Görüş Bildir
Haberler
Makyaj Koleksiyonunuzda Bulunması Gereken İndirimli Makyaj Malzemeleri

etiket Makyaj Koleksiyonunuzda Bulunması Gereken İndirimli Makyaj Malzemeleri

Nurseda Gerek
29.09.2021 - 10:30

Makyaj malzemeleri son günlerde el yakıyor! Peki, uygun fiyatlı makyaj malzemesi bulmak hayal mi oldu? Tabii ki hayır! Gelin sizi çok mutlu edecek indirimli ürünlerle tanıştıralım. Olmazsa olmaz makyaj malzemeleri arasından sizin için en uygun fiyatlı ürünleri seçtik! Mac göz kalemi, Farmasi kapatıcı, Note ruj, Real Techniques Fırça Seti...

'Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir.”

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Essence Love Extreme Crazy Volume

1. Essence Love Extreme Crazy Volume

Hemen hemen her kadının vazgeçilmez ürünü olan maskara, ne yazık ki son yıllarda bir hayli pahalandı. Pahalı tüm maskara ürünlerinin yanı sıra Essence Love Extreme Crazy Volume, uygun fiyatlı ve kaliteli yapısıyla gönül rahatlığıyla tercih edebileceğiniz maskara çeşitleri arasında yer alıyor. 

Benzer uygun fiyatlı maskara ürünlere buradan ulaşabilirsiniz.

2. Note Oje Seti

2. Note Oje Seti

Note Oje Setleri yine uygun fiyatlı kozmetik ürünler arasında yer alıyor. Sonbahar renklerini tırnaklarınıza taşımak için indirimli oje setlerine göz atabilirsiniz. 

Renkler aşırı iyi sürekli kullandığım, asla vazgeçemediğim bir seri zaten. Kargo da çok hızlıydı. 💕

Benzer oje setlerine buradan ulaşabilirsiniz.

3. Farmasi Kapatıcı

3. Farmasi Kapatıcı

Koyu halkalarınızdan cep dostu bir ürünle kurtulabilirsiniz. Farmasi Kapatıcı tercih edebileceğiniz uygun fiyatlı ve aynı zamanda kaliteli ürünler arasında yer alıyor.

Piyasada popüler olan tüm kapatıcıları kullandım. Kesinlikle en favorim bu senelerdir vazgeçemiyorum. Dönüp dolaşıp yine bu ürünü alıyorum. Evet, mükemmel derecede kapatmıyor ama cildi asla kurutmuyor ve yapay durmuyor. Fiyatı zaten çok uygun bence denemelisiniz.

Benzer uygun fiyatlı kapatıcı ürünlere buradan ulaşabilirsiniz.

4. New Well Mattifying Makyaj Bazı

4. New Well Mattifying Makyaj Bazı

New Well Mattifying Makyaj Bazı, uygun fiyatlı makyaj bazı arayanların bir numaralı tercihi! 

Muhteşem! Cildinize verdiği his, pürüzsüzlük şahane! Kapatıcı ile birlikte almıştım, 3 tane tester ve bir adet lip gloss göndermişler. Ona da ayrı bayıldım, teşekkürler.

Benzer makyaj bazlarına buradan ulaşabilirsiniz.

5. BEE BEAULİS Mix It Quatro Far Paleti

5. BEE BEAULİS Mix It Quatro Far Paleti

Sürekli yanınızda taşıyabileceğiniz küçük bir far paleti arayışındaysanız, BEE BEAULİS Far Paleti ürününe göz atabilirsiniz. 

Uzun zamandır kullanıyorum, bu sefer iki kutu aldım. Hem günlük makyajlarımın hem de özel günlerimin kurtarıcısı! 👍

Benzer far paletlerine buradan ulaşabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Note Ruj

6. Note Ruj

Note markasına ait rujlar, yapısı ve kalitesiyle büyük beğeni toplamaya devam ediyor! Siz de özel gecelerde kullanabileceğiniz hem kalıcı hem de uygun fiyatlı kırmızı ruj arayanlardansanız, Note markasına ait kurtarıcı ruj seçenekleri inceleyebilirsiniz. 

Çok güzel yumuşacık sürümü var! Kırmızısı tam istediğim gibi ne bordoya çalıyor ne nar çiçeğine... Tam canlı kırmızı beğendim, bundan sonra kırmızı rujlarımı bu markadan alacağım.

Benzer kırmızı rujlara buradan ulaşabilirsiniz.

7. Jowe Kaş Şekillendirici Wax

7. Jowe Kaş Şekillendirici Wax

Kaş şekillendirici Wax ürünleri, son yılların en sevilen kozmetik ürünleri arasında yer alıyor. Hem etkili hem de uygun fiyatlı bir kaş şekillendirici ürün için Jowe Kaş Şekillendirici Wax ürününü tercih edebilirsiniz. 

Miisss gibi kokuyor!🧡🧡 Ürünü sürdüğünüzde asla beyazlık yapmıyor ve çok güzel kaldırıyor. 10/10 ürün.

Benzer kaş şekillendirici ürünlere buradan ulaşabilirsiniz.

8. Note Allık

8. Note Allık

Makyaj koleksiyonunuzda iyi bir allık bulundurmanız gerektiğini hatırlatmak isteriz. Uygun fiyatlı, doğal pigmentlere sahip, kalıcı bir allık için Note markasına ait seçenekler arasından tercih yapabilirsiniz. 

Daha önceden kullandığım bir üründü, fiyatı baya indirimde . Çok doğal bir renk, her ten rengine yakışacağını düşünüyorum .

Benzer uygun fiyatlı allıklara buradan ulaşabilirsiniz.

9. Real Techniques Fırça Seti

9. Real Techniques Fırça Seti

Kusursuz bir makyaj için fırçalarınızın eksiksiz olması gerekiyor. Real Techniques Fırça Seti ile makyajınız için gerekli olan tüm fırçalara tek bir paketle sahip olabilirsiniz. 

Fotoğraftakinin aynısı geldi. Fırçalar yumuşacık çok güzel ve de orijinal. Özenle paketlenmişti. Kargo da hızlıydı. İçiniz rahat bir şekilde alabilirsiniz. 😊

Benzer ürünlere buradan ulaşabilirsiniz.

10. Note BB Krem

10. Note BB Krem

Uygun fiyatlı BB krem ürünleri arasında yer alan Note BB Krem, dokusu ve kalıcılığı ile en sevdiğiniz makyaj malzemeniz olmaya aday! 

Şimdiye kadar nerdeyse tüm uygun fiyatlı bb kremleri denedim. En iyisi kesinlikle bu. Kuzey ırkları kadar bembeyaz bir tene sahip değilseniz de bu renk %99 tüm açık buğday insanlara uyacaktır tereddüt etmeden alın.

Benzer ürünlere buradan ulaşabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. New Well Makyaj Süngeri

11. New Well Makyaj Süngeri

Hala makyaj süngeri kullanmaya başlamadıysanız, New Well Makyaj Süngeri ile tanışmanız gerekiyor! 

İyi ki varsın New Well!!!! Kullandığım tek makyaj süngeri. 10 tane bile olsa elim yine Ne Well e gidiyor. Kat kat pahalı ürünlere eş değer. Hediye çok tatlı bir detaydı. Gelen hediyenin kodunu bilsem 3-5 tane alırım. 😊

Benzer ürünlere buradan ulaşabilirsiniz.

12. Mac Mini Kajal Göz Kalemi

12. Mac Mini Kajal Göz Kalemi
www.maccosmetics.com.tr

Hemen hemen her kadının olmazsa olmaz ürünü kuşkusuz siyah göz kalemi! Baş döndürücü bakışlar için iyi bir siyah göz kalemine sahip olmanız gerekiyor. 24 saat kalıcı, dayanıklı ve yüksek pigmentli bir ürün için Mac Mini Kajal Göz Kalemini tercih edebilirsiniz. 

Şimdiye kadar kullandığım en güzel göz kalemi. O kadar kolay çekiliyor ki, göz kapağına dokunması yeterli.

Benzer ürünlere buradan ulaşabilirsiniz. 

Bizi, onedio.vitrin Instagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

Bu içerikler de ilgini çekebilir: 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
3
3
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın