Görüş Bildir
Haberler
Yüzünüzün Çerçevesi Olan Kaşlarınızı Gür ve Etkileyici Göstermenizi Sağlayacak 12 Muhteşem Ürün

etiket Yüzünüzün Çerçevesi Olan Kaşlarınızı Gür ve Etkileyici Göstermenizi Sağlayacak 12 Muhteşem Ürün

Nurseda Gerek
08.10.2021 - 04:00

Gür ve şekilli kaşlar her kadının hayali. Peki bu hayale ulaşmak zor mu? Tabii ki hayır! Yüzünüzün çerçevesi, etkileyici bakışlarınızın mimarı kaşlarınızı olduğundan çok daha iyi göstermek için bu içeriğe ihtiyacınız var. Gelin kaşlarınızı çok daha etkileyici kılmak için kullanmanız gereken ürünleri inceleyelim! Kaş serumu, Jojoba yağı, Maybelline kaş dövmesi, kaş kalemi...

'Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.”

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bade Natural Kaş ve Kirpik Besleyici Serum

1. Bade Natural Kaş ve Kirpik Besleyici Serum

Etkileyici bakışlar için kaşlarınıza düzenli olarak bakım yapmanız gerekiyor. Düzenli kaş bakımın olmazsa olmazları arasında yer alan kaş serumları, seyrek kaşlarınızın imdadına yetişerek etkileyici kaşlara kavuşmanızı sağlıyor! Hızlı, etkili ve güvenilir bir kaş serumu için Bade Natural Kaş ve Kirpik Besleyici Serumu kullanmayı deneyebilirsiniz. 

Benzer serumlara buradan ulaşabilirsiniz.

2. Jojoba Yağı

2. Jojoba Yağı

Jojoba yağı kıl köklerinizi besleyerek kaşlarınızın hızla uzamasını sağlar. Uzmanlar gün aşırı kullanmanız gereken bu yağı, kaşlarınıza masaj yaparak kullanmanızı öneriyor.  

 Çok etkili gerçekten işe yarıyor, tavsiye ediyorum.

3. Hindistan Cevizi Yağı

3. Hindistan Cevizi Yağı
www.wefood.com.tr

İçeriğindeki besleyici etkiler sayesinde Hindistan cevizi yağından maksimum verim alacağınızı unutmayın! 

Saçım için almıştım ama rengini koyulaştırdığını fark ettim, kaşlarıma sürüyorum çok kuruyunca da ellerime. Çok amaçlı bir yağ zaten, her türlü kullanılıyor.

Hindistan cevizi yağlarına buradan ulaşabilirsiniz.

4. Flormar Kaş Fırçası

4. Flormar Kaş Fırçası

Sıra geldi kaş şekillendirme aşamasına! Kaşlarınızı şekillendirmeden önce iyice taramanız gerekiyor. Kaşlarınızı şekillendirmeden önce taramanız halinde, çok daha etkileyici kaşlara sahip olacağınızı unutmayın! 

Tek kelime ile bayıldımmmmm! 😍

Benzer kaş fırçalarına buradan ulaşabilirsiniz.

5. Kaş Sabitleyici Sabun

5. Kaş Sabitleyici Sabun

Lifting etkine sahip kaşlar, bakışların çok daha dikkat çekici olmasını sağlıyor. Kaşlarınıza şipşak lifting etkisi vermek için, Kaş Sabitleyici Sabun kullanabileceğinizi hatırlatmak isteriz. 

Benzer kaş ürünlerine buradan ulaşabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Flormar Kaş Kalemi

6. Flormar Kaş Kalemi

Kaşlarınızı doğal bir şekilde doldurmak için kaş kalemi kullanmayı deneyebilirsiniz. 

Kaş kalemimi buldum diyebilirim. Kaşlarım siyah normalde ama bununla küçük küçük doldurdum ve aşırı doğal durdu, yumuşacık ve kalıcı. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. 👍

7. Maybelline New York - Geçici Kaş Dövmesi

7. Maybelline New York - Geçici Kaş Dövmesi

Uzun süren kalıcı etkiler ve ultra dikkat çekici bakışlar için, tercihiniz Maybelline New York Geçici Kaş Dövmesinden yana olmalı! 

Guatr hastası olmam nedeni ile 34 yıllık hayatımın uzunca bir süresini kaşımı, kaş kalemi ile boyamakla geçirdim. 1 sıra kaşı olan biriyim, maddi olanaklardan kaş yaptırma şansım hiç olmadı ama iyi ki yaptırmamışım! Kaş işlemini aratmayan bir mucize bu! Hem acısız hem de ekonomik şiddetle öneririm.

8. Pastel Kaş Farı

8. Pastel Kaş Farı

Kaş farı kullanmayı sevenlerdenseniz, Pastel markasına ait seçeneklere göz atmanız gerekiyor! Neden mi? Pastel kaş farları, tüm zamanların en çok tercih edilen kaş ürünleri arasında yer alıyor!

Doğal görüntüsüyle harika bir kaş farı, ayrıca uzun süre kullanılabiliyor.

Kaş farlarına buradan ulaşabilirsiniz.

9. Shaka Kolajenli Besleyici Kaş Sabitleyici

9. Shaka Kolajenli Besleyici Kaş Sabitleyici

Kaşlarınızı hem şekillendirmek hem de beslemek ister misiniz? Cevabınız evetse, Shaka Kolajenli Besleyici Kaş Sabitleyici ürününü incelemeden karar vermemenizi öneririz. 

Gerçekten firmaya çok teşekkür ederim, ürün beklentimin çok üzerinde severek kullanıyorum. 👏👏

10. Farmasi Kaş ve Kirpik Serumu

10. Farmasi Kaş ve Kirpik Serumu

Farmasi Kaş ve Kirpik Serumu kullananlardan tam not almaya devam ediyor! Etkili bir ürün için seçenekleriniz arasına ekleyebilirsiniz. 

Ürün inanılmaz başarılı, bir arkadaşımın ısrarı üzerine kullanmaya başladım. Sabah-akşam düzenli kullanıyorum, küsen kaşlarım dolmaya başladı. Hiç düşünmeden alın derim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Missha Kalıcı Likit Kaş Şekillendirici

11. Missha Kalıcı Likit Kaş Şekillendirici

Likit ürünlerden vazgeçemeyenler buraya! Missha Kalıcı Likit Kaş Şekillendirici ile kaşlarınızı göz alıcı kılın. 🥰

Ben BB krem alırken kaş farım bittiği için bir şans vermek istedim ve yanında sipariş verdim. Gerçekten güzel ve kalıcı bir ürün. Biraz sıvı ama dikkatli bir şekilde uygulayınca çok güzel bir görüntü oluyor. Denize girdim üstüne duş aldım hala çıkmadı.

12. Suda Collagen

12. Suda Collagen

Kaşlarınızı dışardan beslemek yerine içerden beslemeyi tercih ederseniz, kolajen kullanmayı deneyebilirsiniz. 

Birinci kutuyu bitirdim ve ikinciyi dün sipariş verdim bugün elime ulaştı. Bir aylık kürü bitiren biri olarak şunu söyleyebilirim ki kesinlikle işe yarıyor. Etrafımdakiler değişikliği fark edip yüzüne ne yaptın diye soruyorlar. Saçlarımdaki dökülme de ciddi oranda azaldı. Mutlaka denemelisiniz!

Benzer ürünlere buradan ulaşabilirsiniz. 

Bizi, onedio.vitrin Instagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

Bu içerikler de ilgini çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın