Görüş Bildir
Haberler
Rusya Gerginliğinin Ardından Sosyal Medyada Gördüğümüz 10 İnsan Modeli

etiket Rusya Gerginliğinin Ardından Sosyal Medyada Gördüğümüz 10 İnsan Modeli

Rusya Türkiye ilişkileri gerim gerim gerilirken, sosyal medyada tavrını koyan 10 karakter.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Siyasi analizciler

1. Siyasi analizciler

Wikipedi'den haritayı detaylı incelemeye aldılar, tespitlerini paylaştılar. 71 nerenin plakası desek bilmezler ama şu an Suriye'nin tüm şehirlerini sayabiliyorlar. 

Yaşanan gerginlikten dolayı endişeliler, bölgede kartların karıldığını ve dengelerin değişebileceğini düşünüyorlar.

2. Çıldırtanlar

2. Çıldırtanlar

Ukrayna'nın çıldırtan videolarını paylaşıyorlar. Putin'i çıldırtan capsi, Facebook'un silip bizim yüklediğimiz şeyleri beğeniyorlar. 

Bu ekip aynı zamanda Rus sayfalarının gönderilerinde 'cCc TURKISH JETS' yazan ekiptir. En büyük düşmanları, Türkleri çıldırtan Ruslardır.

3. Hala Mevlana sözleri paylaşanlar

3. Hala Mevlana sözleri paylaşanlar

Dünya birbirine girmiş burada, ancak hala dosta dair, insanlığa, kardeşliğe dair sözler paylaşanlar var. 

Bu tayfayla, Rusya'da Tolstoy sözleri paylaşan ekip bir pastanede buluşsa sarılıp ağlarlar, karşılıklı özür dilerler ve limonata içip mekandan ayrılırlar. Öyle içli insanlar. ❤️

4. Sobasına güvenenler

4. Sobasına güvenenler

Kombiyi Mayıs gelmeden açmayan tayfadır. Doğalgaz muhabbetlerine kontra yapıp dururlar... Kesersen kes, sobada kesnate közleriz, içlik giyeriz gibi ilginç argümanları vardır. 

Aslında Rusya'nın ekonomik problemlerinin baş sebebi kendileridir. Kombiyi Mayıs'ta değilde Kasım'da açsan, adamların doğalgaz geliri % 28 artacak zaten...

5. Zaafı olan ekip

5. Zaafı olan ekip

Facebook'ta esip gürlerler, askerden G3'lü fotoğraf paylaşırlar ama Instagram'da bir güzel hanım görünce hemen teslim olurlar. 

Yapacak bir şey yok, yaratılışları böyle. Olası bir savaşta zaafı olan ekibi Türkiye'de bırakmalıyız, yoksa bizim için büyük bir tehlikeler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Putinciler

6. Putinciler

Putin'in ayıya binmesi, sert bakması, güneş gözlüklü karizma retrika fotoğrafı paylaşır dururlar. Hatta telefonlarının ekran koruyucusudur. 

Son mevzudan önce Putincilerin sayısı epey fazlaydı, ancak bir kısmı incindi, içerledi ve istifasını verdi. Sadık kalanlar ise hala yılın kelimesi paylaşmayı sürdürüyor.

7. Askeri stratejistler

7. Askeri stratejistler

Bizim uçak onlardan az, onların nüfus bizden çok, tankları öyle gemileri böyle... Nükleer başlıklar var kardeşim, BİZDE DE VAR KARDEŞM AMA GİZLİ, AÇIKLANMIYOR gibi analizlerle sayfaya düşerler. 

Muhabbetin içine Çin, NATO, İran filan da karışırsa sayfayı kapatıp çıkın, sinemaya gidin bir şeyler yapın. En az 4 saati var.

8. Vurur geçeriz tayfası

8. Vurur geçeriz tayfası

Tehlikeli bir ekip. Uçağın vurulduğu gün Youtube'dan mehter marşı listesini açtılar ve 'sonraki şarkıyı otomatik seç'i işaretleyip kotalarını bitirdiler.

9. 'Biz tehlikeleri önemsemeyiz, bize bir şey olmaz' cemiyeti

10. Rus kültürüne savaş açanlar

İçeriğin Devamı Aşağıda

BONUS: Kaybedenler kulübü

BONUS: Kaybedenler kulübü

Onlar hala kaybetmeye devam ediyor, dostları tarafından sırtlarından bıçaklanıyor, Nejat İşler'in söylemediği sözleri paylaşıyorlar. 

Olaydan belki de haberleri yok, ancak gerek de yok. Bu acı onlara yeter, bu acı arşı titretir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1070
215
173
42
37
34
1