Görüş Bildir
Haberler
Özge Özpirinççi'den Seksi Pozlar

Özge Özpirinççi'den Seksi Pozlar

Hakan Çetinkaya
03.11.2014 - 01:49 Son Güncelleme: 03.11.2014 - 11:41

Özge Özpirinççi'den Seksi Pozlar

Özge Özpirinççi ELLE dergisine verdiği röportajda çok özel açıklamalarda bulundu. Özge Özpirinçci’nin verdiği birbirinden seksi pozlar, geçtiğimiz aylarda Neslişah Alkoçlar ile evlenen eski sevgilisi Engin Altan Düzyatan’a mesaj olarak algılandı!

Eski sevgilisi Engin Altan Düzyatan’ın Neslişah Alkoçlar’la evlenmesinin ardından Twitter’da trendtopic olan ve hakkında çeşitli söylentiler çıkan Özpirinçci’nin kakülleriyle yarattığı yeni imajı ise gözlerden kaçmadı. Güzel oyuncu, fotoğraf çekiminin yanı sıra dergiye röportaj da verdi.

ÖZGE ÖZPİRİNÇÇİ’DEN ENGİN ALTAN DÜZYATAN’A GÖNDERME

Özge Özpirinççi’ye “Geriye dönüp baktığınızda keşke’ler mi taşıyorsunuz yoksa her şey bir deneyim mi?” diye soruldu. Özge Özpirinççi ise ”Kesinlikle birer deneyim. Benim ‘keşke’lerim kısa vadeli oluyor” dedi ve ekledi: “Mesela bir şeyi yapıyorum sonra keşke yapmasaydım diyorum ama sonunda iyi ki yapmışım’a geliyorum. O aradaki süreçte verdiğim kararla, durumla ilgili bir duygu hissetmiyorum. ‘Keşke yapsaydım’ demek bana göre değil. Bunu diyeceğime mutlaka onu yaparım. O yüzden geçmişe baktığımda keşke’lerden ziyade hep iyi ki’ler görüyorum”

Oyuncu Özge Özpirinççi, 1986 doğumludur. İstanbul’da doğan oyuncu liseden sonra AFS programıyla ABD’de bir yıl okudu. 2008 yılında Sabancı Üniversitesi Yönetim Bilimleri bölümünü bitiren Özge Özpirinçci, Kavak Yelleri ve Cesaretin Var mı Aşka dizilerinde oynadı.

Özge Özpirinçci’nin oynadığı diğer diziler ise Melekler Korusun, Deli Saraylı, Al Yazmalım, Ağır Roman Yeni Dünya, Tatar Ramazan ve Aramızda Kalsın.

Özge Özpirinçci’nin oynadığı sinema filmleri ise, Veda, Anadolu Kartalları ve Kayıp.

Kaynak: http://www.netgazetesi.net/ozge-ozpir...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın