Görüş Bildir
Haberler
Sadakatsiz'de Bir Ayrılık Daha! Sadakatsiz Dizisi 'Selçuk' Emir Tarık Tekin Kimdir?

Sadakatsiz'de Bir Ayrılık Daha! Sadakatsiz Dizisi 'Selçuk' Emir Tarık Tekin Kimdir?

Sunay Korkmaz
01.03.2021 - 15:39

Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Burak Sergen gibi önemli isimlerin başrolünde oynadığı Sadakatsiz dizisinden bir veda sinyali daha geldi. Dizide Selçuk karakterine hayat veren Emir Tarık Tekin, diziye yakında veda edecek. Diziye daha önce Mert karakterini canlandıran Eren Vurdem veda etmişti. Peki, Emir Tarık Tekin kimdir? Emir Tarık Tekin kaç yaşında ve nereli? İşte merak edilen tüm detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu sezonun reyting rekorları kıran yapımlarından biri olan Sadakatsiz yeni bölümü ile Çarşamba günü ekranlarda olacak. Yayınlandığı gün sosyal medyada da ayrı bir olay olan dizinin kadrosuna yeni isimler katıldı. Bunlardan biri de Asya karakterinin üniversiteden arkadaşı olan Sina yani Cemal Hünal. Ayrıca son olarak Ali İl'in Melih komiser karakteri ile yapıma katılacağı duyurulmuştu. Yeni katılanların yanı sıra ilk kez bir dizide yer alan Emir Tarık Tekin, diziye yakında veda edecek. Şevval Sam'ın oğlu olan Emir Tarık Tekin dizide Selçuk karakterine hayat vermişti.

Sina Koloğlu Duyurdu

Sina Koloğlu Duyurdu

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, köşe yazısında Selçuk karakterinin hikayeye veda edeceğini şu sözlerle duyurdu:

'Bunalımda... Haluk'un oğlu olduğu ortaya çıkan Selçuk (Taro Emir Tekin) bugüne kadar yaptıklarının hesabının altında eziliyor. Annesinin varlığı daha da dibe götürüyor onu. Duyumlar ve bilgiler Selçuk'un diziye veda edeceği yönünde.'

Emir Tarık Tekin Kimdir?

Emir Tarık Tekin Kimdir?

Emir Tarık Tekin 1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Grafik sanatçısı, şarkıcı ve oyuncu Şevval Sam ve eski futbolcu Metin Tekin'in oğludur.

İngiltere'de Oxford Üniversitesi'nde drama eğitimi alan Emir Tarık Tekin, 3 yıl boyunca ABD'de yaşadı. Burada da birçok ünlü isimden oyunculuk dersleri alan Taro Emir, eğitimlerini tamamladıktan sonra Türkiye'ye yerleşti.

Can Evrenol'un dikkat çeken Çıplak dizisinde 'Bulut' rolündeki performansıyla dikkat çekti. Blu TV'de yayınlanan dizinin ikinci sezonunda da yer alacak Emir Tarık Tekin, aynı zamanda Kanal D'de ekranlara gelen Sadakatsiz dizisinde Selçuk Dağcı karakterine hayat veriyor. Emir Tarık Tekin 1.84 metre boyunda, 75 kilo ve boğa burcudur.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın