Görüş Bildir
Haberler
Rekorların Kırıldığı All-Star'da Kobe Bryant Alkışlarla Veda Etti

Rekorların Kırıldığı All-Star'da Kobe Bryant Alkışlarla Veda Etti

Enver K.
15.02.2016 - 10:12

NBA'de 65'incisi Kanada'nın Toronto kentinde düzenlenen All-Star oyunları büyük şölene sahne oldu. Batı Karması'nın 196-173 kazandığı karşılaşmada Russell Westbrook en değerli oyuncu oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

65’incisi düzenlenen 2016 NBA All-Star oyunları büyük heyecana sahne oldu. Toronto’daki karşılaşmayı Batı Karması 196-173’lük dev skorla kazandı. Batı Karması takımında Oklahoma City Thunder’ın yıldız basketbolcusu Russell Westbrook 31 sayı ile en değerli oyuncu (MVP) oldu.

Curry çok uğraştı

Curry çok uğraştı

MVP için favori gösterilen Golden State’in yıldızı Stephen Curry, çok uğraşsa da 26 sayı kaydedebildi. Batı’da 28 dakika ile en fazla süreyi alan başarılı guard, 13 üçlük denemesinden 6’sında isabet buldu. Curry birkaç smaç da yaptı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

15 dakika süre alan Anthony Davis 12/13 isabet ile 24 sayı kaydetti. Chris Paul 14 sayı ve 16 asistliyle dikkat çekti. Kevin Durant ve James Harden 23’er sayı ile oynadılar. Harden 7 üçlük isabeti kaydetti. İlk kez All-Star olan Kawhi Leonard ise 17 sayıyla maçı tamamladı.

Gözler Kobe'nin üzerindeydi

Gözler Kobe'nin üzerindeydi

İlginin büyük bir kısmı, bu sezon basketbola veda edecek olan Kobe Bryant’ın üzerindeydi. Koç Gregg Popovich’in 25 dakika süre verdiği Kobe Bryant son All-Star maçını 10 sayı ve 7 asistle tamamladı. 66 saniye kala oyundan çıkan 38 yaşındaki süperstarı Air Canada Center’daki herkes ayakta alkışladı.

Kobe alkışlarla veda etti

Paul George coştu

Paul George coştu
Paul George coştu
İçeriğin Devamı Aşağıda

Doğu karmasında ise Indiana Pacers’ın yıldızı Paul George 41 sayı üretse de yenilginin önüne geçemedi. George All-Star oyunlarında Wilt Chamberlain’e ait olan sayı rekorunu geçmeyi 1 sayı ile kaçırdı. John Wall 22 sayı, DeMar DeRozan ise 18 sayı üretti. LeBron James ise 13 sayı ile maçı tamamladı. LeBron, 291 All-Star sayısına ulaşarak Kobe Bryant’ı geçti.

Rekorlar kırıldı

Rekorlar kırıldı

All-Star oyunlarında daha önce bir takım en fazla 163 sayı kaydetmişti. İki takım da bu barajı aşmayı başardı. NBA tarihinin en fazla sayı atılan, en fazla şut girişiminde bulunulan ve en fazla şut isabeti sağlanılan maçını seyretti basketbolseverler.

Açık Mert Korkusuz

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
82
23
10
4
4
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Emre ç

yaşlanıyoruz mu ne :o Kobe'de oyun dışı

Therewasauser

smaç yarışmasını izledim güzeldi