Görüş Bildir
Haberler
Oyun ve Bilgisayar Fiyatları Deliler Gibi Artarken Takoz Bilgisayarlarınızla Oynayabileceğiniz 11 Oyun

Oyun ve Bilgisayar Fiyatları Deliler Gibi Artarken Takoz Bilgisayarlarınızla Oynayabileceğiniz 11 Oyun

Son zamanlarda ciddi anlamda artan dolar kuruyla beraber bilgisayar fiyatları da bir hayli arttı. Hal böyle olunca zamanında üst seviyelerde sistem topladığımız bilgisayar fiyatları artık orta seviye bilgisayarlara bile yetmez oldu. Oyun ve bilgisayar fiyatları yüzünden de artık oyun oynamak bile birçok kişi için hayal oldu. Eğer sizde bu dertten mustarip ve düşük sistemli bilgisayarınızdan oyun oynamak istiyorsanız ihtiyacınız olan bir konuyla karşınızdayız. Siz değerli okurlarımız için hazırlamış olduğumuz bu listeyle beraber düşük sistem gereksinimi isteyen oyunları bir araya getirdik. Dilerseniz, lafı daha fazla uzatmadan sizleri düşük sistem gereksinimli oyunlar listesi ile baş başa bırakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Age of Empires 2

Age of Empires 2

Strateji oyunlarının atası olarak gösterilen Age of Empires serisinin ikinci oyunu hem düşük sistem gereksinimleri hem de mod desteği sayesinde oyunculara bambaşka bir strateji oyunu deneyimi vaat ediyor. Strateji türüne ilginiz varsa Age of Empires 2 sizin için son derece doğru bir tercih olacaktır.

Call of Duty 2

Call of Duty 2

Call of Duty serinin en dikkat çeken oyunlarından biri şüphesiz ki Call of Duty 2. Genellikle internet kafelerde ilk olarak deneyimlediğimiz Call of Duty 2, patatesten el bombası eğitimiyle de aklımıza kazınan yapım olarak bilinmekte. Birbirinden güzel bölümleriyle oyunculara sürükleyici ve akıcı bir oynanış sunan Call of Duty 2’yi standart bir bilgisayar üzerinde de akıcı bir şekilde oynayabilirsiniz.

Euro Truck Simulator 2

Euro Truck Simulator 2

Tır simülasyonu denince akla ilk gelen yapımlardan biri de Euro Truck Simulator 2. Tır sürerek stres atıp güzel vakitler geçireceğiniz yapım, düşük sistem gereksinimleri sayesinde de çoğu orta seviye bilgisayar tarafında da rahatlıkla çalıştırılıyor.

Fallout: New Vegas

Fallout: New Vegas

Fallout serisinin ikonik oyunlarından biri olan New Vegas entegre ekran kartlarına sahip bilgisayarlar tarafından bile oynanabiliyor. Eğer, post-apokaliptik açık dünya teması hoşunuza gidiyorsa Fallout: New Vegas’ı deneyimlemenizi şiddetle tavsiye ediyoruz.

Half-Life 2

Half-Life 2

Satışa sunulduğu dönemden bu yana halen adından söz ettirmeyi başaran Half-Life 2, düşük sistem gereksinimleri sayesinde de birçok bilgisayar üzerinden oynanabiliyor. İkonik karakterleriyle de oyun sektörüne damgasını vuran Half-Life 2, hala sıkılmadan oynayabileceğimiz oyunlardan biri.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Mafia 2

Mafia 2

Kısa bir süre önce Remastered versiyonuyla oyuncuların karşısına çıkan Mafia 2, 2010 yılının en çok sevilen oyunlarından biri olarak gösteriliyor. Suç dünyasının içine girerek yükselmeye çalıştığımız yapım düşük sistem gereksinimleri sayesinde standart bir bilgisayar tarafından da akıcı bir şekilde oynatılabiliyor.

Mount and Blade: Warband

Mount and Blade: Warband

Her Türk gencinin en az bir kere deneyimlediği Mount and Blade: Warband ile düşük sistem gereksinimli oyunlar listemize giriş yapıyoruz. Karakterimizi oluşturup, kendi krallığımızı kurma yolunda mücadele verdiğimiz oyun halen birçok kişi tarafından sevilerek oynanmaya devam ediliyor.

Paper, Please

Paper, Please

Arstotzka adında ilginç bir ülkede vize memuru olarak görev aldığımız yapımda, ülkeye giriş yapmak isteyen kişilerin vize, pasaport, gibi belgelerini kontrol ediyoruz. 20 farklı sonuyla da oyunculara farklı bir deneyim sunan Paper, Please’i en az bir kere oynamanızı öneririz.

Portal 2

Portal 2

Half-Life serisinin geliştiricisi Valve’nin dikkat çeken oyunlarından biri olan Portal 2, son derece sürükleyici oynanışı ve hikayesiyle oyunculara eşsiz bir deneyim vaat ediyor.

Team Fortress 2

Team Fortress 2

Valve’nin Steam üzerinden ücretsiz olarak oyunculara sunduğu Team Fortress 2, renkli yapısıyla oyuncuların ilgisini çekmeyi başarıyor. Tüm beceri sevilerindeki oyuncular tarafından kolayca oynanabilen Team Fortress 2 ile sizleri bolca eğlenceli saatler bekliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

This War Of Mine

This War Of Mine

Gerek oynanışı gerek Türkçe dil desteği gerekte çarpıcı hikayesiyle ön plana çıkan This War of Mine, savaşın siviller için ne gibi sonuçlar doğurduğunu sert bir dille biz oyunseverlere aktarıyor. Düşük sistem gereksinimleriyle de birçok bilgisayar tarafından rahatlıkla oynanabilen yapım savaşın acımasız yüzünü en net bir şekilde gözler önüne seriyor. Eğer, This War Of Mine’ı deneyimlediyseniz, kesinlikle oynamanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
23
10
4
4
3
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Trabzonnn

Strateji Severlere Europa Universalis 4(Osmanlı En güçlü devlet), Crusader Kings 3(hanedan oyunu her millet eşit) ve Hearts of İron 4(Atatürk en iyi yönetici... Devamını Gör

rcpbyrm

punisher oyunu vardı 2004 yapımı olması lazım. pandemi döneminde bir şekilde indirip oynamıştım.

Bozkurt

Devil May Cry 4