Görüş Bildir
Haberler
Osman Gökçek Kimdir, Kaç Yaşında? Melih Gökçek'in Oğlu Osman Gökçek'in Hayatı ve Siyasi Kariyeri

Osman Gökçek Kimdir, Kaç Yaşında? Melih Gökçek'in Oğlu Osman Gökçek'in Hayatı ve Siyasi Kariyeri

GNS
19.02.2023 - 21:23 Son Güncelleme: 23.05.2023 - 21:28

Beyaz TV Genel Yayın Koordinatörü Osman Gökçek, son günlerde gündemden düşmeyen isimlerden biri. Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in oğlu Osman Gökçek, hayatıyla dikkatleri üzerine çekiyor. 2023 parlamento seçimlerinde Ankara 2.bölgeden milletvekili olarak meclise girdi. Osman Gökçek'in kariyeri ve aile yaşantısını merak edenler gözlerini arama motorlarına çevirdi. Peki Beyaz TV Genel Yayın Koordinatörü Osman Gökçek kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Osman Gökçek hakkında merak edilenler?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Osman Gökçek Kimdir?

Osman Gökçek Kimdir?

Osman Gökçek, 12 Ekim 1983'te Ankara'da dünyaya gelmiştir. Babası Melih Gökçek eski Ankara Büyükşehir Belediye başkanıdır. Annesi ise Nevin Gökçek'tir. 

Osman Gökçek'in Ahmet Gökçek adında bir erkek kardeşi bulunmaktadır.

Osman Gökçek'in Eğitimi Ne?

Osman Gökçek'in Eğitimi Ne?

İlkokulu Hamdullah Suphi İlkokulu'nda okuduktan sonra, ortaokulda TED Ankara Koleji'ne girdi. Ardından liseyi ise Samanyolu Koleji'nde tamamlamıştır. Liseden mezun olduktan sonra üniversiteye girdi. Başkent Üniversitesi Uluslararası Ticaret Bölümü'nden mezun oldu.

Osman Gökçek'in Kariyeri

Osman Gökçek'in Kariyeri

9 Mart 2003'te, 2002 yılında kurulmuş olan Keçiören Gençlik Derneği'nin başkanı olmuştur. 2006 yılında ise Çankaya Gönüllüleri Derneği Başkanı olarak görev yapmıştır. “Türkiye Gençlik Kulübü Federasyonu” ve “Çankaya Gönüllüleri Dernek Başkanı” görevlerini sürdürmektedir. 

15 gençlik derneğinin Başkent Gençlik Federasyonu altında toplanmasını sağlamıştır. Kanal 6'da 12 hafta süresince “Var mı Gençlik Gibisi?” programına yapımcılık yapmıştır. 2010 yılında başladığı Beyaz TV Genel Yayın Koordinatörlüğü görevini sürdürmektedir. Osman Gökçek, 2023 genel seçimlerinden Ankara 2.bölgeden milletvekili adayı oldu. Resmi olmayan sonuçlara Osman Gökçek, AK Parti'den milletvekili olarak meclise girdi.

Osman Gökçek Sosyal Medya Hesapları

Osman Gökçek Sosyal Medya Hesapları

YouTube

Instagram

Twitter

İlginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
18
7
6
2
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Balkan Türkleri

Nereden gündeme geldi bu dinazor yavrusu şimdi 🤔

RACON X RACON

Fetöcüler icerdeyse bunlar niye disarda.???

Mete Tunga

Kim merak ediyor ki Melih Gökçek'in eblek oğlunu