Görüş Bildir
Haberler
Önceki Hayatının Bilinmeyenlerini Ortaya Çıkarıyoruz! Aslında Kimdin?

Önceki Hayatının Bilinmeyenlerini Ortaya Çıkarıyoruz! Aslında Kimdin?

Reenkarnasyona inanır mısın? Cevabın 'Evet' ise doğru yerdesin! Önceki hayatına dair bilinmeyenleri ortaya çıkarıyoruz. Aslında kimdin, nasıl biriydin söylüyoruz... Hazırsan, geçmişin izlerini takip ederek yıllardır merak ettiğin o soruya cevap veriyoruz! 

Test başlıyor...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak cinsiyetini öğrenmek istiyoruz. Rica etsek cinsiyetini seçer misin?

2. Yıldızını keşfetmek ve seni daha iyi tanımak istiyoruz. Burcun ne?

2. Yıldızını keşfetmek ve seni daha iyi tanımak istiyoruz. Burcun ne?

3. Biraz da kişiliğine ışık tutalım! Kendini tek kelimeyle anlat desek ne derdin?

4. Senden en iyi ne olur? Hayallerini süsleyen meslek hangisi?

4. Senden en iyi ne olur? Hayallerini süsleyen meslek hangisi?

5. Tekrar tekrar izlemekten sıkılmayacağın dizi hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Diyelim ki çok mutsuzsun, sana ne iyi gelir? Sana kendini en iyi hissettiren şey nedir?

7. Görmezsem gözüm açık gider dediğin yeri bilmek isteriz. Hangisine mutlaka gitmek istiyorsun?

8. Son olarak, biliyoruz ki hayat herkes için farklı bir anlam taşıyor. Peki, senin için ne anlama geliyor?

Önceki Hayatında Asil mi Asil Bir "Soyluydun"!

Önceki Hayatında Asil mi Asil Bir "Soyluydun"!

Bu ne hoş bir sürpriz, hoş geldiniz... Sizi tanıdığımıza çok sevindik efendim! Şahsınıza layık değil lakin buyurun sizi şöyle baş köşemize alalım... 

Şüphesiz ki sende soylu kanı var! Önceki hayatında İngiliz asilzadelerini kıskandıracak köklü ve ünlü bir ailenin biricik varisiydin. Unvanını dönemin kraliçesinden alan ailenin asaleti, duruşu ve tarzı düşmanlara parmak ısırtır türdendi. Köşklerde uşaklar ve özel hocalarla büyüyen asil ruhun hâlâ girdiğin her ortamda fark ediliyor. Kesinlikle toplumun önde gelen isimlerinden, dostun da düşmanın da parmakla gösterdiği o kişisin.

Önceki Hayatında Şifa Dağıtan Bir "Şamandın"!

Önceki Hayatında Şifa Dağıtan Bir "Şamandın"!

Aman efendim, 13. yüzyılın en ünlü şifacılarından birini aramızda görmek ne büyük şans. Yetenekleriniz şimdiden ruhumuzu aydınlattı. 

Şüphesiz ki senin ellerinde şifa var! Önceki hayatında toplumda saygı duyulan, her derdin devası olarak tanınan ve zaman zaman 'Otacı' olarak da anılan bir şamandın... Yeteneklerin arasında hastalıkları iyileştirmek, acıları dindirmek, çılgınlıkları yatıştırmak ve bitkileri kullanarak ilaç yapmak var. Sen asil ruhlar tarafından seçilmiş olansın... İyileştiriciliğin ve şifalı gücün hâlâ ruhunun derinliklerinde yer alıyor. Elinin değdiği her şeyi güzelleştirmeye devam ediyorsun...

Önceki Hayatında İskandinavya'da Yaşayan Bir "Hancıydın"!

Önceki Hayatında İskandinavya'da Yaşayan Bir "Hancıydın"!
www.reddit.com

Bu kez de biz seni ağırlayalım... Yoldan geçen, dinlenmek isteyen ve parası olan herkese kapılarını açan o Han'ın kıymetli hancısısın! Sen bir Hancı, biz bir yolcu... 

Şüphesiz ki zamanın en iyi hanı senindi! Yoldan geçen kervanlar, kaşif ve gezginlerin uğrak yeri; eğlence, müzik ve enfes tatların merkezi... Kapıdan içeri girenler mekanın sıcaklığı ve senin enerjinle büyülenirdi. Tahta bardaklarda içecek servisi, İskandinav müzikleri ve et yemekleriyle ünlü 'Handa' bölgenin en iyi şefi de işletmecisi de sendin. Gelenlerin gitmek istemediği rüya gibi bir alemin kapılarını açan sen hâlâ bu konuda bir hayli iyi olmalısın. Zira evine gelen gitmek istemiyor, değil mi?

Önceki Hayatında Güç ve Otorite Sahibi Bir "Din Adamıydın"!

Önceki Hayatında Güç ve Otorite Sahibi Bir "Din Adamıydın"!

İlahiyat bilimleri, ibadet, edebi yaşam ve ahlak sistemi... Senden dinlemek ve öğrenmek istediğimiz çok şey var! 

Dinler tarihindeki yerin yadsınamaz! Önceki hayatında; din ile bilim, felsefe, sanat, siyaset, edebiyat ve ahlak arasındaki ilişkiyi çok iyi kurmuş bir din adamıydın! Tarih boyunca varoluş hakkında ne çok şey anlattın, yazdın ve öğrettin... Bilge bir din bilimci olmak senin kaderinde varmış! Öğretilerinle filoloji, antropoloji, epigrafya, etnoloji, arkeoloji, mitoloji, sosyoloji ve psikoloji bilimininin ışığında din felsefesini geniş kitlelere duyurmayı başarmış olmalısın.

Önceki Hayatında Bilgeliğiyle Söz Sahibi Olmuş Bir "Filozoftun"!

Önceki Hayatında Bilgeliğiyle Söz Sahibi Olmuş Bir "Filozoftun"!

Günümüzün entelektüeli, geçmişin bilgelik aşığı sen... Varoluşsal sorunların çözümü sende! Teorilerin, felsefen ve düşüncelerin dünyayı yönlendirmeye devam ediyor! 

Şüphesiz ki bilgeliğe ve bilgiye olan aşkınla kitleleri peşinden sürüklemişsin! Sanat, tarih, ekonomi, sosyoloji, psikoloji, dilbilim, teoloji, politika... Sende ne arasak var. Antik Yunan'a dayanan soyun günümüz dünyasının aydınlığını temsil ediyor. Görüyoruz ki fark yaratan düşüncelerin zamanın çok önünde. Sözlerin dillere pelesenk olmuş, düşüncelerin hâlâ tartışılıyor. Ha bir de şimdilerde kamyon arkasına yazılan sözlerinle yeni neslin yolunu aydınlatıyorsun!

Önceki Hayatında Tüm Zamanları Tersine Çevirecek Güçte Bir "Cadıydın"!

Önceki Hayatında Tüm Zamanları Tersine Çevirecek Güçte Bir "Cadıydın"!

Elinden bir kırmızı elma yemeyiz, fakat kötülere korku salan varlığına hayran kaldık! Doğaüstü güçlerin ve ihtişamınla herkesi büyülüyorsun... Medeniyetleri yok edecek güce sahipsin!

Şüphesiz ki sen dünyanın dört bir yanında adından söz ettiren bir cadısın! Süpürgeyle gezinen, siyah Sambrero'yu andıran şapka ile tarzını ortaya koyan ve filmlere konu olan olağanüstü bir varlıksın. Macumba, Voodoo, sihir... On parmağında on marifet! Milyonlarca kişi Cadılar Bayramı'nda seni taklit ediyor. Anlayacağın sen başlı başına bir ekolsün. Salem Olaylarından bugüne çok zaman geçti, artık güç sende...

Önceki Hayatında Keşiflere Doymayan Bir "Kaşiftin"!

Önceki Hayatında Keşiflere Doymayan Bir "Kaşiftin"!

Tahminlerimizde yanılmıyorsak, '80 Günde Devri Alem' senden esinlenerek yazılmış olmalı! Var olan, ancak bilinmeyeni bulmak senin için bitmek tükenmek bilmeyen bir macera... 

Şüphesiz ki sen Milattan Önce 300'lü yıllara dayanan bir soydan geliyorsun. Antik Yunan kaşifi Piteas, İtalyan kaşif Marco Polo, sualtı kaşifi Dr. E. Lee Spence ve bir de sen... Yeryüzünün çözülmeyi bekleyen sırlarını çözmüş eşsiz bir keşifçi, maceraperest bir gezgin ve kumandansın! Günümüzde ise artık merakın Dünya sınırlarının dışına çıkmış olmalı. Gezgin ruhunu yerinde durdurmak mümkün değil. Yolun açık olsun!

Önceki Hayatında Cesur Bir "Şövalyeydin"!

Önceki Hayatında Cesur Bir "Şövalyeydin"!

Heybetli, cesur ve korkusuz... Kutsanmış bir cesaret timsali, savaşçı ruh, düşmanların en büyük kabusu! Sen de mi buradaydın? Gurur duyduk. 

Şüphesiz ki sen feodal düzenin koruyucususun! Törenle şövalye ilan edilmiş, arenalarda dövüşmüş, herkesin hayranlığını kazanmış o kişi sensin. Karizman ve çekiciliğin konusunda konuşmamıza gerek bile yok! Şövalyelik yemininde '...şövalye kardeşlerimin uğruna kanımın son damlasına kadar savaşacağıma, ıssız yerleri düzenleyip bu düzeni devam ettireceğime, yanlışın ve haksızlığın öcünü alacağıma ve erdemlerimi koruyacağıma...' ifadeleriyle ant içtiğini biliyor, sana sonsuz güveniyoruz...

Önceki Hayatında Sanat Akımlarının Öncüsü Olmuş Bir "Sanatçıydın"!

Önceki Hayatında Sanat Akımlarının Öncüsü Olmuş Bir "Sanatçıydın"!

İnsanlık eserlerini görmek için okyanuslar aşıyor, karşılığında servet ödüyor! Her dönem ve devirde parmakla gösterilmeyi hak eden zeka ve yaratıcılığın bizi de büyülüyor... 

Şüphesiz ki sen derslere konu olan bir sanat güneşisin. Eserlerinde benzersiz bir yaratıcılık ve zarafet var. Sanat akımlarının öncüsü, dünyanın en ünlü sanat eserlerinin yaratıcısısın. Ruhunda bitmek tükenmek bilmeyen bir yaratma tutkusu mevcut! Biliyorsun ki imzanı attığın her şey satılır, yüzyıllar geçse de hayranlıkla incelenir. Zira resimlerin, senfonilerin, kitapların, tiyatro eserlerin... Yüzyıllardır koruma altında!

Bu Testler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
80
47
16
8
7
4
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın