Görüş Bildir
Haberler
Ortaköy'de Kumpircilerin Olduğu Sokakta Çökme: Bir Kişi Yaralandı

Ortaköy'de Kumpircilerin Olduğu Sokakta Çökme: Bir Kişi Yaralandı

İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde bulunan ve trafiğe kapalı bir yer olan, Kumpirciler Çarşısı olarak bilinen Mecidiye Köprüsü Sokak'ta çökme yaşandı. 

Olay sırasında kumpir almak için orada bulunan bir kadın, çukura düştü. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan kadın hastaneye kaldırıldı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kumpir almak isteyen bir kadın çukura düştü

Kumpir almak isteyen bir kadın çukura düştü

DHA'nın aktardığı bilgiye göre, İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde Kumpirciler Çarşısı olarak bilinen Mecidiye Köprüsü Sokak'ta çökme yaşandı.

Çökme sonucunda, olay anında kumpir almak için orada bulunan bir kadın iş yerinin malzemeleriyle birlikte çukura düştü. Göçük esnasında bölgede bulunanlar tarafından çukurdan çıkarılan kadın,  sağlık ekiplerine teslim edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan kadın, hastaneye kaldırıldı.

Aynı noktada geçen yıl da çökme olmuş

Aynı noktada geçen yıl da çökme olmuş

Polis tarafından çevre güvenliği alınırken belediye ekipleri de göçüğün neden oluştuğuna dair araştırma yaptı.  

Aynı noktada geçen yıl da bir göçük oluştuğu ve oluşan çukurun kapatıldığı öğrenilirken, göçük oluşan bölgenin altında tarihi tonoz olduğu ve bu tonozun kemerinde oluşan göçükler nedeniyle göçmenin gerçekleştiği iddia edildi. 

Beşiktaş Kaymakamı ve Belediye Başkanı, olay yerinde incelemelerde bulundu.

Esnaf anlattı: 'Bir sallantı duyduk, zemin bir anda çöktü'

Esnaf anlattı: 'Bir sallantı duyduk, zemin bir anda çöktü'

Olayı gören bir esnaf, 'Müşteri çağırıyorduk. Bir sallantı duyduk. Zemin bir anda çöktü. Zemin çökünce bir bayan içine düştü, dolap da üzerine düştü. Arkadaşlarla birlikte hanımefendiyi çıkardık. Galiba biraz kırıkları vardı. Yaralı 1 kişi var' dedi. 

Başka bir esnaf ise, 'Bizim dükkânların önü birden bire çöktü. Bir bayan altta kaldı. Dükkânın önünde 4-5 kişi müşteri vardı, onları son anda gönderdik. 1 dakika farkla kurtuldular. Dükkânda diye bir şey kalmadı, dolaplar hepsi altında kaldı. Sadece arka duvar kaldı' şeklinde konuştu. 

Olay esnasında orada bulunan bir başka kişi, 'Yaralı, tezgâhın altındaydı. Çıkardık. Ambulans altı götürdü' derken müşterisi ise ilgilenen esnaf, 'Müşterim vardı, sipariş hazırlıyordum. Bir ses duydum, müşterimde yerde sıkıntı olduğunu söyledi. Deprem oldu zannettik. Bayan düşmüştü' açıklamasında bulundu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
154
36
17
7
6
6
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ercan

Sanırım altından yer altı akıntı suyu geçiyor. Zamanla zemini yiyor ve boşaldıkça çökme meydana geliyor. Kim bilir belki de uzun uzun seneler önce denize ak... Devamını Gör

Emre Ş.

Zaten ordan içeriye doğru devam eden caddenin adı dereboyu cadeesi

Pasif Kullanıcı

Alın size Imamoğlu.İstanbul halkına reva bu. Aktroller gelmeden ben yazayım.

mahir riha

=))))) Oyunu Ak Partiye atan biriyim ve İmamoğlu'nu suçlayacak değiliz. Suçlayan bir Ak Partili çıkacağını sanmıyorum ama olsa bile malın önde gidenidir.

yani kumpir ismarlarken bile rahat olamıyoruz