Görüş Bildir
Haberler
Rabontnicki 1-0 Trabzonspor

Rabontnicki 1-0 Trabzonspor

Fatih
30.07.2015 - 22:55

Şota Arveladze: ''İçerideki Maçı Kazanacağız''

Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Arveladze, UEFA 3. Ön Eleme Turu ilk maçında deplasmanda 1-0 kaybettikleri Rabotnicki karşılaşmasının ardından düzenlediği basın toplantısında, ikinci maçı kazanacaklarına inandığını söyledi

Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Arveladze, çalıştıkları futbolu sahaya yansıtamadıklarını belirterek, 'Rakip beklediğimiz gibi oynadı. Beklediğim gibi bir maç oldu. Sahaya çift santrfor çıkararak savunmanın arkasına top atmaya çalıştılar. İlk yarım saatte orta saha ile savunmanın arasındaki mesafe fazlaydı. Öyle çalışmamıştık. Santrforları erken baskı yaptı, stoperlerimiz biraz geride kaldı. İkinci devre oyuna biraz müdahale ettik. Belki çok fazla pozisyona giremedik. Ortalar ve dokunulamayan toplar oldu. İki üç tane kontratak yedik, ama top bizdeydi. Buradan gol yemeden ayrılmak istiyorduk. Rakip takımı oynadığı oyundan dolayı tebrik ediyorum. Rakibimizi hiç hafife almadık. İyi oynadığı maçları gördük. Pres yapan ve santrforu hareketli olan bir takımdı. Karşımızda iyi bir takım gördük ancak ikinci maç var. İçeride oynayacağımız maça bakacağız. İçerideki maçı kazanırız' dedi.

ANGELOVSKİ: TARİHİ BİR GALİBİYET ALDIK

Rabotnicki Teknik Direktörü Igor Angelovski ise, Trabzonspor karşısında aldıkları sonuçtan memnun olduklarını belirterek, '105 milyon avro değerinde bir takım ile karşılaştık. Tarihi bir galibiyet aldık. Oyuncularımla gurur duydum' dedi.

Kendilerini zor bir ikinci maçın beklediğini ifade eden Angelovski, şözlerini şöyle sürdürdü: 'Orada Trabzonspor'un favori olduğunu biliyoruz. Play-off için tüm mücadelemizi ortaya koyacağız. İkinci golü de bulabilirdik, ama maçtan önce bize ‘1-0 kazanacaksınız' deseler 2 değil, 4 elle kabul ederdik. Oyuncularımız biraz daha başarılı olsaydı daha büyük bir galibiyet alacak ve daha rahat bir atmosferde oraya gidecektik. Bizi zor bir maç bekliyor. Orada da gol bulmaya çalışacağız.'

HaberTürk

Kaynak: http://www.haberturk.com/spor/futbol/...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Rabontnicki 1-0 Trabzonspor

Rabontnicki 1-0 Trabzonspor

UEFA Avrupa Ligi 3.ön eleme turu ilk maçında Makedonya deplasmanında Rabotnicki ile karşılaşan Trabzonspor, rakibine 1-0 kaybederek tur şansını evindeki rövanşa bıraktı.

Karşılaşma karşılıklı top kayıplarıyla başladı. Bordo Mavililier rakipten kaptığı toplarla hızlı çıkmaya çalıştı ancak organize olmakta güçlük çekti.

Rabotnicki'nin mücadeleci ve çabuk oyunu Trabzonspor'u ilk yarı boyunca zorlarken, dakikalar 23'ü gösterdiğinde Makedon temsilcisi 1-0 öne geçti. Sol çaprazdan savunmanın arkasına koşu yapan Ilijoski, kaleci Uğurcan ile karşı karşıya kaldı ve vuruşunda topu ağlara gönderdi.

Bu dakikadan sonra rakibin üzerine daha çok gitmek isteyen Bordo Mavililer, ilk yarının sonlarına doğru daha iyi pas yapmaya başladı ancak çok net pozisyonlara giremedi. Karşılıklı top kayıpları ilk 45 dakika boyunca sürdü.

Hücumda Yusuf Erdoğan, Waris ve Cardozo'yla etkili olmaya çalışan Trabzonspor, istediği pozisyonları bulmakta zorlandı. Bordo Mavililerde Kevin Constant ve Karl Medjani, rakipten önemli toplar keserek ve takımlarını hücuma çıkararak orta sahada dikkat çeken isimler oldu.

Devreye 1-0'lık mağlubiyetle giren Trabzonspor, ikinci yarıya hızlı başlamak istedi ancak rakip takım savunmada pek hata yapmadı.

Hücumlarda organize olmakta zorlanan Bordo Mavililer, çok fazla gol pozisyonu da bulamadı.

Sefa yerine Özer, Aykut yerine Okay ve Waris yerine de Erkan Zengin müdahaleleri ile maçı çevirmeye çalışan teknik direktör Şota Arveladze, takımına istediği futbolu oynatmakta zorlandı.

İkinci yarının genelinde sahasına kapanan Rabotnicki'ye karşı gol arayan Bordo Mavililer, pozisyon bulmakta bile epey zorlandı. Yan toplarda sadece Cardozo ile gole yaklaşan temsilcimiz, bir türlü aradığı golü bulamadı ve maçtan 1-0'lık mağlubiyetle ayrıldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0