Görüş Bildir
Haberler
Özel Bir Diyet Sistemi: Aristo Diyeti Nedir?

etiket Özel Bir Diyet Sistemi: Aristo Diyeti Nedir?

Gönül Ateşsaçan
14.08.2023 - 22:10 Son Güncelleme: 26.01.2024 - 00:37

Aristo Diyeti Yaşam Programı genetik yapınıza ve yaşam tarzınıza göre uyarlanmış bir kodlama sistemidir.

Bol sebze ve meyve kuru bakliyat tükettiğiniz, hayvansal gıdaları ve glüteni genelde tercih etmediğiniz haftada 1-2 gün detoks yaptığınız ve koruma programında Aralıklı Açlık Diyeti (AAD) uyguladığınız, hormonlarınızın dengelendiği bir yaşam programıdır. Zihinsel ve bedensel hafifleme sağlar. Kısaca Aristo Diyeti Yaşam Programı aslında tek başına bir diyet programı olmayıp ruh, duygu, düşünce ve zihni dengeler, dört boyutlu iyileşme sağlar.

Eksik veya aşırı beslenme, mineral ve vitamin dengesizliğine neden olur. Bunun sonucunda frekansımız değişir, ardından hormonal aktivite bozulur ve bedenimiz sağlığını kaybeder, ardından çeşitli sinyaller vermeye başlar. Kilo almak sessiz çığlık gibidir. Bedeninizin sesine kulak vermeyi öğrenirsiniz.

En önemlisi kişisel verilere göre yapılan dengeli beslenmedir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Diyet bir özgürlük kısıtlamasıdır.

Diyet bir özgürlük kısıtlamasıdır.

Hayatımızda sürekli olmasını istediğimiz durumlar keyif, mutluluk, özgürlük ve sevgidir. Yaşamda sürekli diyet yapmaksa başlı başına bir stres kaynağıdır, sürdürülemez.

“İyi de nasıl kilo vereceğim diyetsiz?” diye düşündüğünüz için buluştuk sizinle tam da bu satırda… Belki koşarak aldınız kitapçıdan bu kitabı, çıkmasını bekliyordunuz; belki de kitapçıdasınız şu anda, henüz almadınız, “Kitabın sayfalarına bir bakıp çıkacağım.” diyorsunuz. Bu satırda öyle tılsım veya mucize sunup, sizi bu yaşamdan, kilodan, stresten, sıkışmışlıktan kurtarmalıyım ki, sizin için hazırladığım kolay zayıflama formülerine ulaşmak için okumaya devam edebilesiniz.

Bir mucize karışım veya değişimi başlatan “tantra” okumayı bekliyorsunuz!

Evet, çok şanslısınız ki, işinize yarayacak harika yaşam formülleriyle geldim. Sizi, bedeninizi ve ruhunuzu güçlendirmek, kaybettiğiniz güveni kazanmanız için buradayım.

Her gün sayısız hasta bu yöntemle zayıflıyor, ayda iki beden küçülüyor, 'İnanamıyorum! Kalçam nasıl gitti?' derken bedenine  saygı duymayı, aynada kendine bakmayı, zayıflamayı, kendini sevmeyi öğreniyor. Tıpkı mükemmel bir okul gibi bu ARİSTO Programı, değişmen için her detayı anlatıyorum ve siz uyguluyorsunuz.

Her geçen gün zayıflıyorsunuz, inceliyorsunuz, farkındalığınız artıyor.

“Genetik”, “kader” kelimelerinin arkasına sığınıp kilolarınız için mazeret bulmaktan vazgeçmeye, bedeninizi ve bilinçaltınızı tam bir orkestra şefi gibi ahenkle yönetmeye hazır mısınız?

Yemek saatlerini, uyku zamanlarını ve spor alışkanlığını düzenlersek zayıf kalırız. Alışkanlık değişir mi? Evet. Nasıl mı? Alış kanlıkta beyin meşgul değildir, yani otomatiktedir her şey. Evde ve işte ne varsa onu yerseniz, kilo veremezsiniz, verseniz bile geri alırsınız. Alışkanlıklar 25-36 günde değişmeye başlar, 45 günde oturur.  Beyin sürekli “Ne yesem, ne zaman uyusam?” diye düşürse yorulur, eskiye döner. Bu nedenle sürekli diyet olmaz. Alışkanlıklarınızın değişmesi ve verdiğiniz kiloyu korumak için sıkı diyet süresi  45 gün 2 ay olmalıdır, bu sürece konsantre olmanız yeterlidir. Hızlı  ve kolay kilo verdiğinizde bunu alışkanlığa dönüştürmek hiç de zor  olmayacaktır. Elinizin altında sürekli yüksek kalorili gıdalar, ekmek, et grubu, makarna olursa alışkanlıklar değişemez. Bu nedenle alışkanlıkların değişimi için kalorili gıdaların el altından kalkması, kısacası bir buzdolabı temizliği şarttır.

YouTube

Twitter

Instagram

Bu makalede öne sürülen fikir ve yaklaşımlar tamamıyla yazarlarının özgün düşünceleridir ve Onedio'nun editöryal politikasını yansıtmayabilir. ©Onedio

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın