Görüş Bildir
Haberler
Onedio Anketine Göre 2023 Yılının En İtici 5 Ünlüsü!

etiket Onedio Anketine Göre 2023 Yılının En İtici 5 Ünlüsü!

Evettt bol konuşulacak anketimiz açıklandı!

İşte 2023 yılının en itici 5 ismi;

Anketimizi merak ettiysen;👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Bahar Candan

5. Bahar Candan

Uzunca bir süredir sosyal medya paylaşımlarıyla kafa karıştıran Bahar Candan, Polatların ardından kara para aklama suçlamasıyla tutuklanan ikinci vaka oldu. Cezaevine girerken etrafa saçtığı gülücükler ve enteresan mimikleri tepki çektiği için itici anketinde yer aldı. %9 oyla 5. oldu.

4. Hakan Ural

4. Hakan Ural

Sunucu olduğu sabah programındaki sivri dili ve sert açıklamaları sebebiyle dikkatleri üzerine çektiği için itici anketinde yer aldı. %9 oyla 4. oldu.

3. Mika Raun

3. Mika Raun

Sır gibi sakladığı yeni sevgilisiyle çektiği bir garip (cringe) 'Kocam şaka mı?' konseptli videolarla gündemden geldiği için itici anketinde yer aldı. %9 oyla 3. oldu.

2. Mehmet Ali Erbil

2. Mehmet Ali Erbil

Bitmek bilmeyen çapkınlıklarına tam hız geri dönen Mali'nin kendinden yaşça küçük, kızının yaşındaki kadınlarla beraber olması nedeniyle itici anketinde yer aldı. %14 oyla 2. oldu.

1. Dilan Polat

1. Dilan Polat

Kısacık bir süre içerisinde koca bir servet edinen Dilan Polat ve eşi Engin Polat, ultra lüks paylaşımlarıyla önce halkın sonra da devletin gözüne battı. Dilan Polat, suçsuzmuş gibi videolar çekmesi ve garip karşılanabilecek hareketleri nedeniyle itici anketinde yer aldı. %18 oyla 1. oldu.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
87
32
14
6
4
4
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Okan Altay

Bop eşbaşkanı dünya lideri 22 yıldır liste başı...

Okan Altay

Efendin kim senin?

Vedat Kaplan

yanlış bu liste listenin zirvesinde 2 tane yaşlı siyasetçi var

Alper Çağlar

Abdullah Öcalan ve Fethullah Gülen'mi?

Şu kadar manyak içinde ben yine de en çok Hakan Ural dan nefret ediyorum. aşırı hükümet yalakası. Hatta hükümetin kendisi bu kadar yalaka değil. Yoksullugu m... Devamını Gör