Görüş Bildir
Haberler
Onu Da Bağladı! Microsoft Boosteroid İle 10 Yıllık Anlaşmaya Vardı

Onu Da Bağladı! Microsoft Boosteroid İle 10 Yıllık Anlaşmaya Vardı

Microsoft oyun piyasasını büyük adımlarla sarsmaya devam ediyor. Nintendo ve Valve ile de anlaşmaya varan şirketin bir hedefi daha gerçekleşti. Bulut oyunculuk konusunda sayılı şirketlerden olan Boosteroid ile anlaşmaya vardı. Detaylar haberimizde.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Piyasayı ele geçiriyorlar.

Piyasayı ele geçiriyorlar.

Microsoft cephesi geçtiğimiz senelerde yaptığı büyük satın alımlar ve akabinde ele geçirdiği avantaj ile piyasada büyük bir ağırlığa sahip olmuştu. Şimdi ise oyun dünyasının bir nebze gelişmekte olan bulut oyunculuk kısmına yatırım yapıyor.

Boosteroid memnun olmalı.

Boosteroid memnun olmalı.

Ocak 2023'te piyasaya giriş yapan Boosteroid bulut oyunculuk uzun süren beta dönemi sonrasında çıkış yaptı. Cloud gaming hype'ı ne kadar tükenmeye yüz tutmuş olsa da piyasayı bir yerinden tutup iyi işler yapmaya devam ediyorlar.

Microsoft ile 10 yıllık anlaşma.

Microsoft ile 10 yıllık anlaşma.

Microsoft'un yaptığı satın alımlar vesaire bir kenara yaptığı anlaşmalar oyun piyasası için daha önemli. Bu açıdan Boosteroid ile gerçekleştirilen 10 yıllık anlaşma -ki içerisinde Call of Duty'yi de barındırıyor- oyuncular için çok daha iyi bir haber.

Ukrayna'dan direkt destek geldi.

Ukrayna'dan direkt destek geldi.

Ukrayna Başbakan Yardımcısı ve Dijital Dönüşüm Bakanı Mykhailo Fedorov, 'Microsoft'un Boosteroid ile ortaklık kurması memnuniyet verici bir haber ve şirketin Ukrayna'ya yönelik süregelen desteğinin bir başka kanıtıdır' dedi. 'Boosteroid'in Ukraynalı geliştirici ekibi en zorlu koşullar altında dünya standartlarında bir yayın platformu oluşturdu ve vatandaşlarımızın ve yerel oyun geliştiricilerin yaratıcılığını ve becerisini ortaya koydu.' sözleriyle de kendi halkını tebrik etti.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın