Görüş Bildir
Haberler
Onur Tuna İle Ayrılan Hande Doğandemir Fiziğiyle Büyüledi! Boks Eğitimi Almaya Başladı

Onur Tuna İle Ayrılan Hande Doğandemir Fiziğiyle Büyüledi! Boks Eğitimi Almaya Başladı

Hande Doğandemir son günlerde sık sık magazin dünyasının gündeminde yer alıyor. Doğandemir yakın zamanda kendisi gibi oyuncu olan Onur Tuna ile olan ilişki iddialarına cevap vermiş ve onaylamıştı. Kısa süren bir aşk yaşayan ikilinin ilişkileri de sessizce bitti. Rol aldığı son yapım olan Annemizi Saklarken dizisi de  erken final yapmak zorunda kaldı. Ayrılığın ve biten dizisinin ardından kendini spora veren güzel oyuncu fiziği ile büyüledi. Aynı zamanda uzun süredir ara verdiği boksa da yeniden başladı. İşte tüm detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hande Doğandemir kendisi gibi oyuncu olan Onur Tuna'yla ilgili gündemde yer alan aşk iddialarını onaylamıştı. Kısa süreli bir ilişki yaşayan oyuncu ikili geçtiğimiz günlerde sessiz sedasız bir şekilde ayrıldılar. Kendisini spora vere güzel oyuncu, fiziğiyle herkesi kendine hayran bıraktı. Uzun süredir ara verdiği boksa yeniden başlayan Doğandemir, yaza bomba gibi girmeye kararlı.

Boks Eğitimi Almaya Başladı!

Boks Eğitimi Almaya Başladı!

Ünlü oyuncu Kadıköy'de bulunan bir merkezde boks üzerine eğitim almaya başladı. Doğandemir daha önce de boks eğitimi almıştı.

Genç oyuncu 2015’te başrolünü Şükrü Özyıldız ve Mithat Can Özer ile paylaştığı ‘Her Şey Aşktan’ filminin setinde de boks rengine çıkmıştı.

Sıkı Antrenman Yapıyor.

Sıkı Antrenman Yapıyor.

Ünlü oyuncu haftanın 4 günü sıkı bir antrenman yapıyor.

Bu Haberler De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
2
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ayssss

Fotoğraflar net bile değil, içerik paralı mı yoksa ahhaha:D