Görüş Bildir
Haberler
Ruhunun Derinliklerindeki Karanlık Düşünce Ne?

Ruhunun Derinliklerindeki Karanlık Düşünce Ne?

25.12.2020 - 19:15

Belki sen de ruhunun derinliklerinde nasıl karanlık bir düşünce yattığından habersizsindir. 

Testi çöz, sonucu öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle yaşını öğrenelim:

2. Sence yaşadığın dönemde hangisinin olması çok daha kötü?

3. Hayatta ne kadar başarılı olduğunu düşünüyorsun?

3. Hayatta ne kadar başarılı olduğunu düşünüyorsun?

4. Ne sıklıkla ortada hiçbir sebep yokken insanlara kötü davranırsın?

5. Peki 'Aile' konusunda ne düşünüyorsun?

5. Peki 'Aile' konusunda ne düşünüyorsun?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İntikam alır mısın?

6. İntikam alır mısın?

7. Bu tabloya baktığında hangi his açığa çıkıyor?

7. Bu tabloya baktığında hangi his açığa çıkıyor?

8. Son olarak dünyayı ele geçirsen ne yapardın?

Bencillik!

Bencillik!

Ruhunun derinliklerine işleyen karanlık düşünce bencillik! Her ne kadar insanlara karşı çok iyi olsan da, içine işleyen bir düşünce var. Bunu alenen yapmasan da kendini ön plana çıkarmaktan ya da öncelemekten geri alamıyorsun. Kendinden daha fazla değer verdiğin bir şey yok. Aslında kendine güven adına düşününce hoş olabilecek bir durumken, bunun dozunu ayarlayamamak olumsuz sonuçlar doğuruyor maalesef. Bazen bu duyguyu öyle yoğun yaşıyorsun ki her şeyi fark ettiğinde ve ne kadar bencilce bir tavır sergilediğini gördüğünde iş işten geçmiş oluyor. Biraz daha ölçülü olmanda fayda var.

Hoşlanmadığın kişilere karşı gaddar olmak!

Ruhunun derinliklerinde yatan karanlık düşünce hoşlanmadığın kişilere karşı gaddar olmak. Dışarıdan bakınca sevgi dolusun ve hoşlansan da hoşlanmasan da insanlara saygısızlık yapmazsın. Ama biri senin damarına bastıysa ya da hoşlanmaman için geçerli bir sebebin varsa içten içe kuyusunu kazmak için planlar yapıyorsun. Onun düşüşünü ve yara aldığını görmek de içten içe sana keyif veriyor. Açık bir zarar vermedikten sonra bu tavır ne kadar tehlikeli bilemem ama, bana sorarsan biraz olsun bu sorunu çözmende fayda var.

Yalan söylemek!

Yalan söylemek!

Ruhunun derinliklerinde yatan karanlık düşünce yalan söylemek. Sıkıştığın her anda yalanlar ağzından patır patır dökülüyor. Bu konuda bir Barney Stinson olabilir misin bilemiyorum ama pek de farkın olduğu söylenemez. Bu yalanları karşındaki de asla anlamıyor, oldukça başarılısın yalan söyleme konusunda. Ama bunu abarttığın için, artık ihtiyacın olmadığında bile yalana başvuruyorsun. Bu konuyu biraz çözsen fena olmaz.

Aşırı hırs!

Aşırı hırs!

Ruhunun derinliklerinde yatan karanlık düşünce aşırı hırs! Bu nasıl karanlık düşünce olabilir dediğini duyar gibiyim. Dışarıdan ne kadar arkadaş canlısı gözüksen de içten içe sürekli çevrendekilerle bir yarış halindesin. Hırs tabii ki herkeste olmalı ama seninki biraz fazla. Hem kendini hırpalamana yol açıyor, hem de etrafındaki insanları ister istemez incitmene. Çünkü bir süre sonra kendini onlardan üstün görmeye başlıyorsun. Bu en sonunda sana zarar verir, o yüzden sorununu çözmeye çalışmanı öneririm.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
130
92
44
24
18
14
14
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Beyza

gaddarlık.. çok doğru

Ördekkaç

ben mi bencilim oysa tanısan çok seversin :(

Mrt Özn

Bencillik!