Görüş Bildir
Haberler
Pelit Çikolata Döviz Kuru Yüzünden Toptan Satışları Durdurdu

Pelit Çikolata Döviz Kuru Yüzünden Toptan Satışları Durdurdu

Pelit Çikolata, döviz kurundaki hareketlilik ve ham madde sıkıntısı sebebiyle satışları geçici olarak durdurduğunu açıkladı. Yapılan açıklamanın yanlış anlamaya yol açtığını belirten Pelit Çikolata Satış Müdürü Metin Ayan “Toptan satış siparişlerini almayı durdurduk” dedi.

Pelit Çikolata, ham madde temininde yaşanan sıkıntılar ve dövizdeki dalgalanmanın belirsizliği sürdürmesi üzerine geçici olarak satış ve sevkiyatları kapattığını açıkladı.

Türk Lirası bugün yabancı para birimleri karşısında büyük bir değer kaybı yaşadı. Dolar 13, euro 15 TL seviyesini aştı. 

Pelit Çikolata Genel Müdürü Metin Ayan, satışların geçici olarak durdurulduğunu açıkladı. Açıklama şöyle:

Tedarikçi firmaların ham madde temininde yaşattığı sıkıntılar ve dövizdeki dalgalanmanın belirsizliği sürdürmesi üzerine geçici olarak satış ve sevkiyatları kapatmak zorunda kaldık. Piyasanın normale dönmesi ile birlikte yeniden durum değerlendirmesi yapılıp siz sayın müşterilerimize bilgi verilecektir.

'Toptan satışları durdurduk'

Yapılan açıklama ile ilgili olarak Odatv’ye konuşan Pelit Çikolata Satış Müdürü Metin Ayan, açıklamanın yanlış anlaşılmaya sebep olduğunu belirterek, “Bu durum sadece endüstriyel kanalda, toptan satış siparişlerini almayı durdurduk. Çünkü maliyet belirleyemiyoruz. Yeni fiyatları listeleyip yarın tekrar satışa çıkacağız” dedi.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
3
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın