Görüş Bildir
Haberler
Paralel Evrendeki 'Sen'i Anlatıyoruz!

etiket Paralel Evrendeki 'Sen'i Anlatıyoruz!

Trex
05.02.2017 - 15:44

Bu testin sonunda PARALEL EVRENİN kapıları açılsın diyeceksiniz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim.

2. Söyle bakalım hangi evcil hayvana sahipsin?

3. Hangi cümle insanı daha çok mutlu eder?

4. Peki hangi cümle insanı daha çok üzer?

5. Hangisiyle uğraşmak seni daha çok mutlu eder?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bugüne kadar en çok hangi kavgaların içinde bulundun?

7. Son olarak hangi dizi evreninde yaşamak istediğini söyle de testi bitirelim.

Milyoner çocuğusun!

Milyoner çocuğusun!

Paralel evrende sen bir milyoner çocuğusun! Her şey tıkırında. Ne istiyorsan ayaklarına serilmiş durumda. Elini sıcak sudan soğuk suya sokmuyorsun. Etrafında yardımcılar pır pır dönüyor. Hayatı doyasıya yaşıyorsun. Sağlık sıhhat durumu da yerinde. Paralel evrende senin tekerinin önüne taş değmiyor anlayacağın. Sen bir yolunu bul evreni değiştir dostum ;)

Evli mutlu çocuklu!

Evli mutlu çocuklu!

Paralel evrendeki sen çoktaaan evlenmiş yuva kurmuş çocuk sahibi olmuş. Evet biraz erken ama mutluluğu  yakalayınca fırsatı kaçırmamışsın.  Hem iyi de bir iş bulmuşsun. Her şey yolunda diğer tarafta senin için. Sık sık seyahat ettiğin bir işin var. İş seyahatlerine ailenle gidiyorsun. Paralel evrende hayat sana güzel!

Maceraperest gezgin!

Maceraperest gezgin!

Paralel evrende sen bir gezginsin! Dünyanın her yerini geziyor, kimselerin giremediği ormanlarda macera peşinde koşuyorsun. Kutuplardan çöllere, balta girmemiş ormanlardan okyanusun derinliklerine dünyada adım atılmamış yer bırakmamaya karar vermişsin. Paralel evrendeki sen bunları hangi parayla yapıyor diye soruyorsun tabi. Lotodan dev ikramiye çıkınca her şeyi geride bırakıp dünya turuna çıkmaya karar vermiş paralel evrendeki yansıman :) Hayat ona güzel. Belki burada da sana güzel olur bir gün ;)

Mafya lideri!

Mafya lideri!

Paralel evrendeki sen mafya lideri olmuş! Racon kesmeler, mekan basmalar, sağa sola efelenmeler hepsi sende! Dediğin dedik astığın astık olmuş. Agresyon bin beşyüz! Alemin kralı olmuşsun! Adının geçtiği yerde herkes önünü ilikliyor. Adım attığın yerde korkudan duvarları titreten  bir sessizlik! Paralel evrendeki sen bambaşka biri. Seninle alakası yok. Paralel evrenin suyundan toprağından olsa gerek..

Dizi oyuncusu!

Dizi oyuncusu!

Paralel evrende sen bir dizi oyuncususun! Adın sürekli aşk skandallarına karışıyor. Sürpriz aşklar, skandal ayrılıklar hepsi sende. Her zaman magazin basınının gündemindesin! Oynadığın diziler her zaman rating rekorları kırıyor. Bu hızlı hayat seni kesinlikle yormuyor. Keyfin yerinde. Mutluluk adeta gözlerinden okunuyor. Tek sıkıntın var yalnızsın. Çünkü senin gibi birinin ruh ikizini bulması mümkün değil. Derhal diğer tarafa geç ve paralel evrendeki seni bul :)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
519
333
187
176
67
49
46
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
sude

paralel evrendeki kendimi bulup evrenleri değiştireceğim, birazda o sürünsün

Ali İhsan ÇAKIR

Yastık kavgasını seçtim 'Mafya Lideri' çıktım. Sokak kavgasını seçsem ne olacaktım çok merak ediyorum.

Thomas Anderson

Sen tut içerikte 3 tane fringe sahnesi kullan dizilerde de fringe seçeneği sunma oldu mu bu iş?