Görüş Bildir
Haberler
Popüler Not Alma Uygulaması Notability İlk Kez Ücretsiz

Popüler Not Alma Uygulaması Notability İlk Kez Ücretsiz

Onedio Medya
05.05.2014 - 15:56 Son Güncelleme: 05.05.2014 - 16:06

Popüler Not Alma Uygulaması Notability İlk Kez Ücretsiz

Notability ücretli bir not alma uygulaması ve yayımlandığı 2011 yılından bu yana oldukça popüler. Kullanıcıların yalnızca yazıyla değil çizim yaparak da not almalarını sağlayan uygulama, iPhone ve iPad için ilk kez ücretsiz olarak sunuluyor.

Notability’de kullanıcılar, çizim yapmanın dışında birçok farklı özellik sunuluyor. Örneğin, kopyaladığınız başka notları (yazı, link vs.) alıntılayabiliyorsunuz, ses kaydı alabiliyor, formlarınızı, kontratlarınızı uygulamaya aktarıp üzerinde çalışabiliyorsunuz. Uygulamada parmağınızla dokunarak çizim yapmanız, el yazısı kullanmanız ya da kendi metin düzenleyicisiyle yazmanız mümkün. Not alırken anlık fotoğraf çekip notunuza ekleyebiliyorsunuz.

Geçtiğimiz hafta App Store’da haftanın uygulaması seçilen Notability’nin Türkçe dil desteği bulunuyor ve Türkiye’de 6,49 TL’ye satın alınabiliyordu.

Notability’de çizerek, yazarak ya da sesle oluşturduğunuz notlarınızı, e-mail ve Twitter gibi opsiyonların dışında popüler cloud uygulamalarıyla paylaşmanız da mümkün. Ayarlar görselinin altındaki Paylaş seçeneğinde Dropbox, Google Drive, Box ve webDAV’le paylaşabiliyorsunuz.

Paylaş seçeneğinde notunuzu doğrudan yazıcıya da gönderebiliyorsunuz ya da PDF veya RTF gibi farklı formatlara da dönüştürebiliyorsunuz.

GingerLabs tarafından geliştirilen Notability’yi buradan indirebilir ve kendiniz deneyebilirsiniz.

webrazzi

Kaynak: http://www.webrazzi.com/2014/05/05/po...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın