Görüş Bildir
Haberler
Pınar Karşıyaka Veda Etti

Pınar Karşıyaka Veda Etti

Fatih
25.03.2015 - 22:42

Eurocup çeyrek final rövanş maçında Gran Canaria'yı konuk eden Pınar Karşıyaka, salondan yenik ayrılarak kupaya veda etti.

İspanya'daki ilk maçı 10 sayı farkla kaybeden Pınar Karşıyaka, Gran Canaria'ya rövanşta da 75-74 mağlup olarak Eurocup'a çeyrek finalde veda etti.

Pınar Karşıyaka'nın maçtaki ilk 10 sayısı ABD'li guard Bobby Dixon'dan geldi. Temsilcimiz ilk çeyreğin büyük bölümünü önde götürse de Baez ve Kendall'ın son bölümde bulduğu basketlerle periyot 19-19 eşitlikle sonuçlandı.

Seyircinin müthiş desteğine rağmen hücumda alışıldık temposuna ulaşmakta güçlük çeken Pınar Karşıyaka, ikinci çeyrekte skor üretmek oldukça zorlandı. Son bölümü iyi oynayan konuk ekip, soyunma odasına 41-32 önde girdi.

İkinci yarıya Diebler'ın üçlüğüyle giren Pınar Karşıyaka, hücumda daha iyi bir görüntü çizse de rakibini durduramayınca farkı bir türlü eritemedi. Son dakika içinde fark dört sayıya kadar düştü, ancak Baez'in süre dolarken yaptığı üç sayılık atış panyaya çarparak basket oldu ve Gran Canaria son çeyreğe 60-53 üstün girdi.

Son çeyrekte rakibini hücumda düzen dışına iten Pınar Karşıyaka, bitime dört dakika kalan Strawberry'nin turnikesiyle 69-67 öne geçti. Maçı uzatmalara götürmek için 10 sayı, tur için ise 11 sayılık farka ihtiyacı olan Pınar Karşıyaka, sürenin de azalmasıyla kötü tercihler yaptı. Sakin kalan ve süreyi iyi kullanan Gran Canaria salondan galip ayrılan taraf oldu.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/basketbol/eur...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın