Görüş Bildir
Haberler
Ruhunun Derinliklerinde Nasıl Bir Deli Yatıyor?

etiket Ruhunun Derinliklerinde Nasıl Bir Deli Yatıyor?

Herkesin içinde bir deli mutlaka vardır.

İçinizde ne tür bir deli var, testin sonuncunda öğrenebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle hangi sahne sence daha etkileyici?

2. Tehlike anında nasıl birine dönüşürsün?

3. Hangi korku filmi karakteri ile arkadaş olmak isterdin?

4. Dedektif olsan nasıl bir cinayeti araştırmak isterdin?

5. Hangisini yapabilmeyi isterdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Son olarak dünyayı ele geçirsen ne yapardın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Senin deliliğin yalnızlığın!

Senin deliliğin yalnızlığın!

Yalnızlık konusunda tam bir delisin! Etrafında insana hiç tahammülün yok. Evine misafirliğe gelenlerin bile kendilerini balkondan atmasını istiyorsun. Survivor adasına gitsen ilk işin kendi takımından ayrılıp ayrı bir kulübeye yerleşmek olur. Sağa sola laf sokup duruyorsun. İki dakika rahat versin insanlar sana. Yakında kalabalık bir sokağa çıkıp 'hepinizin ağzına sıçarım ulan!' diye bağıracaksın. Alıp başını tek başına yolculuk yapmak deliliğine iyi gelen tek şey. İnşallah kendini kontrol altında tutabilirsin.

Sen bir intikam delisisin!

Sen bir intikam delisisin!

Sana yapılanı asla unutmuyorsun. Bedelini ödettirene kadar geceleri uyku haram sana. Bu uğurda ince ince planlar yapıyorsun. Sana haksızlık edenler eninde sonunda bunun bedelini öder. Etrafında kendilerine yapılanı unutan sevdiklerine de sinirleniyorsun. Onların bile intikamını almak istiyorsun. Ay resmen intikam canavarısın! Sana ortamda küçük bir laf sokanın bile vay haline. Bin misli karşılığını alacaktır. Bulaşılması gereken en son delisin. Hafızan da fil gibi maşallah. Allah şerrinden korusun!

Sen tam bir duygusal delisin!

Sen tam bir duygusal delisin!

Senin kadar ölümüne seven, senin gibi sonuna kadar sadık bir insan olamaz. İnsan biraz esnek olur. Fakat bu sende yok. Sen ya hep ya hiççisin. İnandığın yoldan asla dönmezsin. Sonuna kadar gidersin. Tutkularınla yaşıyorsun. Her şeyi çok derin hissediyorsun. Bu da seni fazlasıyla deli yapıyor. Bazen hislerin ağır geldiğinde ortalığı yakıp yıkıyorsun. Çevrendekiler bu anlamda seni kestiremiyor. Kimse senin değerlerine en ufak bir eleştiride bulunamaz. Hemen ortalığı dağıtıyorsun. Duygusallığın deliliğe dönüştüğü ender insanlardansın. Sevgin de nefretin de çok zor be!

Düz delisin!

Düz delisin!

Senin için ayrı kategori açmaya gerek yok. Sen gerçekten sadece delisin! Allah yakınlarına sabır versin. Hasta zevklerin, tuhaf ilgi alanların ve garip tepkilerinle zaten etrafındakileri şüphelendiriyorsun. İnşallah ehliyetin yoktur ve trafiğe çıkmıyorsundur. Özünde iyi bir insan olman, manyak derecede farklı bir insan olmanı değiştirmiyor. Masandan kalemini alsa biri, yaygara çıkarıyorsun, biri kedine pıss dese içinden canavar çıkıyor. Bazen tepkilerine pişman oluyorsun ama acaba gizli şeker mi var sende? Bir doktora mı görünsen ne yapsan? Çevrene yazık, sana bir şey olmaz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
225
150
78
34
21
10
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?