Görüş Bildir
Haberler
Onlar Bitcoin ile Ödeme Kabul Ediyor! İşte 2022 Yılında Bitcoin ile Ödeme Kabul Eden 9 S&P 500 Şirketi

etiket Onlar Bitcoin ile Ödeme Kabul Ediyor! İşte 2022 Yılında Bitcoin ile Ödeme Kabul Eden 9 S&P 500 Şirketi

Ali Aydemir
21.04.2022 - 10:30

Kripto dünyası adım adım kullanım alanlarını büyütmeye ve geliştirmeye devam ediyor. Her alanda karşımıza çıkan kripto paraları bir ödeme yöntemi olarak kabul eden şirketlerin sayısı da her geçen gün artmakta. İşte Amerikan borsasının %75'i gibi büyük bir paydanın sahibi olan S&P 500 şirketlerinin ödeme yöntemi olarak Bitcoin kabul edenleri...

Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

S&P şirketleri nedir?

S&P şirketleri nedir?

Henry Varnum Poor tarafından 1860 yılında kurulan S&P, aslında bir kredi derecelendirme kurumu. 150 yılı aşkın bir süredir faaliyet göstermekle beraber kredi derecelendirme konusunda dünyanın önde gelen kuruluşları arasında yer alıyor. Standard & Poor’s dünya çapında 28 ülkede 26 ofisi ve 150 yılı aşkın bir geçmişi ile kredi derecelendirmeleri, araştırma ve düşünce liderliği gibi konularda faaliyet veriyor.

Bu dokuz S&P 500 şirket ve yan kuruluş müşterilerinden ödeme yapmak için Bitcoin’i kabul ediyor.

Bu dokuz S&P 500 şirket ve yan kuruluş müşterilerinden ödeme yapmak için Bitcoin’i kabul ediyor.

İşte o şirketler...

1. PayPal

1. PayPal

PayPal Nisan 2021'de çeşitli ödemeler için bazı kurumlara PayPal kullanarak ödeme için Bitcoin kabul etme desteği sunmaya başladı.

2. Starbucks

2. Starbucks

Starbucks hayranları Mart 2020’den beri çeşitli ülkelerde Starbucks uygulamasına kripto para yükleyerek kahvelerini Bitcoin ile satın alabiliyorlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

3. Whole Foods (Amazon)

3. Whole Foods (Amazon)

Şimdilerde Amazon tarafından satın alınmış olan marketler zinciri Whole Foods, bir ödeme başlangıcı çalışmasıyla 2019 yılından beri kripto para ile ödeme kabul etmeye başladı.

4. AT&T

4. AT&T

Merkezi ABD'de bulunan dünyanın ebüyük telekominikasyon hizmetleri sağlayıcısı AT&T de Bitcoin ile ödemeye geçen şirketlerden... BitPay ile ortaklaşa 2019 yılında BTC’yi ödemeler için kabul etmeye başladı.

5. Microsoft

5. Microsoft

Dünyaca ünlü yazılım devi; Redmond, Xbox Live, diğer Microsoft oyunları, Windows uygulamaları ve diğer dijital ekstralar için ödeme yöntemi olarak Bitcoin’i de kabul ediyor. Hem de 2014’ten beri...

6. Twitch

6. Twitch

Twitch yayınlarını takip edenler, Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) ve Bitcoin Cash (BCH) kullanan yayıncıları desteklemek için bağışta bulunabiliyorlar.

7. Home Depot

7. Home Depot

2019’dan itibaren yapı malzemeleri şirketi Home Depot, Flexa tarafından desteklenen ödemeler için Bitcoin kabul etmeye başladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

8. Overstock

8. Overstock

2014’te Overstock.com, Bitcoin’i kabul eden dünyanın ilk büyük perakende şirketi oldu.

9. Etsy

9. Etsy

Evet bildiğiniz Etsy! Blue-chip online ticaret şirketi Etsy, kendi mağazalarını işleten online ticaretçilerin ödemeler için Bitcoin kabul etmesini kolaylaştıran entegrasyonlar sunuyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın