Görüş Bildir
Haberler
OnlyFans Hesabı Olduğunu Öğrenince Lil Zey Gibi "Bu mu Yeni Trendiniz Valla De" Diyeceğiniz 15 Ünlü

OnlyFans Hesabı Olduğunu Öğrenince Lil Zey Gibi "Bu mu Yeni Trendiniz Valla De" Diyeceğiniz 15 Ünlü

esma çetin
30.01.2023 - 13:27

Aramızda OnlyFans'in ne olduğunu bilmeyen kalmamıştır diye düşünüyoruz. Ama yine de söyleyelim. OnlyFans, genellikle yetişkinlere uygun içerikler üreticileri tarafından kullanılan, ancak diğer içerik üreticilerini de barındıran bir internet sitesi. Birçok ünlünün de OnlyFans hesabı bulunuyor. Bakalım hangi ünlülerin bu platformda hesabı var. Hadi buyurun 👇

Kaynak: https://www.buzzfeed.com/hannahdobro/...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Iggy Azalea

1. Iggy Azalea

Rapçi Iggy Azalea, OnlyFans'a en son katılan ünlülerden biri. Ocak 2023'te üye olmuş.

2. DJ Khaled ve Fat Joe

2. DJ Khaled ve Fat Joe

DJ Khaled ve Fat Joe, takipçilerine motive edici konuşmalar yapmak ve hayranları 'doğruya' yönlendirmek için Ocak 2021 yılında OnlyFans'a girdi. Bu yüzden üyelikleri de ücretsiz.

3. Trisha Paytas

3. Trisha Paytas

YouTuber Trisha Paytas'ın ASMR videolarından podcast yayınına kadar oldukça geniş bir içerik yelpazesi var. 2020 yılından beri OnlyFans'e içerik üreten Trisha, söylenilenlere göre, 2021 itibariyle platformdan ayda yaklaşık bir milyon dolar kazanıyor.

4. Bella Thorne

4. Bella Thorne

Aktör ve şarkıcı Bella Thorne, OnlyFans içerik üreticisi olarak ilk gününde bir milyon doların üzerinde, ilk haftasında ise 2 milyon doların üzerinde kazanç sağlamıştı. Hatta OnlyFans'in yetişkin içerik üreticileri, Bella Thorne'un varlığının mevcut içerik üreticileri için zararlı olduğunu söylemişti.

5. Austin Mahone

5. Austin Mahone

Şarkıcı-söz yazarı Austin Mahone, platforma katıldığı için alay konusu olan başka bir ünlüydü. Kendisinin Ekim 2020'den beri platformda hesabı var.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Whitney Cummings

6. Whitney Cummings

Komedyen Whitney Cummings, OnlyFans'a müstehcen içerikler için değil, sansürsüz komedi için katıldığını söylüyor ve kendisi 2022 Kasım'dan beri platformu kullanıyor.

7. Carmen Electra

7. Carmen Electra

Aktör, model ve şarkıcı Carmen Electra'yı Baywatch'taki zamanından, Playboy modellik kariyerinden veya Prince tarafından üretilen kendi adını taşıyan ilk stüdyo albümünden tanıyor olabilirsiniz. Carmen, 50 yaşına girdikten sonra hayranlarıyla yeniden bağlantıda olabilmek için OnlyFans'a katılmış.

8. Sami Sheen

8. Sami Sheen

Aktör Charlie Sheen ve Denise Richards'ın kızı aktör Sami Sheen, 18. doğum gününden kısa bir süre sonra OnlyFans'a katıldı. Bizden duymuş olmayın ama babası Charlie Sheen, kızının platforma katılmasına 'göz yummadığını' söylese de, annesi Denise Richards destekleyici olmuş.

9. Denise Richards

9. Denise Richards

Kızı Sami Sheen, OnlyFans'a katıldıktan kısa bir süre sonra aktör Denise Richards da kendi hesabını açmış.

10. Dan Benson

10. Dan Benson

Waverly Büyücüleri'ni izleyerek büyüyenler Dan Benson'ı Zeke olarak tanımış olabilir. Çıplak fotoğraflarının internete sızmasının ardından Dan, fotoğrafların internetten silinmesi için mücadele etmişti. Ancak sonunda bu mücadeleyi bırakıp işleri tersine çevirmeye karar verdi ve geçen yıl OnlyFans'a katıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Mia Khalifa

11. Mia Khalifa

İnternet ünlüsü ve eski yetişkin filmi yıldızı, yetişkin film endüstrisindeki kısa ama son derece başarılı kariyerine rağmen Khalifa, OnlyFans sayfasını 'çalışmak için güvenli' olarak tanımlıyor.

12. Danielle Bregoil

12. Danielle Bregoil

Profesyonel olarak rapçi ve internet kişiliği Bhad Bhabie olarak tanınan Danielle Bregoil'in platformdaki ilk yılında 52 milyon dolar kazandığını iddia ediliyor.

13. Lottie Moss

13. Lottie Moss

'Lottie Moss kim?' diyeneler için hemen söyleyelim. Kendisi Kate Moss'un üvey kız kardeşi ve aynı ablası gibi o da model.

14. Amber Rose

14. Amber Rose

Model, rapçi ve TV kişiliği olan Amber Rose ise OnlyFans için şunları diyor:

'Tüm gün göğüslerimi OnlyFans'ta göstermekte sorun yaşamıyorum ama vajinamı kocama saklıyorum.'

15. Daniel Newman

15. Daniel Newman

Model, oyuncu ve müzisyen Daniel Newman'ı The Walking Dead'den, The Vampire Diaries'den tanıyorsunuzdur. Kendisi Aralık 2020'den beri OnluyFans'ta içerik üretiyor.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
15
7
4
4
3
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
kesmiyorum

Lil zey kes

Emrullah artrk

eski Türk filmlerinde mesur bir laf vardı bunları görünce direk o geldi aklıma (gahpeeeee)😀