Görüş Bildir
Haberler
TV
Rol Aldıkları Dizi ve Filmlerle Gönlümüze Taht Kurmuş 15 Hayvan Karakter

Rol Aldıkları Dizi ve Filmlerle Gönlümüze Taht Kurmuş 15 Hayvan Karakter

Şimdiye kadar hepimizi yüzlerce dizi ve film izlemişizdir. Birbirinden farklı türlerde olan bu yapımlarda karşımıza kimi zaman yan rollerde, kimi zaman da baş rollerde hayvanlar çıkmıştır. Çoğumuzun aklına yer etmiş bu hayvan karakterleri sizler için derledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Lassie

1. Lassie

1950'lerde yayınlanmaya başlayan dizinin başrol oyuncusu Lassie, aradan bunca yıl geçmesine rağmen hala popülerliğini koruyor. Yıllar boyu uzun tüylü her köpeğin isim babası olan Lassie, sempatisiyle beğeni toplardı.

2. Maske - Milo

Banka memuru olan Stanley Ipkiss'in kendi halinde sevimli köpeği Milo, sahibi maskeye dönüştüğünde kulaklarını diker ve ona bakardı. Milo'nun da maskeyi takmışlığı yok değildi. Maskeyi takınca çılgın atardı.

3. Maşuk

3. Maşuk

Bizimkiler'deki Kapıcı Cafer'in yoldaşı papağan Maşuk, apartmana girip çıkanlara, onlar yokken Cafer'in hitap ettiği tarzda seslenirdi. Bu yönüyle Cafer'i zor durumlara soksa da bizi fazlasıyla güldürürdü.

4. Flipper

4. Flipper

Sıkıcı bir yaz tatiline amcasının yanına gönderilen çocukla Flipper adlı yunus arasında doğan arkadaşlığı anlatırdı.

5. Horoz

5. Horoz

Vatandaşa cart curt yaptırmayan Katil Yavuz'un dövüşçü horozuydu. Yavuz, horozunu asla yanından ayırmazdı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Salem

Halaları Zelda ve Hilda ile yaşayan Sabrina'nın evindeki konuşan kedi Salem'i kim unutabilir ki? Salem aslında cadı olsa da dünyayı ele geçirme planlarının başarısızlığı sonucu cadı mahkemesi kararıyla ömür boyu kediliğe mahkum edilmişti.

7. Çaydanlık

Mahallenin Muhtarları'nda Temel'in omzundan ayrılmazdı. Temel ne zaman bir şey anlatsa dönüş 'Oyle değul mi Çaydanluk?' derdi.

8. Paris

8. Paris

yahşi Cazibe'deki Simge'nin hiç yerinden kıpırdamayan, tam anlamıyla süs gibi yanında gezdirdiği güzel ve nazik görünümlü köpeğiydi.

9. Cango

9. Cango

Tatlı Kaçıklar'da Rafet rolünü canlandıran Mehmet Ali Erbil'in köpeğiydi.

10. Taci

10. Taci

Sihirli Annem'de, hep aynı koltukta oturan köpekti. Tıpkı Salem gibi, kötü niyetli girişimleri dolayısıyla cezalandırılmıştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Çarli

11. Çarli

Türkiye'ye zorunluluktan gönderilen Çarli'yi hatırlamayan yoktur. Tavırlarıyla ülkede büyük sempati toplayan Çarli, içimizden biri gibiydi.

12. Özgür Willy

Bir su parkında hapis yaşayan katil balina Willy’nin öyküsüydü. Willy küçük bir çocuk olan Jesse ile tanıştıktan sonra hayatı değişiyordu.

13. Afacan Köpek Beethoven

Newton ailesi, mutlu olmak için her şeye sahiptir. Ancak onlara yine de bir eksiklik var gibi gelmektedir. Aileye katılan dört ayaklı yeni bir üye, bu eksikliği nihayet tamamlar. St. Bernard cinsi bu sevimli yavru köpeğe Beethoven adını verirler. Veterineri tarafından Beethoven'ı kaçırılma planları yapılır.

14. Garip Kont

14. Garip Kont

Arka Sokaklar'da yüzü bir türlü gülmeyen Mesut Komiser'in yoldaşı, Tunç'un yegane dostu, tam bir polis köpeği olarak doğruluktan ve adaletten şaşmayan Kont'u da unutmadık.

15. Kurt

15. Kurt

Altar'ın oğlu Tarkan'ın can yoldaşı, sırtını dayadığı duvar olan Kurt, hanlara gittiklerinde her zaman et yer ve kavgaya giriştiklerinde en az Tarkan kadar cengaver bir savaşçı olurdu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
117
62
42
28
5
5
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Şafak Yavuz

Hachiko?

Hoshimi hanaya

+kurt babami kim öldürdü? -havv havv +nnnkalleşş nalçak hain kostok nnnbiliyordum canını aliiciğim senin!!

Çeleddin

Tarkan'ın Kurt'u ve Garip Kont'un üzerine tanımam arkadaş!