Görüş Bildir
Haberler
Onedio Gıybet Kazanı İftiharla Sunar: Haftanın En Önemli Dedikoduları

etiket Onedio Gıybet Kazanı İftiharla Sunar: Haftanın En Önemli Dedikoduları

Aylak Madam
03.07.2016 - 01:24

Ünlüler dünyasının elit üyelerinin, skandallarla dolu yaşamlarıyla ilgili tek önemli kaynağınız her hafta olduğu gibi bu hafta da yepyeni gıybetlerle karşınızda!

Hazırsanız kaynatmaya başlayalım gıybet kazanını!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk ve güzel haberimiz Arda Kural'dan geliyor!

1. İlk ve güzel haberimiz Arda Kural'dan geliyor!

Geçtiğimiz yıl şizofreni teşhisi konulan Arda Kural, eski sağlığına yeniden kavuştu! Hatta ait olduğu yere, yani setlere geri döndü. Kural, Zade Baykara'nın 'Nefrin El Turab' isimli korku filminde boy gösterecek. İşte Kural'ın açıklamaları;

'Artık sağlığıma kavuştum. Çok özlediğim film setlerine tekrar döndüm. Bu kez korku filminde oynuyorum. Hayranlarım benden korkacaklar!'

Konuya ilişkin daha detaylı bilgi almak isterseniz, sizi buraya alalım.

2. Duman grubu üyesi Batuhan Mutlugil evlendi!

2. Duman grubu üyesi Batuhan Mutlugil evlendi!

Batuhan, Leyla adlı sevgilisiyle geçtiğimiz gün Bodrum’da dünya evine girdi. Duman grubunun tüm üyeleri de arkadaşlarının yanındaki yerini aldı. Hatta Kaan Tangöze, törene sevgilisi Kıvılcım Ural’la katıldı.

3. Beren Saat ve kayınvalidesi hala küs!

3. Beren Saat ve kayınvalidesi hala küs!

Kenan Doğulu, yeni çıkardığı albümünün ilk konserini geçtiğimiz hafta Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde gerçekleştirdi. Konseri izlemeye gelen Saat ve kayınvalidesi Serpil Doğulu, birbirlerine selam vermeyip, olabildiğince uzak yerlere oturdular. Eh haliyle bu da uzun zaman önce olan gerginliğin, hala devam ettiği iddialarını güçlendirdi.

4. Beren Saat, Muhteşem Yüzyıl Kösem'den ayrılıyor mu?

4. Beren Saat, Muhteşem Yüzyıl Kösem'den ayrılıyor mu?

İddialara göre Kösem Sultan'ın yaşlılık hallerini canlandırmak istemeyen Beren Saat diziden ayrılıyor. Yapımcının onun yerine düşündüğü isim ise belli: Nurgül Yeşilçay. Aynı iddialara göre oyuncu değişikliği şöyle yaşanacak; Beren Saat yeni sezonun ilk bölümünde rol olacak. Sonra dizide zaman kayması yaşanacak ve o noktadan sonra da Nurgül Yeşilçay devreye girecek. İddialar doğruysa ve Beren Saat diziden ayrılırsa, Muhteşem Yüzyıl Kösem'in tüm kemik kadrosu değişmiş olacak. Zira Hülya Avşar, Mete Horozoğlu, Ekin Koç, Esra Dermancıoğlu, Aslıhan Gürbüz, Tülin Özen gibi birçok ünlü isim birinci sezonda rolleri gereği diziden ayrılmıştı.

5. Ahmet Hakan, dua etmek için kutsal topraklara giden Cicişler'i eleştirdi; sonra ise olanlar oldu!

5. Ahmet Hakan, dua etmek için kutsal topraklara giden Cicişler'i eleştirdi; sonra ise olanlar oldu!

Cicişler'in yaptığına gülenler olduğu kadar, eleştirenler de vardı. Bunlardan biri de Ahmet Hakan'dı. Hakan, bugünkü köşesinde Cicişler'in hem yasla, hem de dinle dalga geçtiğini söyledi! Cicişler ise buna Twitter üzerinden yanıt verdi: 

'Sana yüz vermediğim günlerin kuyruk acısı geçmedi mi daha? Yolladığın mesajlar hala duruyor.'

Olaya ilişkin detayları öğrenmek isterseniz sizi buraya alalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ve bir diğer haber ise Mevlana'yı canlandıracağı söylenen ve bu nedenle boykot edilen Leonardo DiCaprio'dan!

6. Ve bir diğer haber ise Mevlana'yı canlandıracağı söylenen ve bu nedenle boykot edilen Leonardo DiCaprio'dan!

David Franzoni ve Stephan Joel Brown, Hollywood Reporter'a DiCaprio'yu Mevlana, Robert Downey Jr'ı ise Şems-i Tebrizi rolleri için düşündüklerini söylemişlerdi. Ancak  farklı etnik kökenlere sahip kişilerin beyazlar tarafından canlandırılması, yani beyazlatma, son yıllarda büyük tepki almaya başladı. DiCaprio da haliyle bu tepkilerden nasibini aldı. Twitter'da #RumiWasntWhite yani #RumiBeyazDeğildi hashtagiyle bir kampanya başlatıldı. Care2 sitesinde ise bu kampanyaya on üç bin'den fazla imza toplanmış durumda. Bakalım bütün bunlar Mevlana filminin kadrosunu nasıl etkileyecek?

7. Rihanna ve Drake tekrardan aşk yaşıyor!

Son zamanlarda gece kulüplerinden çıkmayan, sürekli olarak yakınlaştıkları söylenen Rihanna ve Drake hakkında aşk iddiaları yeniden ortaya çıktı. Ancak ilişkileri ciddi mi, yoksa sadece takılmaktan mı ibaret bilinmiyor. Yine aynı söylentiler Drake'in Rihanna'ya sırılsıklam aşık olduğu yönünde. Rihanna ise ciddi bir ilişkiden köşe bucak kaçıyor.

8. Nicholas Cage eşinden boşanıyor!

8. Nicholas Cage eşinden boşanıyor!

52 yaşındaki Nicholas Cage ve 32 yaşındaki Alice Kim 12 yıldır evliler. Cage, geçtiğimiz günlerde eşi Kim'in kendisini aldattığını öğrendi. Olabildiğince hızlı bir şekilde de boşanma işlemlerini başlattı. Ancak Cage'in bu durumun şokunu atlatamadığı ve üzüntüden depresyona girdiği söyleniyor.

9. Bir süredir ayrı olan Kylie Jenner ve Tyga yeniden birlikte!

9. Bir süredir ayrı olan Kylie Jenner ve Tyga yeniden birlikte!

Tyga ve Jenner, yollarını Tyga'nın sadakatsizliklerinin ortaya çıkmasından dolayı ayırmışlardı. Cuma günü Kanye West'in 'Famous' prömiyerine ikili birlikte katıldı. Ardından Tyga Instagram hesabından Jenner'ın fotoğrafını paylaştı. Kylie de kendi fotoğrafında Tyga'yı etiketledi. Böylece bir araya geldiklerinin sinyallerini vermiş oldular.

Her hafta dedikodunun dibine vurduğumuz Gıybet Kazanı'mızın sonuna geldik!

Haftaya yepyeni gıybetlerle yeniden burada görüşmek üzere. Bol gıybetli haftalar!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
286
160
69
37
21
21
15
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Jesse Pinkman

Yorumlara bakıp sadece bu yorumu görenler ???

De grasse

Amacım alttaki yorumu çürütmek

Jesse Pinkman

Başardın ve benden bir Altın Yaruk kazandın. Hemen adresini verde göndereyim :)