Görüş Bildir
Haberler
OzU’da TAG ile Carpooling için 6 Neden

OzU’da TAG ile Carpooling için 6 Neden

Tek Araba Gidelim
30.09.2014 - 20:29 Son Güncelleme: 01.10.2014 - 01:46

Özyeğin Üniversitesi öğrencileri, çalışanları, akademisyenleri… Arada bir üniversitenizin uzaklığından mı yakınıyorsunuz. TAG’ı kullanarak daha keyifli bir yolculuğu kolayca paylaşacağınızı biliyor muydunuz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Altunizade Servisi Kaçtı Mı? Hiç Üzülme!

Aç TAG uygulamasını, nerede olduğunu paylaş; kampüse arabayla gidenlerin arabasında boş yer varsa, o yer senin olsun. Hem de önceden kaynaşmış olun.

2. Akşam Arabayla Karşıya Geçmek…

Tek başına olduğunda çoğu zaman yorucu ve sıkıcı olan bu yol macerasına, artık okuldan da birini dahil edebilirsiniz. Çıkmadan önce saatinizi ve gideceğiniz yeri uygulama üzerinden paylaşın, arabanızı doldurun.

3. En İyi Fikirler Araba Yolcuğundan Çıkabilir!

Araba yolculuğu yapacağın kişinin mezun olduktan sonra iş ortağın olabileceğini düşünmüş müydün? Kim bilebilir, bu dünyada her şey mümkün.

4. Kendinizi Güvende Hissedin

Yolculuk sırasında başınıza birşey gelse, kötü bir haber alsanız, yanınızda her zaman birinin bulunması iyidir. Size destek verip, sakinleşmenize yardımcı olabilir.

5. Çevremizi Temiz Tutalım

Bir üniversite bireyi olarak çevreye ne kadar önem verilmesi gerektiğinin farkındasınız. O zaman arabadaki boş koltukları değerlendirip, okula 2 farklı araba yerine 1 arabayla gitmeye hazırlanın. Arabayla şov yapacağınız günleri de aranızda paylaşın artık ;)

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Biliyorsun Öğrenciyiz…

Bilmez miyiz. TAG ile yapacağınız paylaşımlar size şimdilik ücretsiz ve benzin masrafı da 1 hafta boyunca TAG’dan hediye. Tek yapmanız gereken yolculuk başladığında ve bittiğinde yol arkadaşlarınızla #carfie çekip; bunu hem TAG’ın Facebook sayfasında(@tekarabagidelim) paylaşmak, hem de Twitter’dan @tekarabagit’i mentionlayıp #ozutagliyor hashtagini kullanmak. İşte bu!

Görsel Kaynak: aeccafe.com

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0