Görüş Bildir
Haberler
Günlük Makyaj Rutininizde Uygulayabileceğiniz Püf Noktalar

etiket Günlük Makyaj Rutininizde Uygulayabileceğiniz Püf Noktalar

Nurseda Gerek
22.09.2021 - 10:30

Günlük makyaj rutini kişiden kişiye değişkenlik gösterse de belli adımlar çerçevesinde ilerlemeli, cildi yormamalı, sade olmalı ve aynı zamanda uyumlu görünmelidir. Tarzınız her ne olursa olsun uygulamanız halinde cildinizi doğal ve tamamlanmış göstermek için kullanmanız gereken başlıca ürünler olduğunu unutmamalısınız. Gelin bu ürünleri birlikte keşfedelim! Dior Hydra Life Fresh Nemlendirici, Note Ultra Black Eyeliner, Farmasi Dudak Peelingi, Missha BB Krem...  

'Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir.”

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Dior Hydra Life Fresh Nemlendirici

1. Dior Hydra Life Fresh Nemlendirici

Makyaj rutininizde asla atlamamanız gereken bir aşama varsa o da nemlendirme aşamasıdır. Neme doymuş bir cilt, makyaj aşamasında ışıldar ve çok daha göz alıcı görünür. Ten makyajınıza başlamadan birkaç dakika önce nemlendirici kullanmalı, birkaç dakika sonra ten ürünlerinizi kullanmaya başlamalısınız. 

Benzer nemlendirici ürünlere buradan ulaşabilirsiniz.

2. Farmasi Dudak Peelingi

2. Farmasi Dudak Peelingi

İyi bir dudak görünümü için öncelikle ölü derilerden kurtulmanız gerekiyor. Dudak peelingi kullanarak, dudaklarınıza süreceğiniz her ürünün etkisini arttıracağınızı da unutmayın! 

Çok iyi dudaklarıma inanılmaz iyi geldi, tavsiye ederim.

3. Carmex Lip Balm

3. Carmex Lip Balm

Kuruyan ve çatlayan dudaklarınızı onarmalı ve sık sık nemlendirmelisiniz. Dudak ürünleri öncesi iyi bir lip balm kullanmanız halinde, çok daha etkileyici dudaklara sahip olacağınıza emin olabilirsiniz. 

İlk kullanımda bile dudağımdaki kabuklanmayı aldı, yumuşacık yaptı. Sadece yumuşatmakla da kalmıyor, kan dolaşımı hızlandırarak dudağa renk de veriyor. Fiyatını sonuna kadar hak eden bir ürün, hiç düşünmeden alabilirsiniz.

Benzer dudak ürünlerine buradan ulaşabilirsiniz.

4. Makyaj fırçası temizleyici 👇

4. Makyaj fırçası temizleyici 👇

Her ne kadar püf nokta gibi gözükmese de makyaj fırçalarınızın temizliği, makyaj rutininizde büyük önem taşıyor. Makyaj fırçalarınızı sık sık temizlemeniz ve kurutmanız halinde, hem cildinize hem de ürünlerinize büyük bir iyilik yapacağınızı unutmayın! 

Benzer ürünlere buradan ulaşabilirsiniz.

5. Farmasi Far Bazı

5. Farmasi Far Bazı

Günlük makyaj rutininizde far kullanmayı seviyorsanız, far bazı kullanmayı ihmal etmemeniz gerekiyor. Gün sonuna kadar kalıcı, doğal ve tamamlanmış bir makyaj görünümü için Farmasi far bazını inceleyebilirsiniz. 

Benzer baz ürünlere buradan ulaşabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Yves Saint Laurent Volume Maskara

6. Yves Saint Laurent Volume Maskara

Günlük makyaj denince akla ilk gelen ürün kuşkusuz maskara! İyi bir maskara ile tüm gün makyajınızın dikkat çekeceğine emin olabilirsiniz. 

O kadar güzel bir etkisi var ki... Kirpikleri simsiyah yapıyor ve uzatıyor. Harika bir volüm veriyor. Gören herkes takma kirpik taktığımı zannediyor. Gerçekten parasını hak ediyor.

Benzer maskara ürünlerine buradan ulaşabilirsiniz.

7. Missha BB Krem

7. Missha BB Krem

Uzmanlar sık fondöten kullanımının cilt için oldukça zararlı olduğunun altını çiziyor. Günlük makyaj rutininizde ağır kapatıcılar yerine BB krem kullanmayı deneyebilirsiniz.  

Çok çok çok beğendim! Dokusu, kokusu, kalıcılığı muhteşem! İlk kez denedim, küçük boy aldım bir dahakine kesinlikle büyük boyunu alacağım. 

Benzer BB Krem ürünlere buradan ulaşabilirsiniz.

8. Note Ultra Black Eyeliner

8. Note Ultra Black Eyeliner

Eyeliner çekmeden yapamayanlardansanız, kolay ve kalıcı ürünlere göz atmalısınız. Note Ultra Black Eyeliner, bu aşamada tercih edebileceğiniz en etkili ürünler arasında yer alıyor!

10 yıldız olsa veririm! Asla şu mereti çekemeyen biriydim, şimdi kolaylıkla eyeliner çekiyorum. İnanılmaz iyi bir ürün. 

Benzer ürünlere buradan ulaşabilirsiniz.

9. Maybelline Fit Me Transparan Pudra

9. Maybelline Fit Me Transparan Pudra

Günlük makyaj demek tabii ki de doğal bir cilt görümü demek! Peki bu doğal cilt görünümüne nasıl sahip olacağınızı biliyor musunuz? Cevap basit! Transparan pudra kullanarak ten ürünlerinizin çizgilere dolmasını engelleyebilir, gün sonuna kadar kusursuz bir görünüme sahip olabilirsiniz. 

İlk defa transparan pudra denemek için almıştım, hala severek kullanıyorum. Makyajda çok büyük bir etkisi olmaz sanmıştım ama çok yanılmışım. Özellikle göz kapağı ve gözaltında kapatıcı birikmeleri için birebir. Yağlı ciltler için de belli bir süreliğine parlamayı alıyor. Çok memnun kaldım, arkadaşlarıma da aldırdım, tavsiye ederim.

Benzer pudralara buradan ulaşabilirsiniz.

10. Pastel Kaş Farı

10. Pastel Kaş Farı

Belirgin çizilmiş kaşlarla doğal makyaj görünümüne sahip olamazsınız. İyi bir kaş farı ile kaşlarınızın ihtiyacı olduğu kadar, yani hafif bir şekilde kaşlarınızı doldurmanızı öneririz. 

Muhteşem! Açık renk olan baz köpük kıvamında, sabitlemek için. Koyu renk olan toz far. İkili uygulamada mükemmel sonuç.

Benzer kaş ürünlerine buradan ulaşabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Maybelline Cheek Heat Likit Allık

11. Maybelline Cheek Heat Likit Allık

Doğal ve sade bir görünüm için günlük makyaj rutininize acilen likit allık eklemelisiniz! 

İki farklı rengini aldım. Ürün küçük olmasına rağmen 2 aydır kullanıyorum bitmedi bile. Kesinlikle doğal bir görüntü veriyor.

Benzer likit allıklara buradan ulaşabilirsiniz.

12. Physicians Formula Bronzer 👌

12. Physicians Formula Bronzer 👌

Yüzünüzü boyutlandırma aşaması için hem doğal hem de iyi dağılan bir bronzer ürüne ihtiyacınız var! 

Çok güzel kokuyor aynı yaz gibi... Açık tenli olduğum için genelde bronzerlar koyu duruyor ama bu ürünün tonu çok ideal. Ayrıca güzel paketlenmişti, kırılır mı diye tereddüt etmiştim. Teşekkür ederim.

Benzer ürünlere buradan ulaşabilirsiniz.

Bizi, onedio.vitrin Instagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

Bu içerikler de ilgini çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
14
5
5
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın