Görüş Bildir
Haberler
Poponu Seç Günde Kaç Saat Spor Yapman Gerektiğini Söyleyelim!

Poponu Seç Günde Kaç Saat Spor Yapman Gerektiğini Söyleyelim!

Popomla herkesi kıskandırmak istiyorum diyen varsa buyrunuz :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

Popo şeklini seçer misin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Günde 1 saat spor yapmalısın!

Maşallah çok güzel popon var ama biraz toparlanması gerekiyor. Bu görünümünü seviyorsan ona bir şey diyemeyiz. Ama biraz daha fit görüneyim, popom sıkı olsan diyorsan şöyle bol squatlı bir program yapmalısın. Zaten gösterişli bir popon var. 1 ayda 1 her gün 1 saat spor yaparak bu görünümü daha da mükemmele ulaştıracaksın. Maşallahhh diyelim...

Popon biraz içine göçmüş 2 saat seni anca paklar!

Bu karantinada otur otur hepimizin poposu içine göçtü desek yeridir. Etrafta düz popolular olarak geziyoruz valla. O yüzden günde 2 saat spor yaparak bu düz popoyu kaldırabilirsin. Biraz ağırlık çalışman ve yağları yakman gerekebilir. Şekil vermek için de reformer pilatese gidebilir, daha da sıkılaşabilirsin. Şekil olarak güzel bir popon var ama toparlanması gerekiyor. Eğer 1 ayda popomu arşa çıkarmak istiyorum diyorsan 2 saat çalışman gerekiyor...

Senin yarım saatlik bir işin var!

Valla neredeyse çoğumuzun sahip olmak istediği dolgun bir popoya sahipsin. Ama biraz toparlanmasını istiyor gibisin. Gayet dolgun ve çıkık bir popon var. Bu yüzden günde yarım saat bölgesel çalışarak 1 ayda daha fit bir görünüme sahip olabilirsin. Böyle popon var daha ne istiyorsun ki??? İnsanlar sönük poposunu bu hale getirmek için gece gündüz çalışıyor. Maşallah diyelimmm.:)

Günde 45 dakika çalışarak maşallahı olan bir popoya sahip olabilirsin!

Senin popo şeklin ve dolgunluğun gayet güzel ama biraz fazla büyük duruyor. Bu görünümü pek sevmiyor gibisin. Daha sıkı ve fit bir görünüm istiyorsun. Bunun için yapman gereken tek şey günde 45 dakika spor yapmak. Zaten bunu yaparsan değil 1 aya 2 haftada bile muhteşem bir görüntü oluşur. Popona bir bakan bir daha bakar demedi deme. Maşşallah diyelimmmm.:)

Bu popoya 5 dakika spor bile fazla gelir!

Yaa senin bu testte ne işin var??? Bizi kıskandırmaya falan mı çalışıyorsun he? Valla böyle sıkı ve mükemmel bir popoya sahip bir insanın spor yapmasına gerek bile yok. Tabii şimdi şey diyorsundur. Bu hale getirebilmek için ne terler döktüm haberin var mı? Haklısın da... Hepimiz böyle bir popoya sahip olmak istiyoruz ama squatmış falan çok zor geliyor. Sen azimle çalışmışsın ve herkesi kıskandıran bir popoya sahip olmuşsun. Ne diyelim, bize sadece MAŞALLAHHHH demek düşer.:)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
140
130
65
45
26
23
15
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Selma Şimşek

Sensin poposu içine göçmüş, densiz.

Bozyesil

hiçbirinin gerçeklik payı yok ki, bu popoların çoğu anca estetik müdahaleyle bu hale gelebilir maalesef

Pasif Kullanıcı

Birini seçmek zorunda mıyız "hepsi" seçeneği yok mu?