Görüş Bildir
Haberler
Farklı Bir Evrenden Fırlamış Gibi Gözüken Bu Ormanlara En Cesur Kişiler Bile Giremiyor

Farklı Bir Evrenden Fırlamış Gibi Gözüken Bu Ormanlara En Cesur Kişiler Bile Giremiyor

26.11.2022 - 14:40

Gitmek istemeyeceğiniz, giderseniz de muhtemelen bir daha çıkamayacağınız dünyanın en lanetli ormanlarına hoş geldiniz! Size dünyanın en lanetli üç ormanından ve ormanda yaşanan paranormal olaylardan bahsedeceğiz. Etrafınızı kontrol edin, ışıkları açın; hazırsanız lanetli yolculuğumuz başlıyor!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hoia Baciu Ormanı'na kısa bir yolculuk!

Hoia Baciu Ormanı'na kısa bir yolculuk!

Transilvanya'nın lanetli ormanı olarak bilinen Hocai Baciu ormanına bir yolculuk yapmaya ne dersiniz? Bu ormanda bulunan ağaçlar son derece ürkütücü şekillere sahip. Bu, zihnimizin bize oynadığı bir oyun gibi dursa da ormanda yaşanan olaylar, ağaçların görüntüsünden daha ürkütücü! Öyle ki burası Transilvanya'nın Bermuda Şeytan Üçgeni olarak adlandırılıyor. Ormanda uzun süre yürüdüğünüz takdirde ağlama ve kıkırdama sesleri duymaya başlayabileceğiniz söyleniyor. Fakat hikâye buraya kadar sanıyorsanız yanılıyorsunuz!

Ormana giren insanlarda kırmızı döküntüler oluyormuş!

Ormana giren insanlarda kırmızı döküntüler oluyormuş!

Evet, en ilginç söylentilerden biri de bu! Ormana giren insanların vücutlarında daha sonra kırmızı döküntüler, açıklanamayan morluklar ve yaralar oluşuyormuş. Ayrıca yüksek ateş ve baş ağrısı yaşayanlar da bu listenin içerisinde yerini alıyor. Bunun ne anlama geldiği ise meçhul!

Hayalet gelin hikâyesi bu ormana ait!

Hayalet gelin hikâyesi bu ormana ait!

Son derece popüler paranormal efsanelerden biri olan Hayalet Gelin olayının yaşandığı yer Hocai Baciu ormanı! Nişanlısıyla ormanda yürüyüş yapan kadın, bir anda olduğu yerde duruyor ve gittikleri yönün aksine doğru ilerlemeye başlıyor. Kadın bir anda kayboluyor ve insanlar ne kadar ararlarsa arasınlar kadından bir iz bulamıyorlar. Kısa bir zaman sonra yerli halk, ormanda gelinlikli bir kadın silüeti gördüklerini dile getirirler. Hatta direkt karşılarına çıktığını söyleyenler bile olur! Bu ürkütücü olayların bittiğini sanıyorsanız büyük yanılıyorsunuz! Her şey daha yeni başlıyor...

200 koyun sürüsü ile kaybolan çoban...

200 koyun sürüsü ile kaybolan çoban...

Bu olay hâlâ gizemini koruyan ve tüyleri diken diken eden bir olay! Bir çoban, sürüsüyle birlikte hiçbir iz bırakmadan ortadan kayboluyor! Kısa bir süre sonra aynı ormana girip kaybolan 5 yaşındaki kız çocuğu da söyleniyor. Bu söylenti biraz daha ilginç çünkü küçük kız 5 yıl sonra bir anda geri geliyor ve hâlâ kaybolduğu yaşta olduğunu görüyorlar! Ormana dair ortaya atılan iddialar kanıtlanamamış olsa da burada yaşananlar son derece kafa karıştırıcı...

Ufoların iniş yaptığı bir yer mi?

Ufoların iniş yaptığı bir yer mi?

Aynı zamanda bu ormanın ufoların iniş yaptığı bir yer olduğu düşünülüyor. Çünkü ormanın derinliklerinde yuvarlak ve çorak bir alan var. Araştırmalara göre burada bulunan zararlı toksinler veya kimyasal gazlar sebebiyle ağaç yetişmiyormuş. Bu da ormanın ufoların iniş alanı olabileceği iddialarını destekliyor. Bölgede bir ufonun fotoğraflandığı iddiası da bu düşünceleri kuvvetleniyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aokigahara Ormanı'da kısa bir yürüyüşe ne dersiniz?

Aokigahara Ormanı'da kısa bir yürüyüşe ne dersiniz?

Bu ormanı ürkütücü hâle getiren şey, ağaçların şekilleri değil! Orada yaşanan olaylar, bölgeyi bir korku filmine çeviriyor. Japonya'da bulunan bu orman, en çok intihar vakasının görüldüğü ikinci yer olarak anılıyor. Japon halkının intihar etmek istediğinde gitmeyi seçtiği bir orman olan Aokigahara, yalnızca bu özelliği ile bile son derece ürpertici!

Âdeta bir korku filmi...

Âdeta bir korku filmi...

Ormanda bulunan belli bir sınır var ve yürüyüş yaparken o sınırı geçmemek gerekiyor. Yasaklı bölgede ağaçlar çok sık olduğu için yön duygunuzu yitirebilirsiniz. Ayrıca dışarıdan ve içeriden hiçbir sesi geçirmeyen bölgede birilerinin sizi bulması oldukça zor! Bölgede cansız bedenler bulunuyor, telefonlar çekmiyor, pusulalar çalışmıyor! Ölü ruhlarla özdeşleştirilmiş ormanda kendinizi tam bir korku filminde gibi hissedebilirsiniz.

Keçi Adama dikkat!

Keçi Adama dikkat!

Lanetiyle ün salmış başka bir bölge olan Keçi Adamı Orman, Teksas'ta yer alıyor. Bölgede olan ve açıklanamayan kayıp vakalarından sonra burası, en lanetli yerlerden biri olarak listede yerini alıyor. Ormanın içerisinde yarı insan yarı keçi görünümlü, ürkütücü bir varlığın yaşadığına inanılıyor. Ormanda bulunan köprüye 3 kere vurduğunuzda, keçi adamı çağırdığınız düşünülür. Çürümüş et kokusu etrafı sarmışsa keçi adam oralarda olabilir! İnsanları ve hayvanları avlayan bu keçi adam, açıklanamayan kayıpların da sorumlusu olarak görünüyor. Efsanelerin dışında ormana girmek zaten tehlikeli çünkü birçok zehirli yılanın orada yaşadığı öne sürülüyor. Peki, siz bu lanetli ormanlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Oralarda gezecek cesaretiniz var mı?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
18
4
3
1
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın