Görüş Bildir
Haberler
Pandispanya Tarifi

Pandispanya Tarifi

Kerem Kayalar
12.08.2014 - 10:21 Son Güncelleme: 12.08.2014 - 11:46

Pandispanya Tarifi

Pastalarda sıkça kullanılan pandispanya tarifini bu konumuzda sizlerle paylaşıyoruz.Hatta pandispanyayı bir pastaya çeviriyoruz son zamanlarda pandispanya oldukça meşhur oldu ve bizlere birçok istek geldi bu konuyla ilgili bizde paylaşma gereği duyduk.Kolayca hazırlayabileceğiniz ve alıştığınız zaman pastalarınızı hep bu şekilde yapmak isteyeceksiniz.İnternet üzerinde dolaşan pek çok pandispanya keki tarifi mevcut fakat ben hep bu şekilde yapıyorum ve oldukça memnunum.

Pandispanya

  • 10 Kişilik

  • Hazırlama Süresi 20 Dakika

  • Pişirme Süresi 45 Dakika

Pandispanya Malzemeleri : 7 adet yumurta, 7 kahve fincanı şeker, 7 kahve fincanı un, 1 paket vanilya, 1 paket kabartma tozu.

Krema için: 1 kg. süt, 2 adet yumurta sarısı, 3 yemek kaşığı mısır nişastası, 1 su bardağı toz şeker, 1 yemek kaşığı margarin, 1 paket vanilya, 1 paket krema.Pandispanya Hazırlanışı:

Derince bir kek kalıbını yağlayın. Yumurtalarla şekeri mikserde 10 dakika çırpın. İçine ellenmiş unu ilave edin. Vanilya ve kabartma tozunu ekleyin. Yağlanmış kek kalıbına dökün. 170 derecedeki fırında 45 dakika pişirin. Bu kekten 2 adet yapın. Her keki ikiye bölüp dört kat kek elde edin. Kenarda bekletin. Süt ile yumurta sarılarını ve mısır nişastasını iyice çırpın.

Devamını sitemizden takip edebilirsiniz.

Kaynak: http://www.rulopasta.org/pandispanya-...
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın