Görüş Bildir
Haberler
Prof. Dr. Aziz Sancar: 'Aşı Karşıtıysan Evine Kapan, Kimseye Bulaştırmaya Hakkın Yok'

Prof. Dr. Aziz Sancar: 'Aşı Karşıtıysan Evine Kapan, Kimseye Bulaştırmaya Hakkın Yok'

Nobel ödüllü bilim insanı Prof. Dr. Aziz Sancar, 'Aşı olmamak başkasına da zarar veriyor. Hiç kimsenin başkalarını tehlikeye atmaya hakkı yok. Aşı karşıtı olabilirsin, evine kapan ve aşı olma; ama dışarı çıkarsan millete bulaştırırsan bu hakkın yok' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Prof. Dr. Aziz Sancar,  pandemi döneminde aşı karşıtlığı ile ilgili, 'Türklerin, Rusların, Almanya'daki Türk kardeşlerimizin ve Amerikalıların geliştirdiği bütün aşıların Covid'i önleme bakımından etkisi var. Bunu kabul etmek lazım. Etmeyenlerin kendi bilecekleri iş fakat aşı olmamak başkasına da zarar veriyor. Hiç kimsenin başkalarını tehlikeye atmaya hakkı yok. Bunu kabul eden eder, etmeyen etmez. Geçen ziyaretimde de söylemiştim ve aleyhimde konuşanlar oldu. İstedikleri kadar konuşsunlar. Hiç kimsenin başkasının hayatını tehlikeye atmaya hakkı yok. Aşı karşıtı olabilirsin, evine kapan ve aşı olma; ama dışarı çıkarsan millete bulaştırırsan bu hakkın yok' dedi.

'Turkovac'ın kullanıma girmesi çok önemli'

'Turkovac'ın kullanıma girmesi çok önemli'

Aziz Sancar, yerli Covid-19 aşısı Turkovac'ın kullanıma girmesinin çok önemli olduğunu belirterek, 'Turkovac aşısı duyduğum kadarıyla etkili ve koruyucu. Dünyaca kabul edilmesi ve neşredilmesi bekleniyor. Şu andaki veriler Turkovac'ın çalıştığını, etkili olduğunu gösteriyor. Bana sorarsanız 3'üncü doz aşı olarak isteyen Turkovac'ı kullansın.

'DNA üzerinde etki sağlayacağı görüşü mantıksız'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
35
19
16
7
7
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Oğuz atay

Bu ne biçim üslup?? Ülkede aşı olanlar korona kapmiyor mu,bulastirmiyor mu?? Gidin bakın yoğun bakımlara 3 kişiden 1 i aşılı olanlar...

Koray Uzuner

Aşı olanlarlar bulaştırmıyormu anası sikişmişin oglu sen kimsinki bana evden çıkma diceksin

Trky

sen kimsin ki dediğin adamın Nobel ödülü var. Asıl sen kimsin terbiyesiz cahil.

Z. Kaan Budak

Aziz Sancar hakkında cahil derler şimdi :)