Görüş Bildir
Haberler
Pamukkale Üniversitesi 51 Sözleşmeli Personel Alacak! İşte Başvuru Şartları ve İstenen Belgeler...

Pamukkale Üniversitesi 51 Sözleşmeli Personel Alacak! İşte Başvuru Şartları ve İstenen Belgeler...

Sunay Korkmaz
22.03.2021 - 15:58

Pamukkale Üniversitesi hastanesinde istihdam edilmek üzere; hemşire, röntgen teknisyeni, sağlık teknikeri, avukat ve sağlık personeli kadrolarında 51 sözleşmeli personel alımı yapılacak. Memur alımı iş ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte, başvuru şartları ve istenen belgeler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Pamukkale Üniversitesi Personel Alımı Ne Zaman?

Pamukkale Üniversitesi Personel Alımı Ne Zaman?

Personel alım başvuruları 22 Mart 2021 - 5 Nisan 2021 tarihleri arasında Pamukkale Üniversitesi'nin pbs.pusula.pau.edu.tr/Basvuru/Basvuru.aspx adresinden online olarak yapılacak. Şahsen ve posta yolu ile yapılan başvurular kabul edilmeyecek.

Süresinde yapılmayan veya sistemde meydana gelen gecikmeler sebebiyle zamanında yapılmayan başvurular dikkate alınmayacak.

2020 KPSS (B) [KPSS (P3), KPSS (P93), KPSS(P94)] grubu puan sıralamasına (KPSS puanlarının eşit olması halinde mezuniyet tarihi önce olan, mezuniyet tarihlerinin de eşit olması halinde doğum tarihi büyük olan adaya öncelik tanınır) göre hak kazanan adayın ismi başvuru bitim tarihi itibariyle en geç 15 (on beş) iş günü içerisinde www.pau.edu.tr adresinden ilan edilecek.

Pamukkale Üniversitesi Memur Alımı Başvuru Şartları

Pamukkale Üniversitesi Memur Alımı Başvuru Şartları

* Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.

* 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinde belirtilen genel şartları taşımak.

* 657 Sayılı Kanun'unun 53. madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı bulunmamak.

* Çeşitli KHK ile kamu görevinden çıkarılanlar ve kamu görevine iadesi reddedilenler başvuruda bulunamaz.

* Askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş olmak, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelemiş ya da yedek sınıfa geçirilmiş olmak. Askerlik hizmetini yapmış olmak ya da muaf olmak.

* 2020 yılı KPSS (B) grubu [KPSS(P3), KPSS (P93), KPSS(P94)] sınav sonuç belgesine sahip olmak.

* Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

* Nöbet usulü çalışmaya engel bir durumumun bulunmaması.

* 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesi gereğince sözleşmeli olarak istihdam edilenler hizmet sözleşmesine aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde fesih tarihinden itibaren 1 (bir) yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler.

* Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların ek 6. maddesi gereğince 'İşe alınması açısından gerekli olan niteliklerden herhangi birini taşımadığının sonradan anlaşılması, işe alınma açısından gerekli olan niteliklerden herhangi birini sonradan kaybetmesi...' hallerinde hizmet sözleşmesi kurumca tek taraflı olarak feshedilir. 

BAŞVURU SIRASINDA İSTENEN BELGELER

* Adayların mezuniyet bilgileri YÖKSİS web servisleri aracılığı ile alınacak, tercih edilen pozisyonda istenen mezuniyet türü adayca sistemden seçilecek olup tüm sorumluluk adaya aittir. YÖKSİS veri tabanından tercih edilen pozisyonda istenen mezuniyet türü çıkmaması halinde aday mezun olduğu okul ile iletişime geçerek YÖKSİS veri tabanına mezuniyet kaydını yaptıracaktır. Buna rağmen başvuru süresi içerisinde işlemlerin yetişmemesi halinde aday diploma, geçici mezuniyet belgesi veya kare kodlu e-Devlet çıktısını kendisi sisteme yükleyebilecektir.

* Adayların KPSS puan türü, yılı ve puanı ÖSYM web servisleri aracılığı ile alınacak olup tercih edilen pozisyonda belirlenen KPSS puan türü ve yılı ile uygun olmaması durumunda başvuru işlemi gerçekleşmeyecektir.

* Adaylar sistemden bilgileri tam ve eksiksiz doldurulduğunda başvuru tamamlanarak başvuru takip numarası oluşturulacaktır.

* Adaylar oluşturulan bu başvuru takip numarası ile başvurularını başvuru süresince güncelleme yapabilecek olup tüm sorumluluk adaylara aittir (Yanlış/eksik belge yükleme, farklı mezuniyetle başvurma, yanlış ilana başvurma ve benzeri). Adaylar ilanda istenen şartlara ilan tarihi yayımlandığı tarihten önce sahip olmaları gerekmektedir.

* İlan tarihi itibariyle avukatlık mesleğini yaptığını gösterir belgenin (SGK Hizmet Dökümü/Çalışma Belgesi/vb. evrak) sisteme yüklenmesi gerekmektedir.

Pamukkale Üniversitesi İş İlanı Başvuru Ekranı İçin Tıklayın

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın