Görüş Bildir
Haberler
Yüzlerce Saat Oynayabileceğiniz Simülasyonlar

Yüzlerce Saat Oynayabileceğiniz Simülasyonlar

Simülasyon oyunları oyun dünyasının vazgeçilmezlerinden. Kimi zaman korkun seviyedeki detay ve içerikleri kimi zamansa gerçek hayatı aratmayan gerçekçilik seviyeleri ile simülasyonlar milyonlarca oyuncu tarafından sevilerek oynanıyor. Bugünkü listemizde özellikle oynanış saati ile ön plana çıkan ve yüzlerce saate kadar oynayabileceğiniz simülasyon oyunlarına bakacağız.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. SnowRunner

1. SnowRunner

SnowRunner, Saber Interactive tarafından geliştirilen off-road türünde bir simülasyon yapımı. Oyunda traktör, kamyon ve bu tarz arazi araçlarını kullanarak zorlu yollarda kar kış çamur demeden ilerlemeye çalışıyor, bir yandan yük taşırken bir yandan da keşif yapıyoruz. Gerçekçi sürüş mekanikleri ve mücadeleci oyun tarzıyla SnowRunner, simülasyon hayranlarının bakması gereken isimlerden.

2. Farming Simulator 19

2. Farming Simulator 19

Simülasyon listesi yapıyorsak Farming Simulator koymamak olmaz. Türün en popüler ve sevilen isimlerinden olan Farming Simulator 19, bilgisayarda yaşayabileceğiniz en gerçekçi çiftlik deneyimini size sunuyor. Çeşit çeşit ekipman kullanarak tarım yapabilir, ürün üretebilir, hayvanlara bakabilir ve ticaret yaparak çiftliğinizi büyütebilirsiniz.

3. Kerbal Space Program

3. Kerbal Space Program

Uzaya ve uzayı keşfetmeye meraklı mısınız ?  O zaman Kerbal Space Program tam da size göre. Size onlarca farklı çeşit parça sunarak zevkinize en uygun olan uzay mekiğini keşfetme olanağı sunan Kerbal Space Program, ayrıca gerçekçi fiziğiyle de çok iyi bir simülasyon olarak öne çıkıyor. Oyunda diğer gezegenleri keşfedebilir, hatta uzay istasyonları dahi inşa edebilirsiniz.

4. The Guild II Renaissance

4. The Guild II Renaissance

Reform sonrası gelen Rönesansla beraber aydınlanan Avrupa'da, ister bir hırsız ister bir tüccar ister bir politikacı olabilir, yeniden inşa edilen Avrupa'daki yerinizi alabilirsiniz. En alttan başlayarak en yukarıya, imparatorluğa doğru ilerlediğimiz The Guild II Renaissance, adeta orta çağda geçen oldukça zevkli ve renkli bir hayat simülasyonu oyunu.

5. Holyday City: Reloaded

5. Holyday City: Reloaded

Holyday City: Reloaded kendi turistik cennetinizi ve tatil bölgenizi yaratmaya çalıştığınız bir şehir inşa etme oyunu. Oyunda oteller, restoranlar, lunaparklar, turistik bölgeler inşa edebilir, şehrinize müşteri ve turist çekmek için etkinlikler düzenleyebilir, atraksiyonlar yapabilirsiniz. Turizm odaklı bir şehir inşa etme ve simülasyon oyunu yapmak istiyorsanız Holyday City: Reloaded tam da size göre.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Farm Together

6. Farm Together

Son yılların en başarılı ve sevilen çiftlik oyunlarından olan Farm Together, isterseniz tek başınıza isterseniz de arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz bir çiftlik simülasyonu. Gerçekçiliğin yanı sıra eğlenceye de oldukça önem veren Farm Together, cıvıl cıvıl renkleri, pozitif havası ve rahatlatıcı atmosferi ile karşısında yüzlerce saat geçirebileceğiniz harika bir yapım.

7. Universe Sandbox Legacy

7. Universe Sandbox Legacy

Universe Sandbox Legacy kendi evreninizi tasarlayabileceğiniz bir uzay simülasyonu oyunu. Legacy'de yıldızlardan gezegenlere, kara deliklerden kuyruklu yıldızlara kadar pek çok kozmik varlığı gözlemleyebilir, bunların doğumlarını ölümlerini ve farklı hallerini izleyebilirsiniz. Legacy üstüne düşünülmüş fizik motoru ve gerçekçi astronomik veriler kullanmasıyla da simülasyon hayranlarının beğenisini kazanıyor.

8. NGU IDLE

8. NGU IDLE

NGU IDLE sizi en uzun süre ekran başında tutabilecek olan oyunlardan birisi. Oldukça uzun saatler oynayabileceğiniz NGU IDLE, görselliğinden ziyade detay seviyesi ve sunduğu çeşitlilik ile ön plana çıkıyor. Bir kahraman olup önünüze gelen düşmanlarla yüzleştiğiniz NGU IDLE'da savaşlar tıklamalar ve seçenekler üzerinden ilerliyor. Bu ilk başta çok iç açıcı gözükmese de oyun ilgi çekici mizahı ve içine çeken oynanışı sayesinde oyuncuları kendine bağlamayı başarıyor.

9. Shop Titans

9. Shop Titans

Shop Titans, tüccarlık yaparak ve dükkan işleterek büyütmeye çalıştığımız oldukça zevkli bir simülasyon ve rol yapma oyunu. Shop Titans'da farklı farklı konularda ustalaşmaya çalışabilir, eşyalar üreterek bunları satabilir ve diğer oyuncular ile ittifak kurabilirsiniz.

10. Out of the Park Baseball 24

10. Out of the Park Baseball 24

Hiç beyzbol kariyeri yapmak istediniz mi? Out of the Park Baseball serisi ile bu oldukça mümkün. Out of the Park Baseball 24 ile tıpkı bir futbol veya basketbol menajerlik oyununda olduğu gibi beyzbolda da kendinize kariyer yapabilir, sıfırdan zirveye doğru giden bir takım inşa edebilirsiniz. Out of the Park Baseball 24 karışık mekanikleri ve dikkat isteyen oynanışıyla simülasyon sevenleri yüzlerce saat kendisine bağlayan bir yapım.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın