Görüş Bildir
Haberler
Cinci Hocaların Amerikan Şubesi: Ölülerle Konuşabildiğini ve Onları Komşusu Olarak Gördüğü Söyleyen Kadın

Cinci Hocaların Amerikan Şubesi: Ölülerle Konuşabildiğini ve Onları Komşusu Olarak Gördüğü Söyleyen Kadın

13.11.2022 - 08:06

Yaşadıkları deneyimleri TikTok'ta anlatan bazı kullanıcılar epey popülerlik kazanıyor. Rebekah ise herkes tarafından garipsenen anılarıyla tüm TikTok kullanıcılarının ilgisini çekiyor. Hayaletlerle kurduğu iletişimi gerilim ve gizem dolu videolarıyla takipçilerine anlatan Rebekah'nın her videosu viral oluyor. Gelin, Rebekah'nın hayaletlerle garip ilişkisine dair açıklamalarını mercek altına alalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Rebekah, çocukluğundan beri ruhlarla iletişim kurabildiğini söylüyor.

Rebekah, çocukluğundan beri ruhlarla iletişim kurabildiğini söylüyor.

Rebekah'nın anlattıkları bazıları tarafından hiç ciddiye alınmazken bazılarında korku ve paniğe neden oluyor. Yine de Rebekah, yaşadığı durumun yeni olmadığını ve çocukluktan beri ruhlarla bir araya gelebildiğini anlatıyor. Ancak küçük yaşlarda bunu açıklamanın sorun olacağını düşündüğünden kimseye bahsetmemiş. Rebekah'nın ruhlar ya da hayaletler olarak adlandırdığı ölmüş insanlar, ona göründüklerinde genelde yaşarken sevdikleri aktiviteleri yapıyorlar. Rebekah bunu zihinsel olarak kabul ettiği için onları diğer insanlara göre daha rahat hissedip görebiliyor.

Artık hayaletlerle konuşabildiğini saklamasına gerek olmadığını düşünüyor.

Artık hayaletlerle konuşabildiğini saklamasına gerek olmadığını düşünüyor.

Rebekah, artık hayaletlerle kurduğu iletişimi insanlardan saklamaya gerek duymuyor. TikTok hesabında konuyla ilgili videolar paylaşıyor ve hayalet görmenin nasıl bir şey olduğunu ya da onlarla nasıl iletişim kurabildiğini anlatıyor. Tabii genç kadına inanmayanların sayısı oldukça fazla. Ama Rebekah, isteyen herkesin onları görebileceğini savunuyor ve sadece buna inanmak gerektiğini söylüyor. Ölülerin dünyada kaldığına ve insanların arasında dolaştığına inanan Rebekah, aynı zamanda ahiret hayatının varlığına da inanıyor ve orada tercihlerinden sorumlu olacağını da biliyor.

Onun için hayaletlerle konuşmak oldukça normal.

Onun için hayaletlerle konuşmak oldukça normal.

Herkesin aksine Rebekah, hayaletlerin varlığını garipsemiyor ve ölülerle konuşabiliyor olmasını son derece normal karşılıyor. Her ne kadar ona inanmayanlar olsa da genç kadın, anılarını anlatmaya devam ediyor. Örneğin, Rebekah bir gün nehre doğru giden ölü bir adam gördüğünü söylüyor ve bu adamla yaptığı uzun sohbeti TikTok hesabında paylaşıyor. Takipçilerinin bazıları ise Rebekah'nın akıl sağlığının yerinde olmadığını ya da tüm bunları daha fazla takipçi için yaptığını düşünüyor. Rebekah bu iddiaları reddediyor ve onu merakla takip eden takipçilerinin sorularına düzenli olarak cevap veriyor.

Adı hayaletlerle anılan Wilmington'da yaşıyor ve hayaletlerle komşu olduğunu söylüyor.

Adı hayaletlerle anılan Wilmington'da yaşıyor ve hayaletlerle komşu olduğunu söylüyor.

Rebekah, hayaletli olmasıyla ün salmış Wilmington'da yaşıyor. Genç kadın ise söylentileri doğruluyor ve bu yüzden yaşadığı yerde çok sık hayalet görebildiğini ve onlarla konuşabildiğini aktarıyor. Ayrıca bazı hayaletlerle komşu olduğunu da ekliyor. Bazen evinin bahçesinde otururken onlarla lafladığını söyleyen Rebekah, hayaletlerden birisiyle ahiret hakkında konuştuğunu söylüyor. Wilmington'da yaşayan biri olarak bu durumun kendisine hiç garip gelmediğini de vurguluyor. Ayrıca yaşadığı şehrin ruhlarla iletişim kurabildiği en aktif kent olduğunu belirtiyor. Bu şehir, Rebekah'dan önce de hayalet öyküleriyle tanınan bir bölgeydi ve bu yüzden Rebehka'nın Wilmington hakkında söyledikleri pek de garipsenmiyor.

Onların güvenini kazanmanın çok önemli olduğunu belirtiyor.

Onların güvenini kazanmanın çok önemli olduğunu belirtiyor.

Rebekah için hayaletlerin güvenini sağlamak çok önemli. Bu sayede onlarla daha sık görüşebiliyor ve onlardan korkmadan rahatça sohbet edebiliyor. Ancak bu güvenin karşılıklı olması gerektiğini ifade ediyor ve kendisinin de karşısındaki hayalete güvenmek istediğini belirtiyor. Herkesin hayaletleri aynı şekilde görmediğini söyleyen Rebekah, her insanın farklı bir hayalet algısı olabileceği konusunda takipçilerini uyarıyor. Ayrıca hayaletleri kokularından da tanıyabildiğini ekliyor ve bazen görerek bazen sadece hissederek onlarla iletişime geçmenin mümkün olduğunu savunuyor. Onların dostluğunu kazanmak için aylarca çabaladığını anlatan Rebekah, hayaletlerin ölümlerine dair konuşmayı çok sevmediklerini söylüyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hayaletleri görmekten korkmuyor.

Hayaletleri görmekten korkmuyor.

Kendisini 'Hayalet Rehberi' olarak adlandıran Rebekah, tüm ruhların o kadar da korkutucu olmadığını ve onlardan çekinmemek gerektiğini belirtiyor. Herkesin öldükten sonra o ruhlardan biri olacağını düşünüyor ve bu yüzden hayaletleri dışlamamak gerektiğini vurguluyor. 31 yaşındaki Rebekah, hayaletler ve ruhlarla ilgili yaşadığı tecrübeleri takipçileriyle paylaşmaya devam ediyor. Peki, siz Rebekah'nın söyledikleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Genç kadın gerçekten de ruhlarla konuşuyor olabilir mi yoksa bunların hepsi daha fazla takipçi için mi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın