Görüş Bildir
Haberler
Pizzanı Hazırla Ne Kadar Garip Olduğunu Söyleyelim!

Pizzanı Hazırla Ne Kadar Garip Olduğunu Söyleyelim!

Sen ne kadar garipsin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seç.

3. 👇

3. 👇

4. 👇

4. 👇

5. 👇

5. 👇
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. 👇

6. 👇

7. 👇

7. 👇
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Garipliğin parlayan yıldızısın!

Garipliğin parlayan yıldızısın!

Sen koca bir patates tarlasında yetişen ananassın. Seni kafanda beyaz bir donla bakkala giderken görmüşler, pencereden sokaktan geçenlere kırlent atarken görmüşler, yere uzanıp kaldırım öperken görmüşler. Herhangi bir insan sana merhaba dediğinde karşılığında neyle karşılaşacağını kestiremez bile. Ya aşırı zekadan bu hale geldin ya da küçükken kafana çok vurmuşlar. Başka hiçbir açıklaması olamaz. En normal halinde en az 4 tuhaf hareketin altına imza atıyorsun. Gerçek bir garipsin. Tımarhaneye yatsan deliler önünde ceket ilikler, saygıda kusur etmez. Dünyayı rengarenk yapan gerçek bir çeşitsin!

Sen garip değil değişiksin!

Sen garip değil değişiksin!

Ya annen seni doğuracağına taş doğursaymış taş! O pantolon o acayip gömlekler o parlak takılar nedir, Allah'ını seversen! İnsanın senin yanında yürümesi için kesinlikle cesarete ihtiyacı olması lazım. Değişiklikte bir markasın. Sen Amerika'da olsan bir star olurdun ama buralar hep Bağcılar. Adın çıkacak manyağa bu gidişle. Belki kendi kendine 'ablan star bebeğim' diyorsun ama maalesef buralarda bilmem kimin çocuğu kafayı sıyırmış hep, diyorlar. Ne yapsan acaba bilemedik ki, moda işine girsen belki tutulursun, belki de bacadan kapıdan kovulursun, sana da kefil olunmaz. Çılgınlığın ötesisin!

Tam normal olacaksın bir gülme geliyor!

Tam normal olacaksın bir gülme geliyor!

Aslında içinde normal olmak isteyen bir taraf var. Gerçekten istesen normalleşebilirsin ama normallik durumu sana biraz komik geliyor. Her şeye gülüp duruyorsun, ciddiye alamadığın her durumda garipleşiyorsun ki ciddiye aldığın çok az şey var. Yağmurlu havalarda pencereden insanların kafasına tükürmekle zaten normal olmaya çok uzaksın. Bu şekilde her şeye gülmeye devam edersen yakında çok temiz dayak yiyeceksin. Her şeyle dalga geçmeyi en azından bırakırsan çevrendekiler biraz soluk alır. Hor görme bu kadar insanları. Bu testi çözerken de burun kıvırıp dalga geçtiğine eminiz. Pis, emek var burada emek!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
545
522
205
174
116
92
75
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Barış Teke

Garipliğin parlayan yıldızı.

Angel faced devil

Garipliğin parlayan yıldızısın! Sen koca bir patates tarlasında yetişen ananassın. Seni kafanda beyaz bir donla bakkala giderken görmüşler, pencereden s... Devamını Gör

İrem Şentürk

Ben hiç garip değilim bir kere test yanlış