Görüş Bildir
Haberler
Saçlarınızın Kabarmasını Önleyecek Birbirinden Etkili Saç Bakım Ürünleri

etiket Saçlarınızın Kabarmasını Önleyecek Birbirinden Etkili Saç Bakım Ürünleri

Rachel Greene
15.11.2021 - 02:00

Duştan sonra kabaran, bir tarak darbesine elektriklenen saçlara mı sahipsiniz? Üzülmeyin, çünkü yalnız değilsiniz! Emin olun sizin gibi pek çok kadın her gün saçları ile uğraşmak zorunda kalıyor. Peki bu durumun önüne nasıl geçebilirsiniz? İşte tam da bu derdinize deva olacak, rehber niteliğinde bir içerik hazırladık! Gelin, çok daha sakin saçlara kavuşmanızı sağlayacak ürünleri birlikte inceleyelim! 

'Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

Madde 1: Sülfatsız şampuan kullanın!

Madde 1: Sülfatsız şampuan kullanın!

Sürekli kabaran saçlara sahipseniz, önceliğiniz şampuanınızı değiştirmek olmalı. Saç tipinize en uygun şampuanı seçerek başlamanızı öneririz. Ardından dikkat etmeniz gereken şeyse, sülfatsız şampuan seçimi olacaktır. Sülfatsız şampuanlar, temiz içeriği ile saçlarınızı kısa sürede sakinleştirir ve onarır. 

Saçtaki kabarmayı tamamen çözüyor. Kokusu da çok güzel. 👍

Nem maskeleri ile saçınıza kaybettiği nemi geri kazandırın.

Nem maskeleri ile saçınıza kaybettiği nemi geri kazandırın.

Saçlarınızın neden kabardığını ya da neden elektriklendiğini biliyor musunuz? Cevap nemsizlik! Nemsiz kalan saç, yıpranır ve cansızlaşır. Zamanla cansızlaşan saç ise kabarmaya ve elektriklenmeye müsait bir hale gelir. Bu nedenle düzenli olarak nemlendirici saç maskesi kullanmalı ve saçınızın kaybettiği nemi geri kazandırmalısınız. 

Ürün sağlam paketlenmişti. Kıvırcık ve kabaran asi saçlarımı yatıştırabilen tek ürün. Şampuanıyla beraber kullanıyorum. Çok memnunum. Çok ürün değiştirdim daha pahalılarını da denedim en güzeli bu. 👍🏼

Mikrofiber saç havlusu ile saç tellerinizdeki nemi koruyun.

Mikrofiber saç havlusu ile saç tellerinizdeki nemi koruyun.

Nem kaybeden saç kabarır ve elektriklenir. Peki saç nasıl nem kaybeder? Bu sorunun cevabı ise, yanlış kurutmadır. Saçlarınızı duş sonrası yüksek ısıda kurutmamalı ve elektrikli şekillendirici ürünler kullanmamalısınız. 'Peki nasıl kuruyacak bu saçlar' derseniz, cevabımız mikrofiber saç havlusundan başka bir ürün kullanmamanız olacaktır.

Kıvırcık saçlılar için çok harika! 👌🏻 Klasik havlu gibi saçtaki nemi tamamen emmiyor, kuruyup kabartmıyor.

Saçlarınızı onarmaya bakın!

Saçlarınızı onarmaya bakın!

Yıpranan saçlarınızı onarmadan, kesin ve kalıcı bir sonuca ulaşamazsınız. Bu nedenle saçlarınıza düzenli olarak argan yağı sürmeli ve bakım rutininizi atlamamalısınız. 

İlk günden etkisini gördüm. Saçlarımı yumuşacık yaptı ve parlaklığı gözle görülür seviyede arttı. Hızlı kargosu ile çevremdekilere de tavsiye ettim. Gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Ayrıca özenli paketlemeniz için teşekkür ederim.

Keratin içerikli ürünleri rutininizin bir parçası haline getirin.

Keratin içerikli ürünleri rutininizin bir parçası haline getirin.

Sakin saçlara kavuşma yolunuzda size eşlik edecek en önemli ürün keratin içerikli bakım yağları olacaktır. Unutmayın, keratin içerikli saç bakım yağları saçlarınızı sakinleştirir ve kabarmasını önler. 

Muhteşem en beğendiğim saç bakım yağı olabilir. Saçımın boyalı olmasına rağmen yumuşacık yapıyor. Evde saçımı kendim yapsam da, kuaförde yapılmış gibi parlıyor. Üstelik bir damlası tüm saça yetiyor!

Bizi, onedio.vitrin Instagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın