Görüş Bildir
Haberler
Playoff Öncesi Son Ciddi Provada Kazanan Spurs

Playoff Öncesi Son Ciddi Provada Kazanan Spurs

Batuhan
13.04.2016 - 10:38

Evinde ağırladığı Oklahoma City Thunder'ı uzatma periyodu sonucunda mağlup eden San Antonio Spurs, normal sezon iç saha rekoruna ortak oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Batı Konferansı'nın iki iddialı takımını karşı karşıya getiren maçta San Antonio Spurs, uzatma periyodu sonucunda Oklahoma City Thunder'ı 102-98 mağlup etti.

Rakibi karşısında ikinci periyodun ortalarında 18 sayı geri düşen ev sahibi ekip, üçüncü periyodun son dakikasında eşitliği sağlamayı başardı. Başa baş geçen final periyodu sonucunda maçın normal süresi 93-93'lük eşitlikle sonuçlandı.

Uzatma periyodunda ise Kawhi Leaonard rüzgarı esti. Spurs'ün bu periyotta bulduğu 9 sayının 6'sında imzası bulunan yıldız oyuncu, galibiyeti getiren isim oldu. Leonard toplam 26 sayıyla maçın en skorer ismi olurken, Tony Parker da 20 sayıyla oynadı. Maça ilk 5'te başlayan Tim Duncan da 12 sayı 9 ribauntluk performans sergiledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

San Antonio deplasmanına Kevin Durant, Russell Westbrook ve Serge Ibaka'dan yoksun çıkan Thunder'da ise 4 oyuncu 17'şer sayıyla maçı tamamladı. Steven Adams, Dion Waiters ve Cameron Payne'le birlikte bu sayıya ulaşan milli basketbolcu Enes Kanter, ayrıca 16 ribauntluk performansıyla maçın tek double-double yapan ismi oldu.

Normal sezonda AT&T Center'daki son maçına çıkan San Antonio Spurs, evinde 40 galibiyet 1 mağlubiyet alarak, 1985-1986 sezonunda Boston Celtics'in kırdığı iç saha rekoruna ortak oldu. Normal sezondaki son maçına çıkan Oklahoma City Thunder ise 55 galibiyet ve 27 yenilgiyle Batı Konferansı'ndı 3 sırada tamamladı.

Europsort

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın