Görüş Bildir
Haberler
Eskilerin Gözü Yaşlı: Sizi Geçmişe Götürecek En İyi 10 Nostaljik Oyun

Eskilerin Gözü Yaşlı: Sizi Geçmişe Götürecek En İyi 10 Nostaljik Oyun

Herkesin zamanında başından kalkmadığı ve saatleri harcadığı bir oyun vardır. Biz de sizler için hazırlamış olduğumuz bu liste konusuyla beraber sizleri biraz geçmişe götürerek güzel bir nostalji yaptırmak istedik. İşte karşınızda sizi geçmişe götürecek en iyi 10 nostaljik oyun!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Counter-Strike

Counter-Strike

Oyun dünyasının halen yaşayan efsanelerinden biri olan Counter-Strike, özellikle CS 1.6 ile çocukluğumuzda bizlere güzel zamanlar yaşattı. Lafı daha fazla uzatmadan her zaman yeri ayrı olacak Counter-Strike!

Half-Life

Half-Life

Her nostaljik oyunlar listesinin olmazsa olmazı Half-Life’dır. Çıkış yaptığı döneme damgasını vuran Half-Life hem oyun dünyasında yepyeni bir dönemi başlattı, hem de birçok oyuncunun gönlünde taht kurmayı başardı. Ne yazık ki serinin üçüncü oyunu içimizde ukde kalmış olsa da elbet bir gün Half-Life 3 ile de bulaşacağımızdan eminim.

Doom 1993

Doom 1993

90’lı yılların ikonik yapımlarından biri olan ve çoğu kişinin ilk FPS oyunu olarak oynadığı Doom’u en az bir kere oynamayan yoktur.

Crazy Taxi

Crazy Taxi

21 yaşında efsane bir oyun olan Crazy Taxi, bir zamanlar internet kafelerin vazgeçilmez oyunlarından biriydi.

GTA Vice City

GTA Vice City

Eminim ki herkes o zorlu helikopter görevini hatırlamıştır. Birçok kişiyi zorlu görevleriyle zıvanadan çıkartan GTA Vice City, oyun sektörünün yaşayan efsanelerinden.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Mafia

Mafia

Yakın zaman içerisinde Remake versiyonuyla karşımıza çıkan Mafia, hem hikayesi hem de karakterleriyle 2002 yılına damgasını vurmayı başarmıştı.

Need For Speed Underground 2

Need For Speed Underground 2

Zamanın hızla geçtiğinin kanıtı olarak göstereceğimiz Need For Speed Underground 2’nin çıkışından bu yana yaklaşık 18 sene geçmiş. Bir zamanların efsanevi yarış oyunlarından biri olan Underground 2, türünün en iyi oyunlarından biri olduğunu söyleyebiliriz.

Resident Evil 4

Resident Evil 4

Resident Evil serinin en ikonik oyunu Resident Evil 4’tür. 2005 yılında getirmiş olduğu yeniliklerle oyun sektörüne yön veren Resident Evil 4, gergin temasıyla da o yıllarda bizleri bolca korkutmayı başarmıştı.

GTA San Andreas

GTA San Andreas

Dost kazığını bize erken yaşlarda öğreten GTA San Andreas, öyle bir oyundu ki halen birçok oyuncu tarafından sevilerek oynanmaya devam ediliyor. Sanırım San Andreas’ı tanımlamak için tek bir kelime yeterli; ‘’Muazzam!’’.

Age of Empires 2

Age of Empires 2

Strateji oyunu denilince akla gelen ilk ve en iyi yapımlardan biri Age of Empires 2’dir. Bir zamanlar internet kafelerin vazgeçilmezi olan Age of Empires 2’yi kısacası birçok kişiye strateji oyunlarını sevdiren yapım olarak da tanımlayabiliriz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
37
11
5
3
3
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın