Görüş Bildir
Haberler
Ölümün Bile Hayırlısı! Bacada Sıkışandan Hareket Hâlindeki Uçaktan Düşene: Kayıtlara Geçen En Korkunç Ölümler

Ölümün Bile Hayırlısı! Bacada Sıkışandan Hareket Hâlindeki Uçaktan Düşene: Kayıtlara Geçen En Korkunç Ölümler

11.12.2022 - 09:47

Günün birinde ölüm ile yüzleşeceğimiz bir gerçek. Ancak böylesi talihsiz ölümlerle yüzleşmeyi eminiz kimse istemez! Resmî kayıtlara geçmiş, hiçbir metafizik özelliği olmayan fakat dünyanın en ilginç ve korkunç ölümlerini araştırdık. Öyle ölümler var ki 'Yok artık!' diyeceğiniz türden... Okumaya cesaretiniz varsa sizi böyle alalım! İşte yaşanmış en ilginç ve en korkunç ölümler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bir evin bacasına sıkıştı ve bir daha çıkamadı.

Bir evin bacasına sıkıştı ve bir daha çıkamadı.

14 yaşındaki Harley Dilly, ailesiyle çok sık tartışan bir gençti. Harley bir gün annesi ile kavga etti ve kendisini kötü hissettiği için okula gitmeyi reddetti. Annesinin baskısı sonucu okula gittiği sanılan gençten bir daha haber alınamadı. Ailesi iki gün sonra polise gitti. Polis, ilk önce ailenin çocuğa zarar verdiğini düşündü fakat durum öyle değildi. Okula gitmeyen Harley, çevrede bulunan ve yıllardır kullanılmayan bir eve girmek istedi. Bacadan içeri girmeye çalışan çocuk bulunduğu yere sıkıştı ve 7-8 saat içerisinde yavaş yavaş can verdi. Otopsi sonucunda asfiksisiden, yani oksijen yetersizliğinden öldüğü tespit edildi. Cesedinin yanında el feneri olduğu için kendi isteği ile girdiği varsayıldı.

Mağara keşfine çıkan gencin hazin sonu.

Mağara keşfine çıkan gencin hazin sonu.

John Edward Jones isimli genç, 2009 yılında Nutty Putty Cave mağarasını keşfetmeye karar verdi. Jones, daracık mağarada ilerlemeye başladı. Geri dönecek genişlikte bir alanı olmadığı için ilerlemeye devam etti. Bir süre sonra yolun sonuna geldi ancak hâlâ geri dönecek kadar geniş alan yoktu. Jones'dan haber alamayan yakınları, durumu kurtarma ekiplerine bildirdi. 100 kişilik ekip 27 saatin sonunda Jones'a ulaştı. Amuda kalkmış bir pozisyonda, kafası aşağıda ve ayakları yukarıda şekilde bulunan Jones akciğerlerine kan dolarak hayata veda etmişti. Kurtarma ekipleri genç adamı mağaradan çıkarmayı başaramadı. Bu nedenle mağara, Jones'un cesedi ile birlikte kalıcı olarak kapatıldı.

Çalıştığı markette dolabın arkasına sıkıştı ve tam 10 sene boyunca bulunamadı!

Çalıştığı markette dolabın arkasına sıkıştı ve tam 10 sene boyunca bulunamadı!

25 yaşında kaybolan market çalışanı Larry Ely Murillo Moncada'dan 10 yıldır haber alınamıyordu. Genç adamın cesedi, olaydan tam 10 yıl sonra kapanan süpermarket binasında bulundu. Faaliyette olmayan süpermarketin soğutucusunun rafları boşaltılırken Larry'nin cesedine rastlandı. Başta kimliği tespit edilemeyen Larry'nin kim olduğu aylar sonra ortaya çıktı ve süpermarketin eski bir çalışanı olduğu anlaşıldı. Larry'nin soğutucuların üzerine çıktığı ve ardından soğutucunun arkasına yanlışlıkla düşerek öldüğü düşünüldü. Polis ekipleri soğutucu motorundan gelen sesten dolayı Larry'nin sesini duyuramadığını düşündü. Böylece dosya kazara ölüm olarak kapatıldı.

Uçağa gizlice binerek seyahat etmek isterken 60 metre yüksekten düşerek can veren çocuk.

Uçağa gizlice binerek seyahat etmek isterken 60 metre yüksekten düşerek can veren çocuk.

Avustralya'nın Sidney şehrinde yaşayan 14 yaşındaki genç, ailesi tarafından yatılı Katolik okuluna gönderildi. Çocuk gittiği okuldan nefret ediyordu. Bu yüzden bir kaçış planını devreye soktu. Dünyayı gezmek isteyen çocuk, Sidney Havaalanı'na gitti ve gizlice uçağın tekerlek bölmesine tırmanıp saklandı. Çocuk, babasının anlattığı kargo kompartımanına saklanıp dünyayı gezen genç adamın hikâyesinden etkilenmişti. Hikâyedeki gibi bir yolculuk hayal eden çocuğun bilmediği bir şey vardı, saklandığı bölümün kapağı açılacak ve uçağın tekerlekleri o kısma girecekti. Uçak 60 metre havalandıktan sonra bölme açıldı ve çocuk bu yükseklikten aşağı düştü. O esnada bir fotoğrafçıysa havalanan uçağı çekmek isterken çocuğun düşme anını kayda almıştı. Yetkililer çocuğun düştüğü anda hayatını kaybettiğini bildirdi.

Kanından kimyasal yeşil sıvı akan kadının durumunu modern tıp dahi açıklayamadı!

Kanından kimyasal yeşil sıvı akan kadının durumunu modern tıp dahi açıklayamadı!

Gloria Ramirez'in ölümünün ardındaki sır perdesi hâlâ aralanmadı. Rahim ağzı kanserine yakalanan Ramirez, toxic lady yani zehirli kadın olarak anılmaya başladı. Sebebiyse kanından amonyağa benzer, ağır bir koku gelmesi ve kanının yeşil olmasıydı. Kanser hastalığından ötürü ağrısı olan kadın, hastaneye gitti ve hemşireler Ramirez'den kan almaya karar verdi. Hemşirenin kanı aldığı esnada odayı amonyağa benzer bir koku sardı. Hemşire ve odadaki doktor kokunun etkisiyle bayıldı. Hatta ona direkt temas edenler iş göremez oldu ve mesleği bırakmak zorunda kaldılar. Ramirez böbrek yetmezliğinden ölmüş olsa da vücudundaki gizem bir türlü çözülemedi. Yapılan otopside kanında amonyak, siyanür ya da hidrojene rastlanılmadı. Ramirez'in cesedi hava geçirmez poşetlere sarılarak tabuta kondu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Frankenstein'ın yan çarı!

Frankenstein'ın yan çarı!

Veremin en ölümcül safhada olduğu dönemde Florida'da görev yapan 50 yaşındaki Doktor Tanzler, 22 yaşındaki Elena Hoyos adındaki hastasını veremden kaybetti. Tanzler, hastası olan bu genç kızı takıntı hâline getirdi. Doktor, kızın ailesinden izin alarak onun için bir anıt yaptırdı. Kızın bedeninin bozulmaması için formaldehitte saklayarak muhafaza etti. Günün birinde Tanzler kızın cesedini evine taşıdı ve 7 yıl boyunca onunla yaşadı. Düşen gözlerinin yerine cam gözler yerleştirdi ve kemiklerini telle sabitledi. Vücudunun bozulmaya başlayan kısımlarını mumla kapladı. Kokuştuğu için ise parfüm sıktı. Durumu Elena'nın kız kardeşi fark etti ve Tanzler nekrofili suçundan tutuklandı. Serbest kalınca doktor ne yaptı dersiniz? Elena Hoyos'un birebir kuklasını tasarladı ve onunla yaşadı.

Lunaparkta metrelerce yükseklikten düşüp ölmek.

Lunaparkta metrelerce yükseklikten düşüp ölmek.

ABD'nin Florida eyaletindeki eğlence parkına giden 14 yaşındaki Tire Sampson, 131 metre yüksekliğe çıkan ve ardından hızlıca aşağıya inen makineden düşerek can verdi. Çocuğun serbest düşüş adı verilen eğlence makinesinden düştüğü anlar anbean kayıt altına alındı. Çekilen videoda Sampson'ın lunapark çalışanları ile emniyet kemeri konusunda tartıştığı gözlemlendi. Bu da eğlence merkezlerinde güvenlik önlemlerine bağlı kalmanın ne kadar önemli olduğunu gözler önüne seriyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
6
3
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Vedat Kaplan

Allah ölümün hayırlısını nasip etsin.