Görüş Bildir
Haberler
Bakım Rutininize Eklemeniz Halinde Yumuşacık Ayaklara Kavuşmanızı Sağlayacak 12 Etkili Ürün

etiket Bakım Rutininize Eklemeniz Halinde Yumuşacık Ayaklara Kavuşmanızı Sağlayacak 12 Etkili Ürün

Nurseda Gerek
20.10.2021 - 07:15

Tüm gün yorgun düşen ve darbelere maruz kalan ayaklar, bakımın en hasını hak ediyor! A'dan Z'ye kişisel bakımın son aşaması olan ayak bakımınızı, bir üst seviyeye taşımak için düzenli olarak nemlendirmeniz ve nasır görünümünden kurtulmanız gerekiyor. Peki ayak bakımı nasıl yapılır? Hangi ürünler kısa sürede sonuç almanızı sağlar? Gelin, en etkili ayak nemlendirme ürünlerini birlikte inceleyelim! Çorap tipi ayak maskesi, Lapitak ayak kremi, Scholl ayak serumu, The Body Shop ayak losyonu...

'Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.”

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Nivea Vücut Losyonu

1. Nivea Vücut Losyonu

Z aşaması olarak adlandırdığımız ayak bakımı, ne yazık ki pek çok kişi tarafından göz ardı ediliyor. Siz de bu göz ardı eden kişilerdenseniz, ayak nemlendirme işlemini kısaca halletmenizi sağlayacak bir tavsiye ile karşınızdayız. Vücut losyonları her ne kadar ayak bakım ürünleri arasında yer almasa da, tüm vücudunuzu nemlendirme potansiyeline sahip ürünler arasında yer alıyor!  

Nivea'nın en sevdiğim vücut losyonu. Kokusu çok güzel, indirimdeyken stok yaptım.

Benzer vücut losyonlarına buradan ulaşabilirsiniz.

2. Farmasi Çatlak Topuklar için Bakım Kremi

2. Farmasi Çatlak Topuklar için Bakım Kremi

Gelelim 'ben ayak bakım ürünleri kullanmak istiyorum' diyenlere... Farmasi Çatlak Topuklar için Bakım Kremi, yoğun etkisi ve güçlü formülü ile kısa sürede kesin sonuçlar almanıza yardımcı olur. 

Topuğumda o kadar derin çatlaklar vardı ki hiçbir ürünün faydasını görmedim. Bu ürünle tanıştıktan sonra ciddi sonuçlarla karşılaştım. Kesinlikle tavsiye ederim.

3. Çorap Tipi Ayak Maskesi

3. Çorap Tipi Ayak Maskesi

Son yılların en dikkat çekici ayak bakım ürünleri arasında yer alan çorap tipi aya maskesi, ölü deri ve sertleşmiş görünümden kurtulmanıza yardımcı olacak ürünlerden! Çorap formunda olması ile rahat bir kullanım vadeden bu ürünü, gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. 

Ürün tek kelimeyle harika! Güvenerek alabilirsiniz.

Benzer ürünlere buradan ulaşabilirsiniz.

4. The Body Shop Hemp Ayak Kremi

4. The Body Shop Hemp Ayak Kremi

Kurumuş topuk görünümüne son! The Body Shop Hemp Ayak Kremi, içeriğindeki güçlü bileşenler sayesinde ayaklarınızı hızla onarmayı vadediyor!

İnanılmaz güzel bir ayak kremi, şimdiye kadar daha iyisini kullanmadım. Haftada 3-4 gün kullansanız bile yeterli. Özellikle yaz aylarında kuruyan topuk sorunu yaşıyorsanız %100 tavsiyemdir.

5. Avon Ayak Kremi

5. Avon Ayak Kremi

Kullananlardan tam not alan Avon ayak kremi, kokusu ve yapısıyla çok seviliyor. 🤗

Ayak kremi olarak hep bu ürünü kullanıyorum. Gayet çok güzel, yumuşacık yapıyor ve mis gibi kokuyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Medikil Ayak Terapisi

6. Medikil Ayak Terapisi

Tüm gün sizi taşıyan, darbelere maruz kalan ve ayakkabının içine sıkışan ayaklarınızın biraz dinlenmeye ihtiyacı var! Meraklanmaya başladıysanız vakit kaybetmeden, sizi Medikil Ayak Terapisi ile tanıştırmak isteriz.

7. Avon Ayak Bakım Yağı

7. Avon Ayak Bakım Yağı

Ayaklarınızı nemlendirmek, bakım yapmak ve onarmak için tercihiniz Avon ayak bakım yağı olmalı. Ayak masajı ile günün stresini atmak ve ihtiyacınız olan etkilere kavuşmak adına bu ürünü inceleyebilirsiniz. 

Ayak masajı için birebir. Bununla masaj yaptırdıktan sonra çoraplarımı giyip öyle uyuyorum. Hem uyku kalitem yükseldi hem de ayaklarım yumuşacık oldu. Dördüncü şişemi aldım.

8. Oriflame Ayak Spreyi

8. Oriflame Ayak Spreyi

Ayak spreyi kullanmanın rahatlatıcı hissini yaşamak isteyenlerdenseniz, doğru yerde olduğunuza emin olabilirsiniz. Oriflame ayak spreyi, ferahlatıcı etkilerinin yanı sıra ayaklarınızı yumuşatır ve pürüzsüzleştirir. 

Markanın tüm ayak bakım ürünlerine buradan ulaşabilirsiniz.

9. The Body Shop Ayak Losyonu

9. The Body Shop Ayak Losyonu

The Body Shop markasının çok satan ürünleri arasında yer alan ayak losyonu, kuru ve sert ayak derinizi yumuşatacak etkilere sahiptir. Ayak bakımınızı yaparken aynı zamanda tırnaklarınızı da beslemek isterseniz, sizin için en doğru ürünün The Body Shop Ayak Losyonu olduğunu söylemek isteriz.

10. Neutrogena Ayak Kremi

10. Neutrogena Ayak Kremi

Ayak kremi kullanmak istiyor fakat sonrasında oluşan yağlı histen hoşlanmıyor musunuz? O halde Neutrogena ayak kremini denemeniz gerektiğini söylemek isteriz. 

İlk kullandığımda bile etkisini hemen gösterdi. Kesinlikle alınması gereken bir bakım kremi.

Markanın benzer ürünlerine buradan ulaşabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Scholl Ayak Serumu

11. Scholl Ayak Serumu

Ayak bakımı denince akla ilk gelen marka kuşkusuz Scholl! Etkili, güvenilir ve pratik bir ürün için siz de Scholl ayak serumunu deneyebilirsiniz. 

Markanın benzer ayak bakım ürünlerine buradan ulaşabilirsiniz.

12. Lapitak Ayak Kremi

12. Lapitak Ayak Kremi

Ayaklarınızın ihtiyacı olan neme kısa sürede ulaşmak için Lapitak ayak kremi kullanmayı deneyebilirsiniz. Lapitak ayak kremi sayesinde, ilk günden itibaren ayaklarınızı doğru oranda nemlendireceğinize emin olun! 

Bu fiyata alınabilecek en iyi ayak kremi!

Markanın benzer ayak bakım ürünlerine buradan ulaşabilirsiniz. 

Bizi, onedio.vitrin Instagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın