Görüş Bildir
Haberler
Ruhunda Bir Sanayi Ustası Yatanlar İçin Birbirinden Gerçekçi 12 Araç, İşletme ve Tamircilik Simülatörü

Ruhunda Bir Sanayi Ustası Yatanlar İçin Birbirinden Gerçekçi 12 Araç, İşletme ve Tamircilik Simülatörü

Simülatör oyunları oyun dünyasının en sevilen yapımları arasında yer alıyor. Bir işi video oyunu mekanikleri ve bir oyun döngüsüyle birleştiren bu oyunlarda kimi zaman birbirinden sürükleyici yarışlara katılıyor, kimi zaman elimizi makine yağına bulayıp tamire girişiyoruz.

İşte odağına arabaları alan birbirinden başarılı simülasyon oyunları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Car Mechanic Simulator 2021

1. Car Mechanic Simulator 2021

Red Dot Games tarafından geliştirilen Car Mechanic Simulator araç tamirciliğine dair ne varsa masaya yatırıyor. Simülatör türünün en başarılı örneklerinden biri olan oyunda her türlü araç unsurunu denetleyebiliyor ve kendi araç imparatorluğunuzu kurabiliyorsunuz.

2.

3. Car Tuning Simulator

3. Car Tuning Simulator

1 TL'lik fiyattan satışa sunulan Car Tuning Simulator mütevazı yapısı ve rafine oynanış mekanikleriyle araç tamiri ve araç sürüş elementlerini birleştiriyor.

4. Gas Station Simulator

4. Gas Station Simulator

Köhne bir benzin istasyonunu para basan bir hizmet mekanına dönüştürdüğümüz Gas Station Simulator sayesinde onlarca saatlik bir işletmecilik deneyimine adım atabilirsiniz. Benzin istasyonunuzun altyapısından sunduğu hizmet kalitesine kadar tüm her şey sizin sorumluluğunuz altında.

5. Jalopy

5. Jalopy

Doğu bloğunu ortasından giderek Almanya, Macaristan ve Bulgaristan yollarını fethettiğimiz Jalopy, uzun araç yolculuğunun tüm problemlerini gerçekçi bir şekilde karşımıza çıkarıyor. Külüstür bir aracın tüm teknik dertlerini çözdüğümüz oyun 25,00 TL'ye Steam üzerinde satışa sunuluyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Mon Bazou

6. Mon Bazou

Zor hareket eden araçları müthiş yarış arabalarına dönüştürdüğünüz Mon Bazou, detaycı oynanış mekanikleri ve gerçekçi yapısıyla sizi sağlam bir simülasyon deneyimine davet ediyor. Gelir elde edip aracınızı geliştirmek için çabaladığımız oyun listemizdeki en başarılı simülasyon oyunları arasında yer alıyor.

7. My Summer Car

7. My Summer Car

Steam üzerinde 38,000'den fazla incelemeyle Çok Olumlu notunu alan My Summer Car, araç bakım ve tamir elementlerini gerçekçi yapısında birleştiriyor.

 Yüzlerce araç parçasını toplayarak sıfırdan bir taşıt inşa ettiğiniz yapım detaysever simülasyon hayranlarını ihya edecek.

8. Car Trader Simulator

8. Car Trader Simulator

Türkiye'de yaşayan her gencin içinde bir araç galericisi olma isteği yatar. Car Trader Simulator ise bu yöndeki tüm hayalleriniz gerçekleştirmenizi sağlıyor. Araç alışverişi yaparak komisyon elde ettiğiniz yapım galericilik dünyasında kendi imparatorluğunuzu kurmanızı sağlayacak.

9. Car Detailing Simulator

9. Car Detailing Simulator

Listemizdeki en güncel yapımlardan biri olan Car Detailing Simulator modifiye araç severlerin hayatından yüzlerce saati alıp götürmeye geliyor. Yıkama, boyama, bakım ve araç aksesuarlarını oyuncu envanterine sunan oyun; rafine oynanış mekanikleri sayesinde detay sevmeyenlerin de beğenisini yakalayacaktır.

10. Tank Mechanic Simulator

10. Tank Mechanic Simulator

'Araç tamiri beni kesmez' diyenler için adeta biçilmiş kaftan olan Tank Mechanic Simulator ise oyuncuları savaş tarihinin en ikonik savaş makinelerini tamir etmeye çağırıyor. Araç kaportasını değiştirmekten tank paletini yağlamaya giden bu sanayi yolculuğunu pek seveceksiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Motorcycle Mechanic Simulator 2021

11. Motorcycle Mechanic Simulator 2021

Motor tutkunları ise Motorcycle Mechanic Simulator 2021 ile motor tamirine girişerek sanayi dünyasının farklı bir branşında ellerini yağa bulayabilir. Külüstür motorları satın alarak hayalinizdeki araca dönüştürdüğünüz yapım Steam üzerinde Çoğunlukla Olumlu notunu almayı başarıyor.

12. Junkyard Simulator

12. Junkyard Simulator

'Birinin çöpü diğerinin hazinesidir' temalı Junkyard Simulator ise oyuncuları bir çöplük üzerinden servet kazanmaya davet ediyor. Çöplükte bulduklarınızdan gelir elde etmeyi hedeflediğiniz yapımda refaha giden birçok yol var.

13. Trucks and Logistics Simulator

13. Trucks and Logistics Simulator

Tır simülatörü deyince ETS 2'nin eline kimse su dökemez demeyin. Trucks and Logistics Simulator ile lojistik dünyasında birbirinden başarılı girişimlere adım atabilir, sürüşten römork yüklemeye kadar pek yorucu sorumlulukları üstlenebilirsiniz. Çoğunlukla Olumlu notunu alan başarılı oyun Steam üzerinde 59,00 TL'den satışa sunuluyor.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
3
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın