Görüş Bildir
Haberler
Payas STEM Robotik

Payas STEM Robotik

Rıdvan KAYA
30.01.2017 - 11:09

Payas STEM Robotik

Hatay'ın Payas ilçesinde Payas STEM Robotik takımı 18- 19 Şubat'da İzmir'de yapılacak olan FLL 'Bilim Kahramanları' yarışmalarına katılacak.

Payas STEM Robotik Takımı zorlu 13 etaptan oluşan parkur için çalışmalarını okul öğretmenlerinden Birol ŞEN kaptanlığında sürdüren öğrenciler hem kararlı hem de mutlu.

18- 19 Şubat'da İzmir'de düzenlenecek FLL Bilim Kahramanları yarışması için hazırlıklarını aralıksız sürdüren Payas STEM Robotik takım kaptanı Birol ŞEN, gazetemize yaptığı açıklamada; ' FLL takımları Ortaokul ve Lise dengi okulların katıldığı proje bazlı robotik kodlama yarışması için Payas STEM olarak 5, 6, 7. sınıflar ve 1 de lise öğrencimiz ile takımımızı kurduk. 13 farklı robotik görev için hazırlanıyoruz. Bunun haricinde bir  de barınak projemiz var. Öğrencilerimiz hazırladıkları barınak projelerini de tanıtacak.

'GURUR KAYNAĞIMIZ'

Payas STEM koordinatörü Cem KAĞAR: 'Bu yarışmaya Akdeniz Bölgesinden 2 takım katılıyor. Mersin'den ve de Payas ilçesinden de biz katılım göstereceğiz. Kişisel gelişimi arttıran, çocuklarımızın geleceğe dönük zeka gelişimini geliştiren bir etkinliktir. 

İzmir'de gidecek çocuklarımız Türkiye'de bir çok ilden öğrencilerin katılacağı turnuvada  ilçemizi temsil edecekler. Bu bizim için çok önemli ve bizim gurur kaynağımızdır' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Payas STEM Robotik

Payas STEM Robotik
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın