Görüş Bildir
Haberler
Rick and Morty'nin Yeni Sezonuna Başlamadan Önce Hafızanızı Tazelemek İster misiniz?

Rick and Morty'nin Yeni Sezonuna Başlamadan Önce Hafızanızı Tazelemek İster misiniz?

Çağla
11.11.2019 - 14:27

Beklenen gün geldi! Uzun süredir hasretini çektiğimiz Rick and Morty geri döndü. Peki, en son nerede kalmıştık? Gelin birlikte bakalım...

Kaynak: https://www.cinemablend.com/televisio...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Rick Sanchez

Rick Sanchez

Üçüncü sezonun en çok şaşkınlık yaratan şeyi, belki de Rick'in ilk defa üstün gelmemesi oldu. Hala eskisi kadar güçlü ve umursamaz olabilir, ama çılgın bilim insanı ailesinin gözünden oldukça düştü diyebiliriz. Jerry zaten pek de bayılmıyordu kendisine ama Morty, Summer ve Beth de, hayatlarındaki sorunların birçoğunun Rick'ten kaynaklandığını fark etmiş oldu.

İlginç bir şekilde Rick, zincirdeki zayıf halka olmaya razı oldu ve hatta, bir anlığına da olsa, Smith ailesinden ayrılmayı bile düşündü. Ancak kaldı ve sezonun final sahnelerinin birinde alay konusu bile oldu.Rick'in dördüncü sezonda bunlara katlanacağını kesinlikle gözümüzde canlandıramıyoruz o yüzden işler böyle devam ederse, hayranlar Rick'in bir değişiklik yapmasını bekleyecek ya da Rick'in kendisi gibi olmadığı zamanlarda, Smith ailesinin dünyanın çok daha tehlikeli bir yer olduğunun farkına varması gerekecek.

Morty Smith

Morty Smith

Üçüncü sezondaki Morty'de, torun yardımcının gerçekten liderlik yaptığı ve maceralarda bazı önemli hamleler yaptığı birtakım değişiklikler gördük. Ayrıca, Rick'e karşı anlamlı bir tavır aldı. Ancak, 4. Sezon fragmanında gördüğümüz kadarıyla hala büyükbabasına eşlik ediyor gibi gözüküyor. Belki gelecek maceralarda Rick, Morty'ye biraz daha fazla güvenir? 

Üçüncü sezon finalinde Morty ailesinin yanında olduğunu göstermişti. Böyle olunca da insan haliyle Morty'nin evdeki herkesin mutlu olmasını istediğini düşünüyor. Morty'nin bu sezon, Smith ailesi ve Rick arasındaki bir ara buluculuk görevinde olmasını bekliyoruz ancak tabii ki bu ikisi arasında bir seçim yapması da gerekebilir. Ayrıca, şunu da unutmamak gerekiyor ki, Morty, Rick dünyasını idare ediyor.Bu durum, sezonda öne çıkan ögelerden biri olabilir.

Beth Smith

Beth Smith

Üçüncü sezonun en çılgınca anlarından biri de Rick'in 'kızı' Beth'e çılgın bir fırsat teklif etmesiydi. Beth'in bir klonunu yapıp, gerçek Beth'in yeni bir hayata başlamasını sağlayacaktı. Beth istediği takdirde gerçek hayatına dönecekti ve seyirci de, bu teklifi kabul edip etmeyeceği üzerine düşünecekti.

Beth bir klon mu? Bu, büyük ihtimalle bu sezonda değinilecek sorulardan biri ve sonucun ne olacağını görmek için can atıyoruz.  Mesela, Rick aileyi terk ederse ve gerçek Beth de geri dönerse, bu iki kişi aileye nasıl yerleşecek? Peki Jerry ile barışmak, gerçek Beth'in yapacağı bir şey miydi? Bu, olay örgüsünde ilerleyebilmek adına birden fazla yol sunuyor.

Jerry Smith

Jerry Smith

Küslüklerle dolu bir sezondan sonra, Jerry Smith, Smith ailesinin yeniden başına geçti diyebiliriz. Smith ailesindeki herkes Rick'den az çok bıktığı için, işler Jerry için iyi gidiyor gibi gözüküyor!

Rick and Morty'nin en beceriksiz üyesi için işlerin genelde pek de iyi gitmediğini biliyoruz. 'Jerry sezonu' için her şeyin yolunda gittiğini de görmek isteriz tabii ama Jerry'nin daha da utanç verici şeyler yaşadığını görmenin daha eğlenceli olacağını da inkar edemeyiz.

Summer Smith

Summer Smith

Summer, önceki sezonlara kıyasla, kesinlikle Rick and Morty'nin maceralarının daha da büyük bir parçası haline geldi ve o da oldukça çılgınca şeyler yaşadı. Buna rağmen Summer, üçüncü sezonda büyük değişimler yaşamadı ancak tıpkı ailenin geri kalanı gibi, büyükbabasından biraz soğumuş olabilir.

Ailenin geri kalanına baktığımızda Summer'ın, Rick'i daha iyi anladığını da biliyoruz. Belki de bunun nedeni biraz Rick gibi olmasıdır. Her ne kadar dizinin başlangıcından beri  yardımcı bir karakter olsa da, dördüncü sezonda Rick ile olan ilişkisinin ilerlemesini görmek harika olur. Bu dizi ele alındığında olabilecek şeyleri tahmin etmek oldukça zor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
78
22
6
6
5
5
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
feyk

rick and morty nihilizmin tepe noktasidir. sonsuz sayida evrende kendinden sonsuz sayida kopyan var, biri giderse yerini baskasi alabiliyor. beth'in klon ola... Devamını Gör

DoctorWhat

bu yüzden bence beth'in klonlanmayı seçip seçmediği asla öğrenemeyeceğiz, bunun hiçbir anlamı yok çünkü