Görüş Bildir
Haberler
Saç Modeline Göre Ne Kadar Depresyondasın?

etiket Saç Modeline Göre Ne Kadar Depresyondasın?

Kendi saç kesimine en yakın olan saç modelini seç ve ne kadar depresyonda olduğunu öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sana en yakın olan saç modelini seç bakalım🙃

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Çıldırmak üzeresin!

Çıldırmak üzeresin!

Canım artık sen her şeyden o kadar sıkılmış ve bunalmışsın ki bütün hıncını saçlarından çıkarmışsın. Saçlarını bu kadar kısa kestirerek üzerindeki bütün yükü atmak istemişsin. Eminiz ki sana çok yakışmıştır bu saç modeli ama kendine bunu yapmamalısın. Evet, artık insanlar üzerine çok geliyor ve bu durum artık seni depresyona sokuyor. Çıldırmak üzeresin ama sakin olmalısın. Bu günler pek yakında geçecektir. Kendini bu kadar depresyona sokmamalısın. Sonuçta kendine bir şekilde zarar veriyorsun. Sonra kafanı duvarlara çok vurursun. Bizden söylemesi...

İçten içe depresyonik bir halin var!

İçten içe depresyonik bir halin var!

Aslında sen başına gelen olayları atlatmak için çabalıyorsun. Bunun içinde elinden gelen her şeyi yapıyorsun. Gün içerisinde içindeki üzüntüyü, kederi yok ediyorsun. İnsanlara karşı oldukça güler yüzlü ve pozitif davranıyorsun fakat gece olduğunda işler değişiyor. Bunu en iyi sen biliyorsun. Saçlarını da bu yüzden biraz kısa kestirmek istedin. Bu sana biraz iyi gelmiş olabilir. Tarz değişikliği insanı iyi hissettirir. Ama bu geceleri yaşadığın depresyon hallerinden çıkmalısın. Çünkü her şey gelip geçici. Sonra kendine zarar verirsin. Bizden söylemesi...

İçinde kopan fırtınaları gizlemeye çalışır gibisin!

İçinde kopan fırtınaları gizlemeye çalışır gibisin!

Aslında kısa saçı her zaman tarz buluyorsun fakat bunun kökenine indiğimiz zaman işin aslı farklı oluyor. Zamanında saçın oldukça uzunmuş ama yaşadığın birkaç olay seni depresyona sokmuş resmen. Ve bir an kendini kuaförde bulmuşsun. Bir bakmışsın saçlar gitmiş. İlk başta bu duruma alışamamış oldukça üzülmüşsün. Ama insanların verdiği tepki olumlu olunca sen de bu saç modelini sevmeye başlamışsın. İçinde hala kalan bir şeyler var tabi.. Bunu ne kadar gizlemeye çalışsan da içinde fırtınalar  kopuyor.

Bu kadar depresyon fazla sana!

Bu kadar depresyon fazla sana!

Evet söylemek gerekirse kahkül sana çok yakışıyor ama sen oldukça depresyondasın. Yani kim sana ne yaptı bilmiyoruz ama çok üzülmüşsün. Hala da üzülüyorsun. Yaşadıklarını bir türlü unutamıyorsun. Ama biraz çabalarsan tüm bunları unutacak yeni bir sayfa açacaksın. Her şey senin elinde. Bu kadar depresyonda olmak insanı yorar. Ve farklı şeylere odaklanmaya fazlasıyla engel olur. Kendini depresyondan çıkarmak için farklı aktivitelere yönelmeli yeni bir şeyler ile uğraşmalısın. Yoksa kendine fazlasıyla zarar vermiş olursun.

Hayata karşı küskünlüklerin var senin!

Hayata karşı küskünlüklerin var senin!

Artık hiçbir şey umurunda değil senin..Hayata karşı küskünlüklerin var. Normalde çok fazla sosyal ortamlarda bulunurken bu aralar eve kapanmayı tercih ediyorsun. Saçlarındaki uzunluğun sebebi de artık uğraşmak istemiyorsun.. Salmışsın artık kendi haline bırakmışsın saçlarını. Zaten düz bir yapıya sahip olan saçlarınla uğraşmıyordun, şimdi hiç umurunda değil. Bu depresyonik hallerinden hemen çıkman gerekiyor. Sürekli kendi kendine bir şeyleri düşünüp duruyorsun. Bu seni çok üzüyor. Bunu kendine daha fazla yapmamalısın.

Kendini bu kadar üzmemelisin!

Kendini bu kadar üzmemelisin!

Bu kıvırcık saçlarınla uğraşmaktan artık çok sıkılmışsın. Ne kestirmek istiyorsun ne de farklı bir şekil yapmak istiyorsun. Öyle uzun uzun kalsın der gibisin. Ama korkma her halinle güzel olmayı başarıyorsun. Ama yine de kendini bu kadar üzmemelisin.Bu depresyonda oluşun sevdiklerini de çok üzüyor. Kendini ve onları biraz olsun düşünüyorsan kendine çeki düzen vermelisin. Neticede her şey gelip geçici, bu hayatın tadını çıkarmaya bakmalısın..

Resmen yalnızlık depresyona itiyor!

Resmen yalnızlık depresyona itiyor!

Aslında dış görünüşüne çok önem veren birisin. İçindeki o yalnızlığı o sıkıntıyı bir şekilde kapatmaya çalışıyorsun. Bunu güzel bir şekilde de yapıyorsun. Ama kendini bu kadar kısıtlamamalı, akışına bırakmalısın. Çünkü bu sana oldukça zarar veriyor. Aslında eve geldiğinde yatağına uzandığında birden kendini düşüncelere dalmış, üzülürken buluyorsun. Bu da senin gerçekten depresyonda olduğunu gösteriyor. Aslında herkes içinde kendini çok yalnız hissediyorsun. Ve içindekileri birine anlatamadığın için de bu iş senin için daha da zorlaşıyor. Hemen kendine çeki düzen vermeli depresyondan bir şekilde çıkmalısın. Bizden söylemesi.

Depresyona doğru sürükleniyorsun!

Depresyona doğru sürükleniyorsun!

Şuan karamsarlıklar, olumsuzluklar öyle bir üzerindeki hayatında hiç bir şeye doğru düzgün odaklanamıyorsun. Son zamanlarda ne zaman bir işe kalkışsan eline yüzüne bulaştırıyorsun. Bu durumdan çok sıkılmışsın. Kendini dış dünyaya kapatmışsın. Normalde saçlarına özenle bakarken, her gün şekil vermek için zaman harcarken şimdi her şeyi bırakmışsın. Öyle bir depresyondasın ki bu durumdan nasıl kurtulacağını bilmiyorsun. Hayattan eskisi kadar zevk alamıyorsun. Bu da seni daha da dibe sürüklüyor. İşin içinden hiç çıkamayabilirsin. Bir yerden destek almayı deneyebilirsin. Şu dünyada senden önemlisi yok. Bunu sakın unutma!

Ağır bir depresyon geçiriyorsun!

Ağır bir depresyon geçiriyorsun!

Gerçekten şu sıralar o kadar kötü bir dönemdesin ki hiçbir şeye tahammülün yok. En ufak bir şeyden nem kapıyorsun. Durduk yere en basit olaya bile sinirlenirken buluyorsun kendini. Sanki omzunda hayatın yükünü taşırmışcasına kendini ağır hissediyorsun. Bu senin resmen depresyonda olduğunu gösteriyor. Önceleri kendini iyi hissetmek için fazlasıyla zaman harcarken şimdi sadece yalnız kalmak istiyorsun. Hiçbir şey yapmadan öylece oturmak. Bu resmen senin ağır bir depresyon geçirdiğini gösterir. Saçı başı zaten salmışsın. Senin derdin kendine yetiyor. Bu hallerinden bir an önce kurtulman gerekiyor. Bizden söylemesi.

Kendini dağıtmışsın resmen, depresyondan acil çıkmalısın!

Kendini dağıtmışsın resmen, depresyondan acil çıkmalısın!

Şu sıralar sessizlik istiyorsun hayatında ve kimseyle konuşmak istemiyorsun. Öylece durmak ve düşünmek şu sıralar en çok istediğin şey. Önceleri dışarıya çıkıp arkadaşlarınla eğlenirken şimdi o kadar uzaksın ki bu duruma. Kendini bir odaya kapatmışsın ve yalnızlığı tercih etmişsin. Kimseyi kabul etmiyorsun. Hayattan çok bunalmışsın. Ama içten içe eski hayatına da dönmek istiyorsun. Tabi bu oldukça uzak duruyor gibi. Bu depresyondan bir an önce çıkmalısın. Kendini dağıtmışsın resmen. Hiçbir şeye özen göstermiyorsun. Saçı başı salmışsın iyice. Artık kendine gelme vakti gelmedi mi? Haydi artık geri dönmelisin! Hayat bir şekilde devam ediyor ve sen bir şeyler kaçırıyorsun dostum. Bizden söylemesi.

Geçici olarak depresyondasın!

Geçici olarak depresyondasın!

Son zamanlarda oldukça duygusalsın. Aslında her şeyi bu kadar kafana takacak bir şey yok. Ama şu sıralar iyi değilsin. Hayattan ve insanlardan bir şekilde beklentilerin var. Bunların istediğin gibi olmadığını görünce de hayal kırıklığı yaşıyorsun. Ama unutma ki beklentiler insanı çoğu zaman üzer. Tıpkı şuanda üzüldüğün gibi. Depresyona girince genelde saçlar kesilir veya bir şekilde değişiklik yapılır. Fazlalıklardan kurtulmak her zaman iyi hissettirir. Sen de saçını üçe vurarak bulmuşsun çareyi. İyi de olmuş. Eminiz sana çok yakışmıştır. Evet depresyondasın ama çok ağır bir şekilde geçirmiyorsun. Bunlar geçici, keyfini çıkarmaya bak.

Depresyonda neymiş!

Depresyonda neymiş!

Aslına bakarsak duyguların değil her zaman mantığın ön plandadır. İnsanların ne söylediğine aldırış etmez istediğin gibi yaşarsın. Bir çoğumuzun isteyip başaramadığı bir yaşam tarzı olsa gerek. Saçlarına gelirsek bu tarzı seviyorsun. Ve seni yansıttığını düşünüyorsun. Eminiz çokta yakışıyordur. Öyle aman aman bir sıkıntın yok. Her şeyin üstesinden bir şekilde gelmeye çalışıyorsun. Ve daha mutlu bir hayat için çabalıyorsun. Kısacası depresyonda felan değilsin sen dostum!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
586
370
155
93
79
79
66
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Defne Guntay

Tüm saçlara depresyon var demişler çok sacma

ranarda_22

naparsan yap sonuc olarak depresyonda oluyosun cok sacma

lazkizi53

e benim saç şeklim erkek olan