Görüş Bildir
Haberler
Pınar Karşıyaka'nın Rakibi Türkiye'ye Gelmek İstemiyor

Pınar Karşıyaka'nın Rakibi Türkiye'ye Gelmek İstemiyor

Fatih
20.03.2015 - 19:55
İçeriğin Devamı Aşağıda

Basketbol Kulübü Gran Canaria, 25 Mart’ta Karşıyaka Arena'da oynanacak rövanş maçı öncesi Twitter’dan yapılan IŞİD tehdidi sonrası resmi sitesinden oldukça çarpıcı bir açıklama yayınladı.

EUROCUP’a şikayette bulunan kulüp, Twitter hesaplarından oyuncularına yöneltilen IŞİD tehdidine karşı önlem alınmasını istedi.

Türkiye’ye seyahatleri sırasında tam güvenlik isteyen kulüp, 48 saat içinde yeterli teminat almadıkları takdirde seyahati iptal edeceklerini duyurdu.

‘GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINMASA…’

Eurocup’ta Pınar Karşıyaka ile deplasmanda karşılaşacak olan Gran Canaria kulübü, gereken güvenlik önlemleri alınmazsa Türkiye’ye gelmeyeceklerini açıkladı.

Eurocup çeyrek finalinde İspanya’nın Gran Canaria takımı ile eşleşen Pınar Karşıyaka, İspanya’daki ilk maçtan 76-66 yenik ayrılmıştı. Rövanş öncesinde Twitter üzerinden Gran Canarialı oyunculara yöneltilen tehditler, İspanyol kulübünü tedirgin etti. Eurocup’a resmi bir şikayette bulunan Gran Canaria, polisten ve İspanyol Büyükelçiliği’nden de gerekli güvenlik önlemlerinin alınması yönünde istekte bulundu.

Gran Canaria oyuncuları ve teknik heyeti, önümüzdeki 48 saat içinde güvence verilememesi halinde Türkiye’ye seyahat etmemeyi düşünüyor. Çeşitli oyuncuları hedef alan tweet’lerde terör örgütü IŞİD’in yaptığı eylemlerden bir görüntüye yer verilirken, oyunculara maçı kaybetmemeleri halinde ailelerinin öldürüleceği tehditinde bulunuldu.

Hürriyet

Kaynak: http://amkspor.sozcu.com.tr/2015/03/2...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0