Görüş Bildir
Haberler
Rus Rublesi Ne Kadar Oldu? 1 Ruble Kaç Dolar Oldu? 1 Ruble Kaç TL? Putin'in 'Doğalgaz İçin Ruble Kararı'

Rus Rublesi Ne Kadar Oldu? 1 Ruble Kaç Dolar Oldu? 1 Ruble Kaç TL? Putin'in 'Doğalgaz İçin Ruble Kararı'

Rusya Ukrayna savaşı etkilerini hem maddi hem manevi yönden göstermeye devam ediyor. Ukrayna'da yaşanan can kayıpları ve mülk hasarlarının yanı sıra, Avrupa Birliği ve tüm dünya ülkelerinin Rusya'ya tepki göstermesi para biriminin değer kaybetmesine yol açtı. Rus rublesinin dolar ve TL karşısında hızla düşüşü dikkat çekti. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in doğal gaz satışı ödemelerinde Rus rublesine geçme planının,  Batı ülkeleri için bir ikilem oluşturabileceğini söyledi. Peki Rus rublesi ne kadar oldu? 1 ruble kaç dolar oldu? 1 ruble kaç TL? İşte Putin'in doğalgaz için ruble kararı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Rus rublesi değer kaybetmeye devam ediyor. Yaşanan  savaş sonrası tüm dünya ülkelerinden tepki gören Rusya'nın ekonomisi hızla çökmeye başlıyor. Bankalardan döviz çevirme işlemlerinin yasaklandığı Rusya'nın para birimi ruble ise TL ve dolar karşısında git gide değer kaybediyor. Putin dün gerçekleşen toplantıda, Amerika Birleşik Devletleri ve Avrupa Birliği'ne mal tedariği için artık dolar veya euro cinsinden ödeme almanın anlamsız olmadığını söyledi. Peki Rus rublesi ne kadar oldu? 1 ruble kaç dolar oldu? 1 ruble kaç TL?

Rus Rublesi Ne Kadar Oldu?

Rus Rublesi Ne Kadar Oldu?

Ruble bugünkü alış kuru 0,15 TL, satış kuru 0,15 TL'dir.

1 Dolar Kaç Ruble Oldu?

1 Dolar Kaç Ruble Oldu?
  • ALIŞ: 95,97

  • SATIŞ: 98,32

Putin'in 'Doğalgaz İçin Ruble Kararı'

Putin'in 'Doğalgaz İçin Ruble Kararı'

Putin, Rusya’nın ihracatta ödemeleri dolar ve euro ile almasının anlamsız olduğuna söyleyerek, “ABD ve AB’ye mallarımızı tedarik ederken ödemeleri dolar, euro ve bazı para birimleri üzerinden almanın artık bizim için hiçbir anlam ifade etmediği açıktır. Dost olmayan ülkelere doğal gaz satışının ödemelerinde Rus rublesine geçmeyi planlıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Söz konusu değişikliğin sadece ödeme para biriminde değişiklik yaratacağını bildiren Putin, “Rusya, daha önce imzalanan sözleşmelerle gelecekte belirlenecek fiyat ve hacim esasına göre doğalgaz arzına devam edecek. Bazı meslektaşlarımızın aksine, güvenilir bir ortak ve tedarikçi olarak ticari itibarımıza değer veriyoruz.”dedi.

1 Ruble Kaç TL?

1 Ruble Kaç TL?

Ruble 0,15 Türk Lirasına karşılık gelmektedir.

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın