Görüş Bildir
Haberler
Red Bull Campus Clutch’ta Türkiye Temsilcisi Bedel Ödeyenler Dünya Finali’nde

Red Bull Campus Clutch’ta Türkiye Temsilcisi Bedel Ödeyenler Dünya Finali’nde

Burak Kaya
07.06.2021 - 16:27

Dünyada ilk kez gerçekleştirilen, üniversiteler arası VALORANT turnuvası Red Bull Campus Clutch’ta Türkiye temsilcisi ‘Bedel Ödeyenler’ “Knockout Round”u geçerek Dünya Finali biletini cebine koydu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Üniversite öğrencilerine ülkesini ve okullarını temsil etme imkanı veren dünyanın ilk üniversiteler arası global VALORANT turnuvası Red Bull Campus Clutch’ta Knockout Round heyecanı nefesleri kesti. Türkiye elemeleri sonunda aynı bölgedeki ülkelerin temsilcileriyle karşılaşma hakkını elde eden ‘Bedel Ödeyenler’, Red Bull Campus Clutch Dünya Finali Eleme Turu aşamasında muhteşem bir performans ortaya koydu. 3 Haziran'daki çeyrek finalde Bulgaristan temsilcisi UniversaL'i 2:0 ve 4 Haziran'daki yarı finalde Hırvatistan temsilcisi Mo Gaming'i 2:0 mağlup eden Bedel Ödeyenler, 5 Haziran'da canlı yayınlanan final maçında da Romanya temsilcisi Infinite'i 13-7 ve 13-5’lik skorlarla 2:0 yendi.

Elemeler boyunca kendilerine güvenlerinin tam olduğunu belirten takım kaptanı Arda “madzzy” Demirel, “Turnuvanın başından beri aramızda çok güzel bir iletişim vardı. Türkiyede esporun gelişmesi ve ilerlemesi için elimizden gelen gayreti göstererek namağlup bir şekilde Dünya Finali’ne çıktık. Şimdi son bir kez daha İspanya’da Türkiye’yi temsil ederek herkese neler yapabileceğimizi gösterip şampiyon olacağız.” İfadelerini kullandı.

Bedel Ödeyenler, Madrid’de Türkiye’yi temsil edecek

Bedel Ödeyenler, Madrid’de Türkiye’yi temsil edecek

İspanya ve ABD ulusal şampiyonları ile beraber, Anubis (Mısır), Bedel Ödeyenler (Türkiye), BTR (Kanada), Mamas Boys (Avustralya), MAXD Esports (Pakistan), Odin e Amigos (Brezilya), Platoon (Beyaz Rusya), PXL Esports (Belçika), Project S (Portekiz), VAC Kimchi (Güney Kore) takımları 17-18 Temmuz tarihlerinde Madrid’de düzenlenecek Dünya Finali’nde mücadele edecek. Dünya Finali’nde şampiyonluğa uzanan üniversite takımı, 20 bin Euro’luk ödülün yanı sıra VALORANT Masters’ta mücadele eden dünyanın en iyi VALORANT oyuncularıyla tanışma fırsatını da elde edecek.

Üniversite öğrencilerine özel ilk VALORANT turnuvası

Üniversite öğrencilerine özel ilk VALORANT turnuvası

2020 yılında piyasaya girdikten sonra gamer’ların ilgi odağı olan VALORANT’ı, yaklaşık 18 milyon oyuncu oynuyor. 5’er kişiden oluşan takımların karşı karşıya geldiği oyunda, bir maç 25 tur üzerinden kurgulanıyor. Twitch üzerinden ‘Tek oyunun bir günde izlenme rekoru’nu 34 milyon izlenmeyle elde eden VALORANT, en çok oynanan oyun olma yolundaki gelişimini de sürdürüyor. Dünyanın en önemli ve yenilikçi VALORANT turnuvalarından biri olan Red Bull Campus Clutch, üniversite öğrencilerini bir araya getiren ilk VALORANT turnuvası olma özelliğine sahip.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın