Görüş Bildir
Haberler
Oyuncuların İşlerini Bi' Hayli Zor Hale Getirip Unutmak İstedikleri Tuhaf Anlara Sebep Olan 12 Sahne

Oyuncuların İşlerini Bi' Hayli Zor Hale Getirip Unutmak İstedikleri Tuhaf Anlara Sebep Olan 12 Sahne

Çağla
28.11.2019 - 17:36

İnandırıcı olmak adına, oynamaları gereken sahnelerde zorluk yaşayan oyuncular...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Sharon Stone / Basic Instinct

1. Sharon Stone / Basic Instinct

Sharon Stone Basic Instinct'teki meşhur sahne hakkında konuştuğunda, o sahnenin hayatını değiştirdiğini söyledi. Oyuncu, bacak bacak üstüne attığı sahnenin, filmin son halinden önce nasıl göründüğünü bilmiyordu. Stone'un söylediklerine göre, filmin yönetmeni Paul Verhoeven, Stone'un erkekler üzerindeki üstünlüğünü göstermek ve bir sonraki çekimlerde insanlara dikkat çekmek iç çamaşırını çıkarması için ikna etti. Ayrıca yönetmen bu sahnede bir şey görünmeyeceğine dair söz verdi. Ancak galadan sonra, oyuncu şoka girdi ve ne yapacağını bilemedi. Verhoeven'a tokat attığı söylentileri var.

2. Taylor Lautner / Twilight Serisi

2. Taylor Lautner / Twilight Serisi

İyi bir vücuda sahip olan Jacob karakteri birçok genç kızın gönlünü çelmişti. Filmde Taylor dev bir kurda dönüşürken güçlü vücudunu göstermesi gereken birçok sahne vardı. Ancak oyuncu, kameraların önünde neredeyse çıplak olma fikrinden hoşnut değildi. Bir röportajında, eğer bir seçim yapabilseydi, çekimler sırasında hiçbir şekilde üstünü çıkarmamayı tercih edeceğini söylemişti. Lautner, izleyicilerin ve iş arkadaşlarının, vücuduna dikkat çekmesi yerine oyunculuğuna dikkat çekmek istemiş.

3. Kate Winslet / Titanic

3. Kate Winslet / Titanic

Titanik filminde Rose'un Jack'e gidip onu çıplak çizmesini istediği sahneyi hatırlıyor musunuz? Aslında o sahne Kate Winslet için oldukça zormuş çünkü kendisi vücudundan biraz utanıyormuş. Ayrıca arkadaşı Leonardo DiCaprio'nun gözü önünde soyunmak konusunda da kendisini garip hissetmiş. Birçok hayranının Kat'in imzalaması için o sahnedeki fotoğrafını istemesi de garip hissetmesine neden olmuş. Bu fotoğrafları imzalamayı reddetme nedeni olarak da, artık 3 çocuk annesi ve ciddi bir oyuncu olmasını göstermiş.

4. Jim Carrey / Kick-Ass 2

4. Jim Carrey / Kick-Ass 2

Jim Carrey, 2013 yılında Kick-Ass 2 filminde oldukça ilginç bir rol olan süper kahraman Colonel Stars and Stripes'ı canlandırdı. Oyuncu daha sonra yer aldığı şiddet dolu sahnelerden utandığını dile getirdi. Bu seviyedeki bir şiddetin komedi/aksiyon filminde bile uygun olmadığını söyledi.

5. Natalie Portman / Black Swan

5. Natalie Portman / Black Swan

Natalie Portman, Darren Aronofsky'nin gerilim filmi Black Swan ile hak ettiği bir Oscar ödülü almıştı. Ancak filmdeki sahnelerden birisi ona hala kötü anlar yaşatıyormuş. Bahsettiği sahne Mila Kunis ile olan seks sahnesi. Bir röportajında Portman, o sahnenin delice olduğunu çünkü Kunis ile çok yakın arkadaş olduklarını söylemişti. Oyuncu o sahne için dublör kullanmayı bile istemiş ancak yine de bu zorlu görevi kendisi üstlenmiş.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Margot Robbie / Suicide Squad

6. Margot Robbie / Suicide Squad

Suicide Squad filminin en havalı karakterlerinden biri Harley Quinn ancak Margot Robbie bazı sahnelerden hoşnut değilmiş. Kısa şortu ve parçalamış tişörtüyle dolanmaktan rahatsız olmuş çünkü bu kadar açık giyiniyor olması onu utandırmış. Ayrıca, kimyasallarla dolu olan hazneye düştüğü sahne hala tüylerini ürpertiyormuş. Margot'ya göre, bu an tüm kariyerindeki en kötü anmış: haznedeki sıvı, burnuna, kulaklarına ve gözlerine girmiş ve oldukça rahatsız ediciymiş. Yüzeye çıktığı anda da, Joker'e aşk dolu gözlerle bakması gerekiyormuş ve pek iyi gözükmemiş.

7. Kurt Russel / The Hateful Eight

7. Kurt Russel / The Hateful Eight

Quentin Tarantino’nun The Hateful Eight filminde, oyuncu Jennifer Jason Leigh’in gitarda eski bir şarkı çaldığı ve ardından Kurt Russell’ın canlandırdığı ödül avcısının, gitarı Leigh'in elinden alıp, parçalara böldüğü bir sahne var. Russell'ın parçaladığı o gitar aslında sadece bir aksesuar değil, 40,000 dolar değerinde olan kıymetli bir antikaymış. Tabii oyuncu bunu bilmiyormuş ve sahnede yaşanan şeyden utanç duyduğunu söylemiş.

8. Keira Knightley / A Dangerous Method

8. Keira Knightley / A Dangerous Method

A Dangerous Method filmi, psikoterapist Carl Gustav Jung ile hastası arasındaki ilişkiyi anlatıyor. Olay örgüsüne göre, seks sahnelerinin birinde, Keira Knightley'nin karakterine Michal Fassbender'ın karakterinin şaplak atması gerekiyormuş. Bu sahne oyuncu için çok zorlu geçmiş. Bir röportajında, bu sahneyi çekmeden önce vodka, sahne bitince de şampanya içtiğini söyledi.

9. Ellen Page / Juno

9. Ellen Page / Juno

Ellen Page'i gerçekten şöhrete kavuşturan film Juno'ydu. Ancak filmde oyuncunun pek de gurur duymadığı bir sahne var. Çocuğu için düşünülen isimleri tartışırken Page'in karakteri homofobik bir şaka yapıyor. Partneri Madison ismini önerdiğinde, Page'in karakteri 'Biraz eşcinsel.' diyor. Oyuncu daha sonra bu şakadan dolayı utanç duyduğunu, şimdi büyüdüğü için ne kadar aptalca olduğunu anladığını söyledi.

10. Josh Brolin / Avengers: Infinity War

10. Josh Brolin / Avengers: Infinity War

Avengers filminde Thanos karakterini canlandıran Josh Brolin rolünde oldukça inandırıcıydı, ancak oyuncu daha sonradan Loki'yi öldürdüğü sahnenin hiç hoş olmadığını söyledi. Filmde, kurnaz Loki kendine sahte ölümler düzenlediği için Thanos son kez öldüğünden emin olmak istiyor. Ancak Thanos'un karakteri boğduğu sahne oyuncuya oldukça gaddarca gelmiş. Ayrıca, Josh bu karakter ile çok fazla zaman geçirdiği ve son sahnesi olduğu için, o an Tom Hiddleston'a acımış.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Dakota Johnson ve Jamie Dornan / Fifty Shades of Grey

11. Dakota Johnson ve Jamie Dornan / Fifty Shades of Grey

Bu filmde yer alan başrol oyuncuları, filmdeki tüm seks sahnelerinin onlar için gerçekten zorlayıcı olduğu konusunda hemfikir. Bu sahneler onlar için oldukça rahatsızlık verici olmuş. Ayrıca, bazı sahnelerin çekimi uzun sürmüş çünkü oyuncuların uzun saatler boyunca elleri ve gözleri bağlı bir şekilde durması gerekmiş. Daha da kötüsü, izleyiciler Dakota Johnson ve Jamie Dornan'ın ilişkisini, tarihteki en inandırıcı olmayan ilişki olarak yorumladılar.

12. Chris Hemsworth / Thor: The Dark World

12. Chris Hemsworth / Thor: The Dark World

Yakışıklı Chris Hemsworth'ün vücudunu kameralar önünde sergilemeyi sevmemesine inanmak oldukça zor. Thor: The Dark World filmi için tişörtünü çıkarması gereken sahnede oldukça rahatsız hissetmiş. Bir röportajında söylediğine göre, bu tişörtü çıkarma sahnesinden kurtulmak için yönetmeni ikna etmeye çalışmış ama yönetmen onu dinlememiş. Buna benzer bir durum Thor: Ragnarok'ta da yaşanmış. Oyuncu filmin ilk kısmında giyinik olmaktan memnunmuş ama daha sonradan yönetmen filmin daha çekici olması gerektiğini söylemiş.

BONUS: Emilia Clarke / Game of Thrones

BONUS: Emilia Clarke / Game of Thrones

Game of Thrones, modern dönemin en açık seçik dizisi olmakla biliniyor. Ve bazı yatak sahnelerinin çekimleri de eğlenceli olmuş. Dizinin yıldızlarından Emilia Clarke röportajlarından birinde, Clarke ve Momoa arasındaki yatak sahnesinde Momoa'nın, cinsel organına pembe tüylü bir çorap taktığını söyledi. Emilia'nın gerçekten gergin olduğunu gören Momoa bu yolla sahneyi komik bir hale getirmek istemiş. Emilia'ya göre, Momoa histerik bir şekilde gülmeye başlamış o yüzden Clarke sahnede ne yapacağını unutmuş ve bu nedenle o gün çekimler iptal edilmiş.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
94
47
35
19
16
14
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Cinsellikten dolayı izleyen çok doğru ama artık bunun önüne geçmeleri lazım yönetmenlerin ve yapımcıların. Sadece oyunculuklara göre izlense hoş olmazmıydı

deren k.

black swan'daki malum sahne ne güzeldi bee :D. lise yıllarım...

Üzgün Mutsuz

#9 noldu sadece roldü bunlar, karakter ve siz farklıydınız? oradaki söz mü rahatsız etti yani. boşuna duyar kasmış amk malı.