Görüş Bildir
Haberler
Ruh Eşin Şu An Ne Yapıyor?

etiket Ruh Eşin Şu An Ne Yapıyor?

18.03.2018 - 18:49

Bakalım seninki ne hallerde şimdi :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın?

3. Dünya şehirlerinden birini seç bakalım.

4. Aşk, insanı mutsuz eder mi sence?

5. Olmazsa olmazın nedir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Tarafını seç, Yıldız Tilbe mi Sezen Aksu mu?

7. Eski sevgiliden dost olur mu?

8. Tatlı yiyelim tatlı konuşalım, seç bakalım.

9. Aşkın dünyadaki en kötü insanı bile iyileştirebileceğine inanıyor musun?

10. Bu kediciklerden birini seç bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Son olarak günün çoğunu nerede geçiriyorsun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Flört batağından çıkmaya çalışıyor!

Bunu nasıl anlatsak bilemedik. Sanıyoruz ki kendisi şu an flörtleriyle epey bir meşgul. Henüz aşık olamadığı için aşkı arıyor aslında. Ondan yani bu bolluk… Bu durum seni biraz sinirlendirdi farkındayız. Fakat iyi yanıyla düşün, bırak bir sürü deneyim yaşasın ki en iyisinin sen olduğunu fark etsin. Seni tanıdığı zaman kıymetini daha da iyi anlayacak bu sayede. Sen henüz onun hayatında olmadığın için o da karmaşık hayatının içinde ruh eşini arıyor aslında. Bu çabaları boşa tabii… Aradığı kişi flört listesinde olan biri değil. Hem herkesin hayatına birileri girip çıkıyor. Elbette onun da birileri olacaktır hayatında. Emin ol böylesi daha iyi olacak.

Şu anda kulüpte keyfi yerinde!

Valla ne yalan söyleyelim kendisi şu aralar baya bir keyifli. Cumartesi gecelerini genelde kulüpte arkadaşlarıyla geçiriyor. Bu hayatın yaşamayı seviyor. Eğlenceli ve popüler biri. E böyle birinin de evde öylece oturmasını bekleyemezsin herhalde. Gençliğinin tadını çıkarıyor. Ama merak etme kulüplerde takılmasının sebebi atarlı giderli snap atma ihtiyacından falan değil. Yani öyle unutamadığı bir aşkı falan yok. Zaten bir tanışsanız, onun en büyük aşkı sen olacaksın. Kim bilir belki de çokyakınındadır. Etrafına iyi bir bak bakalım. Şunu da söylemeden geçemeyeceğiz, bu kişi ortamlarda baya konuşulan ve dikkat çeken biri. Yani kolay kolay aşkın içine düşmem diyenlerden. Hovarda takılmayı seviyor. Onu aşka aşık edecek, bu laflarını yedirecek kişi de sensin. Hadi bakalım, tanışmanıza az kaldı hissediyoruz.

Avrupa seyahatlerinin İtalya durağında!

Senin ruh eşin olan kişi tam bir seyahat aşığı. Farklı kültürleri tanımayı, sürekli gezmeyi çok seviyor. Şu sıralar müthiş bir tatil yapıyor. Kendisine harika bir seyahat listesi hazırlamış. Bu listede dünyanın en güzel şehirleri var. Şimdi İtalya’da turluyor. Bir yandan da ruh eşiyle tanışacağı o günü sabırsızlıkla bekliyor. Çünkü artık yalnız gezmekten baya sıkılmış. Aşık olacağı kişiyle gerçekleştirmek istiyor bu seyahatlerini. Valla biz seni baya kıskandık. Siz gerçekten özenilecek bir çift olacaksınız. Şimdiden size nazar değebilir aman dikkat et. Sen sakince bekle, kader sizi öyle güzel bir anda buluşturacak ki… İyi ki şimdi geldin diyeceksin.

Evinde, iş toplantısına hazırlanıyor!

Verdiğin cevaplara göre ruh eşin, şu sıralar işleriyle boğuşuyor. Kariyer hayatında müthiş bir noktada, haliyle de epey yoğun. Aşka ayıracak pek vakti yok şu sıralar. Tabii bunu iyi yanıyla düşünmek lazım, yani hayatında da kimse yok. Bu yüzden seni tanıyacak vakti de olmamış. Bu kişi aslında şu an senin

hayatında ama henüz birbirinizi fark edemiyorsunuz. Zaten aşk için her zaman

doğru anı beklemek gerekiyor. Senin hayatın zaten oldukça yoğun onun da işi

başından aşkın haldeyken bir ilişkiye başlamanız ikiniz için de hüsranla son

bulabilir. Önce ikiniz de hayatınızda gereken  sakinliği, huzuru yakalamalısınız. Sonrası çorap söküğü gibi gelecek, göreceksin.

Okul, sınavlar ve bitmeyen öğrencilik hayatıyla boğuşuyor!

Ruh eşin henüz üniversite hayatından kurtulamamış. Okulunu biraz uzatmış hatta... Eğitim hayatını bir an önce bitirip kendi ayakları üstünde durmak istiyor. Bir işe başlamak sonrasında da güzel bir kariyere sahip olmak istiyor. Fakat bunun önündeki tek engel olan okuluyla arası pek iyi değil. Sanırım birilerinin ona önceliğinin okulu olması gerektiğini söylemeli. Şu sıralar aklı biraz havada. Öğrenciliğini pek sorumluluk sahibi bir halde yaşadığını söyleyemeyiz. Fakat bu da onun çocuksu ruhuyla alakalı. Ayrıca ortamlarda hep insanların yüzünü güldüren, zeki esprileriyle herkesi kendine hayran bırakan biri. Aşkla pek arası yok. Biraz korkuyor bu aşk meşk olaylarından. Canı yansın, üzülsün istemiyor çünkü. Birazcık güven problemi olduğunu söyleyebiliriz. Onu bu halinden sen çekip alacaksın. Seni tanıdığında, bunca zaman seni beklediğini fark edecek.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
824
489
322
221
179
123
120
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın