Görüş Bildir
Haberler
Reklamlar Paris Hayatlar Yozgat: Reklamlarda Gördüğümüz Gerçek Hayatla İlgisi Olmayan 15 Durum

etiket Reklamlar Paris Hayatlar Yozgat: Reklamlarda Gördüğümüz Gerçek Hayatla İlgisi Olmayan 15 Durum

Keşke reklam kuşaklarının içinde yaşasak, her biri ayrı bir cennet köşesi. Çocuklar için yapılan reklamlarda tüm bebekler şaha kalkar, şıkır şıkır dans eder. Diş fırçası veya diş macunu reklamlarında insanlar dişlerini fırçalayarak maaşı yeni almış gibi bir sevinç içinde etrafa gülücükler saçar. Dondurma reklamlarında, kütürdeyen dondurma mıdır, yüreklerimiz mi?

Reklamlarda gördüğümüz şeyleri gerçek hayatta uygulamaya kalktığımızda ortaya hiç de beklediğimiz sonuçlar çıkmaz, ele güne rezil oluruz, maymun oluruz, mazallah.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Saçlarımızı uçuşturmak için üstü açık bir arabaya binsek maymuna döneriz, geçici yüz felci geçirme ihtimalimiz de yüksek.

Ağzımızın yerini bulamayız sonra mazallah.

2. Hiçbir anne çamur içindeki çocuğunu deterjanların gücü adına sevinçle karşılamaz, fenalık geçirir.

Bir numaralı anne silahı terliği popoya yememek için saklanılabilecek olası yerlerin haritasını zihinde tutmakta fayda vardır.

3. Reklamlarda kütürtüsü karşıki dağlardan duyulan, etrafta iç gıcıklayıcı rüzgarlar estiren dondurmaları rezil olmadan yemek emek ister.

Beklenmedik diş sızısı da cabasıdır. Hele bir de beyaz bir şeyler giymişseniz o bir parça çikolata muhakkak kucağınıza düşer, bütün günü kir pasak içinde geçirmek zorunda kalırsınız.

4. Reklamlarda herkesin göbek atarak yediği diyet kahvaltılık gevreklerin gerçekte tadı saman gibidir ve yerken ölmeyi dilersiniz.

Bir kase yulaf ezmesini geviş getire getire çiğnemenin göbek atmakla ne gibi bir ilgisi olabilir?

5. Reklamlardaki gibi hiç kimse yeni yıkanmış borcamın ardından mutlu gözlerle dünyaya bakmaz, bulaşık yıkamak son derece sıkıcı bir iştir.

Bir haftadır lavaboda bekleyen tencerenin dibindeki kalıntıları çıkarmaya uğraşmaktansa mutfağı ateşe vermeyi yeğlersiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Reklamlardaki hiçbir ürün, regl dönemindeki bir kadının yüzünde gülücükler açmasına neden olmaz.

Gündelik yaşamda kadınlar regl olduklarında karın ağrısıyla kıs kıs kıvranır, yeri göğü bıçaklamak isterler. Ayrıca kadınlar arasında kontrol amaçlı gizli bir dil de yoktur. Doğal biçimde, 'Arkamda bir şey var mı?' diye sorar, popolarını birbirlerine gösterirler.

7. Yoğun tatlı bir çikolata barını ayıla bayıla yiyemeyiz, içimiz kıyılır, bir yudum suya muhtaç oluruz.

O yoğun tat insanın dilinden saatlerce gitmez.

8. Bembeyaz dişler tüm dertlerimizin çaresi değildir, 32 diş göstererek gülümsemek şöyle dursun, sabah zar zor uyanır, diş fırçasını el yordamıyla buluruz.

Kanayan diş etleri, keskin naneli macunun ağızda bıraktığı o garip tat yüzünden sabah kahvesini içerken yanan ciğerler gerçeğin ta kendisidir.

9. Şelale gibi akan dolgun saçların mimarı saç ürünleri reelde hiçbir işe yaramazlar, çalı süpürgesi gibi saçlarınızı açayım derken kol kası yaparsınız.

Kucağınızda dökülmüş bir tomar saçla uzaklara bakar, makus talihinizi düşünürsünüz.

10. Trip atmak için haklı gerekçeleri olan sevgilinize gevşeklik yapmanızı, yaklaşan kira gününü göbek kaşıyarak beklemenizi sağlayacak hiçbir mucizevi içecek yoktur.

O trip yenecek! Çıt çıkmayacak çıt!

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Bezine doldurmuş hiçbir bebek reklamlardaki gibi gülücükler saçmaz, çığlıklarıyla evi inletir.

Ayrıca dolu bir bebek bezini temizlemek hiç de öyle seve sevine yapılan bir şey değildir. Ve süper emici olarak lanse edilen bezler rahat üç kilo çeker, sağdan solda hiç hoş olmayan şeyler etrafa saçılır.

12. Elinizde kolayla şıkır şıkır dans edip kolayı açmaya kalksanız ortalık batar.

Alkolsüz hiçbir içecek insanda gerdan kırma arzusu doğurmaz.

13. Türkiye'nin dört bir yanında çektiği söylenen operatör ne hikmetse öğrenci evinin sadece tuvaletinde falan çeker.

Böyle durumlarda telefonu kırma isteğinden hızla uzaklaşmak en iyisidir. Daha taksidi bitmedi.

14. Reklamlardaki gibi biri yüzünüze hohlasa ferahlatıcı nefesiyle kendinizden geçmezsiniz, manyak mıdır nedir, diye düşünürsünüz.

Birinin yüzüne hohlamak tek başına yeterince garip bir şey.

15. Hiç kimse etrafına seksi gülüşler ve bakışlar atarak ağda yapmaz, insanın canı gider canı.

'Etim koptu!' diye bağıran bir reklam figürü daha inandırıcı olur.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
297
126
34
21
6
5
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

ayrıca hiçbir bayan regli döneminde bembeyaz ve dapdar pantolon giyip etrafta deli gibi hoplayıp zıplayıp taklalar atmaz abartmaya lüzum yok adam gibi rekla... Devamını Gör

Uygar Aytun

Reklamlardaki ablalar 28 günlük ekşını o bir kaç güne yığıp "güvende olmak" peşindeler. Yorum hissime tercüman :)

Pasif Kullanıcı

Açıklamalar paris gifler yozgat

Uygar Aytun

Her türlü kadın bakım ürünü gerçekten uzak. Temizlik ürünleri hepten tıraş. Bankalar sanki bedava para dağıtacak. Hele o apartman dairesi reklamları. İnsanla... Devamını Gör